Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud

My Bar Zero - 12 x 65g

Protein der er perfekt til vægttab

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK
24 Kundeanmeldelser

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Med 90% færre kulhydrater end en almindelig proteinbar*, er vores lækre snack perfekt, selv når du er på diæt - fyldt med 20g højkvalitetsprotein for at give dig det skud, du har brug for, uden uønskede kulhydrater og sukker.

  Med fem overraskende lækre smagsvarianter, har vores innovative hold af ernæringseksperter gjort det igen, og giver dig en super snack, der kan nydes når som helst.

  Hvad er fordelene ved My Bar Zero?

  Det høje proteinindhold kommer fra mælkeprotein, hvilket bidrager til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse, samtidig med, at det leverer et aminosyreboost - byggestenene for nyt protein.

  Muskelopbyggende… er du sikker? Ja, det er ekstremt vigtigt uanset dine træningsmål, herunder at blive mere lean eller blot at tone kroppen* - hvilket gør det til en fantastisk snack over hele dagen.

  Hvornår bør jeg indtage My Bar Zero?

  Lige når du har lyst! uanset om du føler dig småsulten eller har brug for en proteinrig snack til at give energi til din dag, vær sikker på at få fat i din yndlingssmag.

  For endnu bedre resultater, prøv at kombinere med…

  Impact Diet Whey - vores yndlingsvægttabsshake med 35g protein per portion, lavt sukker- og fedtindhold og nøgle vægttabsingredienser.

  *Hver bar indeholder en kilde til protein der støtter opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

  *Vores originale High Protein bar

  Næringsindholdet er baseret på Lemon Cheesecake smagsvarianten/em>

  Vigtige fordele
  • 20g højkvalitetsprotein per bar
  • 90% færre kulhydrater end almindelige proteinbarer
  • Lavt sukkerindhold
  • Fem lækre smagsvarianter til når du er på farten
 • Anbefalet brug

  Indtages som en nærende mellemmåltid, 1-2 gange om dagen.

  ADVARSEL: Uegnet til diabetikere. Denne bar indeholder naturlige råvarer. Selv om man er ekstra opmærksom på at fjerne alle sten, nøddeskaller eller lign. fra råvarerne, kan nogle stadig forekomme.

  OPBEVARING: Produktet skal opbevares og transporteres ved en temperatur mellem 15° C. 22° C. Holdes væk fra direkte sollys, ekstrem varme, lugt & luftfugtighed.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser skrevet i fed. Kan indeholde sojabønner, jordnødder og produkter heraf. Fremstillet på et anlæg der håndterer hvede, gluten, æg, sesam. For allergener, frø og produkter heraf.

  Mandel/vanilje: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), mandler (10%), oligofructose, solsikkeolie, aromastoffer, salt, sødemiddel (steviolglycosider).

  Æble og kanel: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofructose, solsikkeolie, mandler, Apple (3,3%), krydderier (0,3%), salt, aromastof, sødemiddel (steviolglycosider), farve (betakaroten).

  karamel og jordnød: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), jordnødder (9,9%), oligofructose, solsikkeolie, karamelstykker (3,1%) (sukker, glukosesirup, sødet og kondenseret mælk, saltet smør (mælk)), aromastoffer, salt, sødemiddel (steviolglycosider).

  Chokolade: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofructose, kakaomasse (8,8%), kakaonibs (4,4%), fedtfattig kakao (2,2%), aromastoffer, salt, sødemiddel (steviolglycosider).

  Lemon Cheesecake: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofructose, solsikkeolie, mandler (5,6%), aromastoffer, salt, syre (citronsyre), sødemiddel (steviolglycosider), farve (betakaroten).

  Jordbær og vanilje: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofructose, mandler, solsikkeolie, jordbær (1,1%), naturlige aromastoffer, salt, sødemiddel (steviolglycosider).

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Bar (65g)

  Næringsindhold

    Per 100g Per bar (65g)
  Energi 1261 kJ/304 kcal 820 kJ/198 kcal
  Fedt 9,5 g 6,2 g
    heraf mættede fedtsyrer 1,1 g 0,7 g
  Kulhydrater 3,9 g 2,6 g
    heraf sukkerarter 3,7 g 2,4 g
  Fibre 39 g 26 g
  Protein 31 g 20,2 g
  Salt 0,58 g 0,37 g

   

  Næringsindholdet er baseret på Lime Cheesecake versionen, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

4.08

24 Kundeanmeldelser

5 10
4 8
3 5
2 0
1 1
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Hverdags bar :)

Almond/Vanilla smag.. Det er den bedste bar til hverdagen, lav sukker, høj protein og fiber indhold. Den tager lige den søde trang, selv om en chokolade bar kan være rigtig god så bliver jeg bare træt af det hver dag. Tip: Til jul bliver den skåret i mindre stykker og dyppet i chokolade :D

fin

Fin. Men hold jer fra Cookies and Cream

Fin bar

God bar som smager godt, og har et fornuftigt indhold. Rimelig pris også

Lækker og good to go!

Denne bar er perfekt til en, der savner smagen af noget sødt! Det, der er så godt ved baren, er det høje proteinindhold, det lave fedt- og kulhydratindhold og den høje mængde af fiber sådan en enkelt bar indeholder! Så hvis du mangler at fylde proteinerne ned på en hurtig måde med smag i, er denne bar et godt valg! God på dage, hvor du ikke ønsker vanvittig mange kulhydrater, men stadig vil opnå dit daglig mængde af fiber!

God bar

Super god bar, jeg spiser den til frokost med lidt grøntsager ved siden af, den holder mig mæt længe, første gang jeg smagte den syntes jeg den var lidt tør og kedelig, nu er jeg afhængig af den 

Cheesecake and lime er gud

Har nu smagt Cheesecake, chokolade og cookies and cream og cheesecake er by far den bedste af dem, men også den med færrest kulhydrater

overvejende god

Ernæringsmæssig spiller denne bar fint! Smagsmæssigt ville jeg holde mig til jordbær/vanilje el. karamel peanut, da de har en god og ikke syntetisk smag, og med fordel kan bages i microoven og bruges til chruncy topping på diverse sager. Chokolade varianten derimod, kan blive lidt tør og ret kedelig i længden.
Goes Well With:
Frugt og lign. Fungerer bagt som chrunchy topping på skyr, grød, gryn mm.

Støvet og tørt

Købte dem her med chokolade smag, da de skulle være nogle af de bedste. Men jeg har aldrig smagt noget så tørt, støvet eller 'kikse-agtig' som det her. Det bliver ikke noget jeg smider penge efter igen. :/

God bar

Karamel/peanut er fantastisk! Perfekt som mellemmåltid eller efter træning.

My Zoro bar

God smag mætter fint

Back to top