• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

MYTHERMO X-TREME™

Ekstrem vægtstyringsopskrift

Smag
Pakke
Mængde
Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Spar 40% på piller & aminosyrer | BRUG KODE: MINUS40DK

Tilbud gælder til og med d. 24 september 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 2000 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. 


KØB NU
219 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

MYTHERMO X-TREME™ er vores mest potente blanding til dato. Konstrueret til at indeholde et antal nøgle-næringsstoffer til at hjælpe med dit træningsprogram på en række forskellige måder, MYTHERMO X-TREME™ har også et højere indhold af stimulerendemidler end MYTHERMO™. Det er derfor det idéelle kosttilskud til at støtte dit vægttabsprogram, hvis du er mere tolerant overfor koffein.

Et vigtigt komponent i denne blanding er Kolanød, frugten fra Kolatræet der kan hjælpe med at støtte slankekure og bidrager til kontrol af kropsvægten, hvilket går det essentielt at inkludere i dit vægttabsprogram. Denne advancerede blanding indeholder også en stor mængde vitaminer og mineraler der spiller en vigtig rolle i din krops stofskifte. Cholin bidrager til en normal lipid metabolisme, hvilket betyder at det spiller en vigtig rolle i omdannelsen af fedt til energi; mens krom bidrager til et normalt makronæringsstofskifte, vitamin B6 bidrager til en normal energiskabende metabolisme og vitamin B12 bidrager til et normalt homocystein stofskifte. Krom bidrager også til vedligeholdelse af et normalt blodsukker niveau, og kan dermed hjælpe med at undgå uønskede svingninger i dit sukkerniveau. Vitamin B6 og vitamin B12 bidrager også til reduktion af træthed og udmattelse - præcis hvad du har brug for, hvis du følger en lavkalorie diæt.

Udover ingredienser der bidrager til stofskiftet, har vi også tilsat præstationsfremmende ingredienser der kan give dig den fordel du skal bruge for at komme forbi enhver hindring og smadrer dine træningsmål. Guarana ekstrakt og Kolanød bidrager naturligt til 160mg koffein per portion, der kan øge opmærksomhed og hjælper med at øge koncentrationen. Indtag før træning for at få den mentale skarphed du skal bruge for at træne længere og mere effektivt. Bedre træning fører til bedre resultater, noget der typisk er svært at opnå, når man følger en lavkalorie diæt. Vi har også tilføjet 140mg TeaCrine® per portion, en sammensætning der strukturmæssigt ligner koffein, for at give det ekstra spark.

Et yderst koncentreret ekstrakt af koreansk ginseng, cayennepeber og det populære pre-workout aminosyre og forløber til adrenalin, L-tyrosin, fuldender denne blanding.

MYTHERMO X-TREME™ bidrager med 160mg koffein per portion, prøv MYTHERMO™ hvis du vil have alle fordelene ved denne blanding med et lavere dagligt koffeinindtag.

Vigtige fordele

  • Indeholder cholin der bidrager til normal lipid metabolisme
  • Et højere dagligt indtag af koffein sammenlignet med MYTHERMO™ for at give et ekstra boost
  • Indeholder jod, riboflavin og vitamin B12 der alle bidrager til et normalt energiskabende stofskifte

Anbefalet brug

Indtag 2 kapsler 2 gange dagligt. En gang om morgenen og en gang om eftermiddagen.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en balanceret og varieret kost. Opbevar på et tørt og køligt sted ude af direkte sollys. Egnet til vegetarer og veganere. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Advarsel: Højt koffeinindhold. Ikke anbefalet til børn, gravide eller ammende kvinder. Indeholder 320mg koffein per totale daglige dosis.

Ingredienser

Guarana, kapsel (hydroxypropyl methylcellulose), cholin, TeaCrine® (Theacrine), L-tyrosin, vandfri koffein, L-theanin, kolanød (cola nitida frø), ginsengekstrakt, rismel, cayennepeber, vitamin B12, vitamin B6, farvestof (E171), Bioperine® (sort peber ekstrakt), krom.

Ernæringsinformation

Serving Size - 2 kapsler

Portioner per beholder - 45 (90 kapsler), 90 (180 kapsler)

Næringsindhold

    Per portion *RI
Vitamin B6   3 mg 239%
Vitamin B12   14 µg 560%
Krom   80 µg 200%
      Per portion
Guarana     200 mg
Theacrine (TeaCrine®)     140 mg
L-Tyrosin     133 mg
Total koffeinindhold (inkl. guarana og Kolanød)     160 mg
Kolanød     83 mg
Ginseng ekstrakt     67 mg
Cholin     60 mg
Cayennepeber     33 mg
Sort peber ekstrakt (Bioperine®)     3 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Forbrænding af fedt

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Godt til forbrændingen og så leverer det et godt fokus og en super mængde energi til træningen.

Mon Sep 18 11:10:28 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Effektivt produkt

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Virker godt til at støtte en diæt. Jeg indtager dem personligt før træning som en form for pre workout og for at give et boost til forbrændingen.

Sat Mar 11 12:30:01 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Super produkt under diæt

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Perfekt under diæt. Giver lige et energiboost, hvis man indtager det før træning.

Mon Nov 14 21:52:17 GMT 2016 af

Vægttab

Samlet:

4

Effektivitet:

4

Giver god energi før træning og sætter virkelig et skub i vægttabet. Stor fan af de naturlige ingredienser

Wed Sep 14 18:41:49 BST 2016 af #1 Top Anmelder

MYTHERMO X-TREME™

Vælg billede

MYTHERMO X-TREME™
Back to top