• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Natural Nuts (Brazils)

100% naturlig

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

62 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Paranødder er den bedste kilde til selen i nøddeverdenen. Det gør indholdet af paranødder »komplet« og betyder, at de har alle de nødvendige aminosyrer for at tilskynde optimal vækst hos mennesker. Selen har også vist sig at være en stærk antioxidant, og kan reducere skadelige frie radikalers aktivitet.

Som alle nødder, er paranødder en glimrende kilde til protein og fibre og er høj i mineraler, herunder zink og magnesium, og indeholder værdifulde mængder af fosfor, kobber og jern. Paranødder har også høje niveauer af umættet fedt, som vil understøtte sunde niveauer af det gode kolesterol (HDL) og bidrage til at reducere niveauet af dårlige kolesterol (LDL).

Disse Paranødder er 100 % naturlige, uden tilsat salt eller aromaer og er det perfekte valg som et sundt og nærende mellemmåltid.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

Anbefalet brug

Indtag som en sund snack eller som del af et nærende måltid.

For at bevare friskheden og det ernæringsmæssige indhold i disse nødder bedes du opbevare dem et køligt, tørt sted, helst i en lukket beholder.

Ingredienser

100% Brazil nødder.

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi (kj): 2763
Energi (kcal): 660
Protein: 14g
Kulhydrater: 12g
Total fedt: 66g
Heraf mættede fedtsyrer: 15g
Kostfibre: 7g
Natrium: 3mg

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Natural Nuts (Brazils)

Vælg billede

Natural Nuts (Brazils)