• Veganer

    Veganer

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Naturlig Bagning Pakkeløsning

Spar op til 60% | + Op til 15% ekstra rabat | SE MERE

Spar op til 15% ekstra oven i vores udsalg


Spar 10% ekstra
uanset ordrestørrelse | Brug koden: 10EKSTRA
Spar 12% ekstra ved køb over 399 kr. | Brug koden: 12EKSTRA
Spar 15% ekstra ved køb over 599 kr. | Brug koden: 15EKSTRA

Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 23. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 713 kr 570 kr Spar: 143 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Naturlig Bagning Pakkeløsningen giver dig en række ingredienser til bagning af rene og sunde produkter med en overflod af næringsstoffer. Disse ingredienser kan også føjes til din hverdagskost for at tilføje vitaminer, mineraler og fibre.

Hørfrøpulver – 250g

Hørfrø kan anvendes som erstatning for æg og tilføjer en god tekstur og en nøddeagtig smag til bagværk. Det er også en fantastisk kilde til essentielle fedtsyrer og er perfekt til vegansk eller mejerifri bagning.

Coconpure – 460g

Denne sunde, varmestabile madlavningsfedt anses for at være den sundeste madlavningsolie grundet dets unikke mættede fedtsyreindhold der er rig på laurinsyre og MCT’s. Det giver også en god og mild kokossmag til din madlavning eller dit bagværk. Erstat andre former for olie eller smør, hvis du foretrækker at være mejerifri når du bager og laver barer

Xylitol – 500g

Denne sukkeralkohol findes i en række frugt og grøntsager og kan anvendes som et sukkerfrit sødemiddel og anses for at være mere naturligt og sundt end sukker og andre syntetiske sødemidler. Indtagelse af madvarer indeholdende Xylitol istedet for sukker inducerer en lavere stigning i blodsukkeret efter indtagelse sammenlignet med madvarer indeholdende sukker og er derfor et godt alternativ til sukker i bagværk.

Havregryn – 2,5kg

Dette er et fantastisk alternativ til hvedemel, der er rig på fibre og indeholder beta-glucaner. Havregrynene kan males til havremel i en food processor og kan også anvendes hele til at skabe tekstur i kiksene.

Nutri Greens Plus – uden smag 330g

Nutri Greens indeholder over 35 forskellige frugt-, grøntsags- og planteekstrakter. Som pulver kan dette tilføjes til smoothies, havre og bagværk, for bare at nævne få muligheder.

Økologiske Kakaolikør Knapper – 300g

Brug disse kakaoknapper med lavt sukkerindhold ligesom du ville bruge konventionel bagechokolade og tilføj sundere alternativer til suker for at søde. Disse kakaolikør knapper er så alsidige at de kan bruges i bagværk såvel som i din hverdagskost, de kan for eksempel tilføjes til havre for at erstatte chokoladestykker!

Økologiske Chiafrø – 300g

Chiafrø har en god ernæringsprofil samtidig med at de er fantastiske i bagværk og i opskrifter generelt. De kan bruges som erstatning for æg i bagning eller til at tilføje tekstur. Tilføj dem til opskrifter med væske og de vil tykne væsken, de er derfor gode til at gøre smoothies tykkere og havre. Derudover tilføjer de også protein.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG KAN UDSKIFTES UDEN VARSEL AFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNING.

Pakkeløsningens udsalgspris er baseret på et total af de individuelle produkters udsalgspris.

Vigtige fordele

  • Specielt udvalgte produkter til bagning med naturlige produkter
  • Kombinerer en række produkter til hverdagsbrug
  • Fantastisk værdi for pengene

Anbefalet brug

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ingredienser

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Naturlig Bagning Pakkeløsning

Vælg billede

Naturlig Bagning Pakkeløsning