• Veganer

    Veganer

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Naturlig Bagning Pakkeløsning

Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% på hele din ordre + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Tilbuddet gælder til og med d .25/08/2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr. 

Gratis Essential Vitamin Bundle er kun ved køb for min. 799 kr. gælder kun så længe lager haves og gælder kun til og med d. 21. august 2017, tilbuddet kræver ingen kode. Grundet Denne pakke er udsolgt erstattes denne bundle med  Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin.

The Golden Ticket: Køber du en pakke i perioden mandag d. 21 til fredag d. 25, vil du i din pakke modtage en Golden Ticket med en eksklusiv kode. 

KØB NU
Før: 713 kr 639 kr Spar: 74 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Naturlig Bagning Pakkeløsningen giver dig en række ingredienser til bagning af rene og sunde produkter med en overflod af næringsstoffer. Disse ingredienser kan også føjes til din hverdagskost for at tilføje vitaminer, mineraler og fibre.

Hørfrøpulver – 250g

Hørfrø kan anvendes som erstatning for æg og tilføjer en god tekstur og en nøddeagtig smag til bagværk. Det er også en fantastisk kilde til essentielle fedtsyrer og er perfekt til vegansk eller mejerifri bagning.

Coconpure – 460g

Denne sunde, varmestabile madlavningsfedt anses for at være den sundeste madlavningsolie grundet dets unikke mættede fedtsyreindhold der er rig på laurinsyre og MCT’s. Det giver også en god og mild kokossmag til din madlavning eller dit bagværk. Erstat andre former for olie eller smør, hvis du foretrækker at være mejerifri når du bager og laver barer

Xylitol – 500g

Denne sukkeralkohol findes i en række frugt og grøntsager og kan anvendes som et sukkerfrit sødemiddel og anses for at være mere naturligt og sundt end sukker og andre syntetiske sødemidler. Indtagelse af madvarer indeholdende Xylitol istedet for sukker inducerer en lavere stigning i blodsukkeret efter indtagelse sammenlignet med madvarer indeholdende sukker og er derfor et godt alternativ til sukker i bagværk.

Havregryn – 2,5kg

Dette er et fantastisk alternativ til hvedemel, der er rig på fibre og indeholder beta-glucaner. Havregrynene kan males til havremel i en food processor og kan også anvendes hele til at skabe tekstur i kiksene.

Nutri Greens Plus – uden smag 330g

Nutri Greens indeholder over 35 forskellige frugt-, grøntsags- og planteekstrakter. Som pulver kan dette tilføjes til smoothies, havre og bagværk, for bare at nævne få muligheder.

Økologiske Kakaolikør Knapper – 300g

Brug disse kakaoknapper med lavt sukkerindhold ligesom du ville bruge konventionel bagechokolade og tilføj sundere alternativer til suker for at søde. Disse kakaolikør knapper er så alsidige at de kan bruges i bagværk såvel som i din hverdagskost, de kan for eksempel tilføjes til havre for at erstatte chokoladestykker!

Økologiske Chiafrø – 300g

Chiafrø har en god ernæringsprofil samtidig med at de er fantastiske i bagværk og i opskrifter generelt. De kan bruges som erstatning for æg i bagning eller til at tilføje tekstur. Tilføj dem til opskrifter med væske og de vil tykne væsken, de er derfor gode til at gøre smoothies tykkere og havre. Derudover tilføjer de også protein.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG KAN UDSKIFTES UDEN VARSEL AFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNING.

Pakkeløsningens udsalgspris er baseret på et total af de individuelle produkters udsalgspris.

Vigtige fordele

  • Specielt udvalgte produkter til bagning med naturlige produkter
  • Kombinerer en række produkter til hverdagsbrug
  • Fantastisk værdi for pengene

Anbefalet brug

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ingredienser

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Naturlig Bagning Pakkeløsning

Vælg billede

Naturlig Bagning Pakkeløsning
Back to top