Omega Balance

Stærk koncentration af essentielle fedtsyrer

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
129 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Omega Balance?

Omega Balance er en stærk fiskeolie der giver et minimum af 710mg Omega 3 for hver 1000mg softgel, hvilket gør det en af de største koncentrationer på markedet. Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA), som er blevet bredt forbundet med opretholdelsen af et sundt hjerte, sunde led og cirkulation. Denne super stærke softgel er en nem måde at øge dit Omega 3 indtag, da det bidrager til at undgå Omega 3-mangel.

Hvorfor skal du tage Omega Balance?

Omega Balance indeholder et minimum af 360mg EPA og 240mg DHA, inkluderet i det optimale forhold på 3:2, hvilket giver den ultimative støtte for dit helbred og velvære. EPA(Eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) er begge langkædede fedtsyrer, der har vist sig at give en række sundhedsmæssige fordele, herunder opretholdelse af normal hjerne, øjne og hjertefunktion.

Fra et atletisk perspektiv, er der en række undersøgelser der tyder på, at brugen af EPA og DHA kan gavne både sportslige præstationer og kroppens kondition. Nogle undersøgelser tyder også på at essentielle fedtsyrer hjælper med at bevare glukose energilagre og samtidig med at fremme brugen af fedt til energiproduktion.

Omega Balance er fremstillet under PureMax™ proprietære proces, som garanterer høj kvalitets, rene og potente fiskeolier, der er blevet ansvarligt fremskaffet. PureMax™ er en unik Omega 3 rensnings og koncentrations teknologi, udviklet gennem mange års forskning med udviklings og fremstillings erfaring. PureMax™ processen garanterer den højeste kvalitets fiskeolier ved at fjerne forurenende stoffer (som tungmetaller, dioxiner, pesticider og PCB, som har en tendens til at ophobe sig i fisk højt oppe i fødekæden), så de er på eller under de sikre niveauer, der er fastsat ved myndigheder som Europa-Kommissionen og den globale organisation for EPA og DHA.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Høj renheds fiskeolie
  • Over 44% EPA og 28% DHA
  • Puremax™ rensnings teknologi

Anbefalet brug

Indtag 2 softgels op til 3 gange dagligt. Bedst at indtage i forbindelse med et måltid.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Koncentreret og renset Omega 3 Fiskolie, Antioxidant (Vitamin E), kapselskal (gelatin, Glycerol).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Softgels

Portioner per beholder - 45 (90 Softgels), 125 (250 Softgels)

Typiske næringsværdier

      Per portion
Total omega 3     1420 mg
EPA (Eicosapentaensyre)      720 mg
DHA (Docosahexaensyre)     480 mg
Andre Omega 3 fedtsyrer     220 mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.875

3.875

(8 Kundeanmeldelser)

  • 5    3
  • 4    3
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    1
Oprettet den

Omega Balance

Samlet:

5

Rigtig gode piller.

Mon Feb 13 19:13:25 GMT 2017 af Ulrik #1 Top Anmelder

Omega Balance

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

er super god til muskler og led - hår, man mærker virkelig forskel efter kort tid

Wed Dec 21 15:33:30 GMT 2016 af Laila

Omega Balance fra Myoprotein

Samlet:

5

D. 9/11-2015 købte jeg 2 glas Omega Balance med 250 stk. i hver glas, og skal nu bestiller jeg igen. Selvom der er gået 1 år siden jeg købte sidst har kapslerne ikke harsk eller ubehagelig smag, så jeg formoder brugeren med den uheldige oplevelse må have opbevaret dem forkert. Mine bliver opbevaret i køleskabet og skulle iflg. oplysning kunne holde sig til 10/2017. Årsagen til mit forbrug af fiskeolie er bla. at jeg har læst, at de skulle hjælpe mod slidgigt, og sammen med kapslerne tager jeg ingefærtabletter hvilket jeg absolut har gode erfaringer med. Jeg har prøvet 4 forskellige ingefærtabletter, så det er ikke ligegyldigt hvilket mærke man vælger - men man må prøve sig frem. Skulle nogen være i tvivl om man tør købe Myoprotein's Omega Balance kapsler, kan jeg berolige med, at jeg aldrig er blevet skuffet over produktet. Venlig hilsen Kaj Erik Madsen

Sun Nov 06 11:13:29 GMT 2016 af Kaj Erik Madsen

Harsk lugt

Samlet:

3

Smag:

3

Effektivitet:

3

Efter noget tid erfarede jeg, at en mislugt var opstået inde i skabet hvor bøtten stod. Jeg gjorde det samme som beskrevet i en af de tidligere anmeldelser, klippede en kapsel over. Det duftede ikke ligefrem af sundhed. Jeg er ikke ekspert på området, så jeg kan kun give min subjektive mening omkring produktet. Jeg tror ikke, at jeg vil vælge dette produkt igen.

Mon Oct 10 17:42:28 BST 2016 af Stefan

fisk

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Let måde at få omega 3 på. Fint tilfreds med kvaliteten, prisen og jeres service.

Sun Oct 02 21:50:16 BST 2016 af André #1 Top Anmelder

God oplevelse

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Lige modtaget min seneste bestilling og er fint tilfreds. Kapslerne er lette at få ned og smager eller lugter ikke grimt (for at svare på det tidligere indlæg). Leveringen modtog jeg til tiden, var dog ikke hjemme så kunne først hente pakken dagen efter (må jeg foreslå at tilbyde muligheden med forsendelse til posthus?). Prisen er også fair. Alt i alt en god oplevelse (som overskriften indikerer)

Wed Sep 28 15:58:02 BST 2016 af Noah #1 Top Anmelder

Fordærvet

Samlet:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Åbnede en ny beholder med omega balance kapsler og klippede en kapsel over. Det var en ret uappetitlig lugt jeg fik i næsen - Det lugtede som om det var fordærvet. Køber ikke igen. Lad mig høre om jeg bare var uheldig eller om andre også kan drage samme erfaring.

Fri Sep 23 13:02:04 BST 2016 af Christian

Super fiskeolie til prisen

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Efter mange års brug af Pikasol er jeg gået over til dette produkt og er yderst tilfreds og kan kun anbefale det på det varmeste.

Mon Feb 22 07:37:57 GMT 2016 af Marianne

Omega Balance

Vælg billede

Omega Balance
Back to top