SPAR 33% PÅ NÆSTEN ALT MED KODE: 33DK
SPAR 40% PÅ SNACKS, DRIKKELSE OG BARER - INGEN KODE

Beklageligvis er dette produkt ikke på lager, på nuværende tidspunkt

Andre kunder har i stedet købt

Omega Balance

Fiskeolie med høj renhed tilsat E-vitamin for et praktisk, dagligt boost.

DKK

Omega Balance

Fiskeolie med høj renhed tilsat E-vitamin for et praktisk, dagligt boost.

DKK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

SPAR 33% rabat på alt* | Brug kode: 33DK

SPAR 33% RABAT PÅ ALT* - KODE: 33DK

Brug kode: 33DK ved checkout

*Gælder ikke Kreatin, Clear Whey Isolate, smagsprøver, accessories, new in tøj og udvalgte produkter

Køb nu

Express Levering er muligt
Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Andre kunder købte:

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.1 / 5 (10 Kundeanmeldelser)
  • 5 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle anmeldelser
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Virker som forventet!

Vi har taget dem gennem længere tid og har ikke noget at klage over. Dog kunne man godt spare lidt plast og bruge mindre beholdere eller flere i den samme.

Var dette til hjælp?

Forbrug

Kan kun sige positive ting om fiskkaplser Er meget tilfreds med dem

Var dette til hjælp?

Omega Balance

Rigtig gode piller.

Top Anmelder

Var dette til hjælp?

Omega Balance

er super god til muskler og led - hår, man mærker virkelig forskel efter kort tid

Var dette til hjælp?

Omega Balance fra Myoprotein

D. 9/11-2015 købte jeg 2 glas Omega Balance med 250 stk. i hver glas, og skal nu bestiller jeg igen. Selvom der er gået 1 år siden jeg købte sidst har kapslerne ikke harsk eller ubehagelig smag, så jeg formoder brugeren med den uheldige oplevelse må have opbevaret dem forkert. Mine bliver opbevaret i køleskabet og skulle iflg. oplysning kunne holde sig til 10/2017. Årsagen til mit forbrug af fiskeolie er bla. at jeg har læst, at de skulle hjælpe mod slidgigt, og sammen med kapslerne tager jeg ingefærtabletter hvilket jeg absolut har gode erfaringer med. Jeg har prøvet 4 forskellige ingefærtabletter, så det er ikke ligegyldigt hvilket mærke man vælger - men man må prøve sig frem. Skulle nogen være i tvivl om man tør købe Myoprotein's Omega Balance kapsler, kan jeg berolige med, at jeg aldrig er blevet skuffet over produktet. Venlig hilsen Kaj Erik Madsen

Var dette til hjælp?

Harsk lugt

Efter noget tid erfarede jeg, at en mislugt var opstået inde i skabet hvor bøtten stod. Jeg gjorde det samme som beskrevet i en af de tidligere anmeldelser, klippede en kapsel over. Det duftede ikke ligefrem af sundhed. Jeg er ikke ekspert på området, så jeg kan kun give min subjektive mening omkring produktet. Jeg tror ikke, at jeg vil vælge dette produkt igen.

Var dette til hjælp?

fisk

Let måde at få omega 3 på. Fint tilfreds med kvaliteten, prisen og jeres service.

Top Anmelder

Var dette til hjælp?

God oplevelse

Lige modtaget min seneste bestilling og er fint tilfreds. Kapslerne er lette at få ned og smager eller lugter ikke grimt (for at svare på det tidligere indlæg). Leveringen modtog jeg til tiden, var dog ikke hjemme så kunne først hente pakken dagen efter (må jeg foreslå at tilbyde muligheden med forsendelse til posthus?). Prisen er også fair. Alt i alt en god oplevelse (som overskriften indikerer)

Top Anmelder

Var dette til hjælp?

Fordærvet

Åbnede en ny beholder med omega balance kapsler og klippede en kapsel over. Det var en ret uappetitlig lugt jeg fik i næsen - Det lugtede som om det var fordærvet. Køber ikke igen. Lad mig høre om jeg bare var uheldig eller om andre også kan drage samme erfaring.

Var dette til hjælp?

Super fiskeolie til prisen

Efter mange års brug af Pikasol er jeg gået over til dette produkt og er yderst tilfreds og kan kun anbefale det på det varmeste.

Var dette til hjælp?