Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Omega Balance Pure Max 90s

Omega Balance

Stærk koncentration af essentielle fedtsyrer

DKK 129.0

129 kr

9 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

25% rabat+ Spar 50 kr på din ordre når du køber lakridsprodukter | Kode: SPAR25

25% rabat på alt | Brug kode: SPAR25

Tilbuddet gælder til og med d. 19.08.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad er Omega Balance?

  Omega Balance er en stærk fiskeolie der giver et minimum af 710mg Omega 3 for hver 1000mg softgel, hvilket gør det en af de største koncentrationer på markedet. Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA), som er blevet bredt forbundet med opretholdelsen af et sundt hjerte, sunde led og cirkulation. Denne super stærke softgel er en nem måde at øge dit Omega 3 indtag, da det bidrager til at undgå Omega 3-mangel.

  Hvorfor skal du tage Omega Balance?

  Omega Balance indeholder et minimum af 360mg EPA og 240mg DHA, inkluderet i det optimale forhold på 3:2, hvilket giver den ultimative støtte for dit helbred og velvære. EPA(Eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) er begge langkædede fedtsyrer, der har vist sig at give en række sundhedsmæssige fordele, herunder opretholdelse af normal hjerne, øjne og hjertefunktion.

  Fra et atletisk perspektiv, er der en række undersøgelser der tyder på, at brugen af EPA og DHA kan gavne både sportslige præstationer og kroppens kondition. Nogle undersøgelser tyder også på at essentielle fedtsyrer hjælper med at bevare glukose energilagre og samtidig med at fremme brugen af fedt til energiproduktion.

  Omega Balance er fremstillet under PureMax™ proprietære proces, som garanterer høj kvalitets, rene og potente fiskeolier, der er blevet ansvarligt fremskaffet. PureMax™ er en unik Omega 3 rensnings og koncentrations teknologi, udviklet gennem mange års forskning med udviklings og fremstillings erfaring. PureMax™ processen garanterer den højeste kvalitets fiskeolier ved at fjerne forurenende stoffer (som tungmetaller, dioxiner, pesticider og PCB, som har en tendens til at ophobe sig i fisk højt oppe i fødekæden), så de er på eller under de sikre niveauer, der er fastsat ved myndigheder som Europa-Kommissionen og den globale organisation for EPA og DHA.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Høj renheds fiskeolie
  • Over 44% EPA og 28% DHA
  • Puremax™ rensnings teknologi
 • Anbefalet brug

  Indtag 2 softgels op til 3 gange dagligt. Bedst at indtage i forbindelse med et måltid.

  Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

 • Ingredienser

  Koncentreret og renset Omega 3 Fiskolie, Antioxidant (Vitamin E), kapselskal (gelatin, Glycerol).

  Allergener:

  For allergener, se ingredienser i fed skrift.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 2 Softgels

  Portioner per beholder - 45 (90 Softgels), 125 (250 Softgels)

  Typiske næringsværdier

        Per portion
  Total omega 3     1420 mg
  EPA (Eicosapentaensyre)      720 mg
  DHA (Docosahexaensyre)     480 mg
  Andre Omega 3 fedtsyrer     220 mg

Kundeanmeldelser

4.0

9 Kundeanmeldelser

5 4
4 3
3 1
2 0
1 1

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Forbrug

Kan kun sige positive ting om fiskkaplser Er meget tilfreds med dem

Omega Balance

Rigtig gode piller.

Omega Balance

er super god til muskler og led - hår, man mærker virkelig forskel efter kort tid

Omega Balance fra Myoprotein

D. 9/11-2015 købte jeg 2 glas Omega Balance med 250 stk. i hver glas, og skal nu bestiller jeg igen. Selvom der er gået 1 år siden jeg købte sidst har kapslerne ikke harsk eller ubehagelig smag, så jeg formoder brugeren med den uheldige oplevelse må have opbevaret dem forkert. Mine bliver opbevaret i køleskabet og skulle iflg. oplysning kunne holde sig til 10/2017. Årsagen til mit forbrug af fiskeolie er bla. at jeg har læst, at de skulle hjælpe mod slidgigt, og sammen med kapslerne tager jeg ingefærtabletter hvilket jeg absolut har gode erfaringer med. Jeg har prøvet 4 forskellige ingefærtabletter, så det er ikke ligegyldigt hvilket mærke man vælger - men man må prøve sig frem. Skulle nogen være i tvivl om man tør købe Myoprotein's Omega Balance kapsler, kan jeg berolige med, at jeg aldrig er blevet skuffet over produktet. Venlig hilsen Kaj Erik Madsen

Harsk lugt

Efter noget tid erfarede jeg, at en mislugt var opstået inde i skabet hvor bøtten stod. Jeg gjorde det samme som beskrevet i en af de tidligere anmeldelser, klippede en kapsel over. Det duftede ikke ligefrem af sundhed. Jeg er ikke ekspert på området, så jeg kan kun give min subjektive mening omkring produktet. Jeg tror ikke, at jeg vil vælge dette produkt igen.

fisk

Let måde at få omega 3 på. Fint tilfreds med kvaliteten, prisen og jeres service.

God oplevelse

Lige modtaget min seneste bestilling og er fint tilfreds. Kapslerne er lette at få ned og smager eller lugter ikke grimt (for at svare på det tidligere indlæg). Leveringen modtog jeg til tiden, var dog ikke hjemme så kunne først hente pakken dagen efter (må jeg foreslå at tilbyde muligheden med forsendelse til posthus?). Prisen er også fair. Alt i alt en god oplevelse (som overskriften indikerer)

Fordærvet

Åbnede en ny beholder med omega balance kapsler og klippede en kapsel over. Det var en ret uappetitlig lugt jeg fik i næsen - Det lugtede som om det var fordærvet. Køber ikke igen. Lad mig høre om jeg bare var uheldig eller om andre også kan drage samme erfaring.

Super fiskeolie til prisen

Efter mange års brug af Pikasol er jeg gået over til dette produkt og er yderst tilfreds og kan kun anbefale det på det varmeste.

Back to top