• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

PeptoPro

Hydrolysat kasein

Smag
Pakke
Mængde

PROTEIN UDSALG + 10% extra rabat på proteinerpulver! | Koden tilføjes automatisk

Protein udsalg + 10% extra rabat! | Koden tilføjes automatisk

Tilbuddet gælder til og med d. 21.04.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
Før: 329 kr 299 kr Spar: 30 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vi er eksklusive britiske online direkte sælgere af PeptoPro®.

PeptoPro® er et præ-fordøjet protein , der er fuldstændig vandopløseligt og indeholder 60 % unikt allergivenlige di-og tri-eptider. Disse peptider absorberes meget hurtigere end noget itakt protein eller endda enkelte aminosyrer . Den øjeblikkelige levering af disse "byggeklodser" til kickstarter byggefasen af muskelvæven, hvilket resulterer i meget hurtig restitution og øget vækst

. Et væld af udtalelser fra tilfredse forbrugere viser de klare og mærkbare effekter af PeptoPro®: Reduceret ømhed og træthed, hurtigere helbredelse, øget udholdenhed og også et større pump under og efter træninger

fordelene ved PeptoPro® er ikke gået ubemærket hen hos den sportslige elite, det bliver brugt af mange top sportshold, professionelle atleter og regelmæssige trænings entusiaster og er bredt anerkendt som excellent protein

PeptoPro® understøttes af flere videnskabelige og menneskelige studier. Det har vist sig at øge udholdenhed, fremskynde restitution og øge proteinsyntese under og efter træning.

PeptoPro® har en hydrolysegrad på 28 % .

Øjeblikkelig aminosyre levering til kickstarte muskelbygningsfasen
Efter motion har du et kort vindue, hvor muskelceller forblive åben for at lade næringsstoffer blive optager bedre. PeptoPro® leverer aminosyrer hurtigere end nogen anden proteinkilde, som kickstarter muskelbygningsfasen, så du kan få det maksimale udbytte af hver træning.

Fordi PeptoPro® er fremstillet af kasein, det indeholder alle de aminosyrer i et optimalt forhold for menneskers sundhed og ydeevne. Kasein er også en af de reneste proteinkilder til rådighed, hvilket er grunden til at PeptoPro ® er praktisk talt fedt og laktose fri < /p>

Øger blodsuger niveauer: .
PeptoPro® øger glykogen niveauer, hvilket resulterer i en bedre udnyttelse af glukose og aminosyrer af cellerne. Faktisk giver den, samtidig med levering af aminosyrer, det perfekte fundament for restitution og muskelvækst

Du kan læse mere på den officielle hjemmeside: Www.peptopro.com

Aminosyre profilen kan findes nederst på siden under "Certificates".

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Øjeblikkelig levering af aminosyrer til musklerne
 • Øger muskel protein syntese under og efter træning (bevist i humane undersøgelser)
 • Øger udholdenhed og accelererer restitutionen ved at beskytte musklerne under træning
 • Kick-starter vækstfasen

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 2/3 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og æg.

Berry Blast smag: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mælk), Smagstilsætning, syre (Citric syre), Farve (Rødbede Rød), Sort Gulerodextrakt, Sødestof (Sucralose)

Naturell: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mælk)

Ernæringsinformation

Per 20g:
Energi: 73.0Kcal
Energi: 305KJ
Protein (som det er): 17,0 g
Kulhydrater: 0.0g
Fedt: 0,3 g

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)

 • 5    1
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Berry blast

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

lettest at blande med mælk. Berry blast smager godt og friskt.

Mon Nov 07 16:10:52 GMT 2016 af Marco #1 Top Anmelder

Virker godt

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Tager det altid efter træning og det virker rigtig fint! Medhensyn til smagen er jeg mest til den neutrale, men ellers er det let at bland og få ned.
Goes Well With:
mælk eller vand

Fri Jul 08 09:50:04 BST 2016 af Erik #1 Top Anmelder

PeptoPro

Vælg billede

PeptoPro
Back to top