Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

PeptoPro

Hydrolysat kasein

 • Vegatar
 • Glutenfri
DKK 439.0

Førpris: 509 kr

439 kr

Spar: 70 kr

2 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Vi er eksklusive britiske online direkte sælgere af PeptoPro®.

  PeptoPro® er et præ-fordøjet protein , der er fuldstændig vandopløseligt og indeholder 60 % unikt allergivenlige di-og tri-eptider. Disse peptider absorberes meget hurtigere end noget itakt protein eller endda enkelte aminosyrer . Den øjeblikkelige levering af disse "byggeklodser" til kickstarter byggefasen af muskelvæven, hvilket resulterer i meget hurtig restitution og øget vækst

  . Et væld af udtalelser fra tilfredse forbrugere viser de klare og mærkbare effekter af PeptoPro®: Reduceret ømhed og træthed, hurtigere helbredelse, øget udholdenhed og også et større pump under og efter træninger

  fordelene ved PeptoPro® er ikke gået ubemærket hen hos den sportslige elite, det bliver brugt af mange top sportshold, professionelle atleter og regelmæssige trænings entusiaster og er bredt anerkendt som excellent protein

  PeptoPro® understøttes af flere videnskabelige og menneskelige studier. Det har vist sig at øge udholdenhed, fremskynde restitution og øge proteinsyntese under og efter træning.

  PeptoPro® har en hydrolysegrad på 28 % .

  Øjeblikkelig aminosyre levering til kickstarte muskelbygningsfasen
  Efter motion har du et kort vindue, hvor muskelceller forblive åben for at lade næringsstoffer blive optager bedre. PeptoPro® leverer aminosyrer hurtigere end nogen anden proteinkilde, som kickstarter muskelbygningsfasen, så du kan få det maksimale udbytte af hver træning.

  Fordi PeptoPro® er fremstillet af kasein, det indeholder alle de aminosyrer i et optimalt forhold for menneskers sundhed og ydeevne. Kasein er også en af de reneste proteinkilder til rådighed, hvilket er grunden til at PeptoPro ® er praktisk talt fedt og laktose fri < /p>

  Øger blodsuger niveauer: .
  PeptoPro® øger glykogen niveauer, hvilket resulterer i en bedre udnyttelse af glukose og aminosyrer af cellerne. Faktisk giver den, samtidig med levering af aminosyrer, det perfekte fundament for restitution og muskelvækst

  Du kan læse mere på den officielle hjemmeside: Www.peptopro.com

  Aminosyre profilen kan findes nederst på siden under "Certificates".

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Øjeblikkelig levering af aminosyrer til musklerne
  • Øger muskel protein syntese under og efter træning (bevist i humane undersøgelser)
  • Øger udholdenhed og accelererer restitutionen ved at beskytte musklerne under træning
  • Kick-starter vækstfasen
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 2/3 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og æg.

  Berry Blast smag: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mælk), Smagstilsætning, syre (Citric syre), Farve (Rødbede Rød), Sort Gulerodextrakt, Sødestof (Sucralose)

  Naturell: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mælk)

 • Ernæringsinformation

  Per 20g:
  Energi: 73.0Kcal
  Energi: 305KJ
  Protein (som det er): 17,0 g
  Kulhydrater: 0.0g
  Fedt: 0,3 g

  Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

4.5

2 Kundeanmeldelser

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Berry blast

lettest at blande med mælk. Berry blast smager godt og friskt.

Virker godt

Tager det altid efter træning og det virker rigtig fint! Medhensyn til smagen er jeg mest til den neutrale, men ellers er det let at bland og få ned.
Goes Well With:
mælk eller vand

Back to top