PRE:PARE

Præ-trænings udholdenheds formel

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

289 kr
Udsolgt

Produktoversigt

PRE:PARE er en del af Myproteins Nutrient Timing Programmet, som er designet til at tilfredsstille din krops særlige ernæringsmæssige behov før, under og efter træning eller en konkurrence.

PRE:PARE er beregnet til at blive indtaget før motion til at fysisk forberede din krop for den udfordring, den snart står overfor. Dette kraftfulde kosttilskud giver brændstof til både krop og sind for at sikre, at du er ved dine fulde fem, gennem en kombination af kulhydrater, protein og koffein.

Dine muskler har brug for brændstof til at udøve, hvilket er grunden til vi har skabt en avanceret kulhydrat blanding til at forsyne kroppen med den foretrukne energikilde - glykogen. Inden trænings, skal kroppen have en solid forsyning af glykogen, som er hvor PRE:PARE er ideelt i de 30-60 minutter før aktivitet. Koffein hjælper med at stimulere sindet og er et yderst populær tilskud blandt dem, der ønsker at træne på deres højeste niveau. Vi har også tilføjet et rigt udbud af protein til at hjælpe modvirke nedbrydningen af værdifuldt muskelvæv til energi, hvilket betyder retableringen efter træning er en meget lettere proces.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Energy PrePare. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Videnskabeligt drevet præ-trænings formel
  • Hjælper med at hydrere og booste din træning
  • Optimal kulhydrat:protein blanding
  • Indeholder Palatinose™ & PeptoPro®

Anbefalet brug

Tilføj 400-500ml vand i vores shaker (jo mindre væske des tykkere vil shake være). Derefter tilsættes 1 og en halv MP store scoops (50g), ryst og indtag. Vi anbefaler at indtage 30-60 minutter før motion.

1 x MP Plast Scoop (stor) rummer 34g.

Ingredienser

PRE:PARE Kulhydrat blanding (Isomaltulose [Palatinose™], maltodextrin, fruktose), PRE:PARE Protein blanding (valleproteinkoncentrat, valleproteinisolat, Kasein Hydrolysater [PeptoPro®]), Medium Chain Triglycerider, aroma, citronsyre, koffein, emulgator (sojalecithin), sødestof (sucralose®), farve (Anthocyanin).

Ernæringsinformation

Per 50g portion:
Energi (kJ): 1052
Energi (kcal): 251
Protein (g): 13,6
Kulhydrat (g): 26,0
Fedt (g): 4,1

Hver 50g Servering indeholder også:
Medium Chain triglycerider (g): 5
Koffein (mg): 80

Per 100g portion:
Energi (kJ): 2104
Energi (kcal): 502
Protein (g): 27,2
Kulhydrat (g): 52
Fedt (g): 8,2

Hver 100g servering indeholder også:
Medium Chain triglycerider (g): 10
Koffein (mg): 160

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

PRE:PARE

Vælg billede

PRE:PARE