• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Peri Peri Kylling

Peri Peri Chicken

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

35 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er protein meals?

Protein meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med de ernæringsmæssige behov hos en fysisk aktiv person. Peri Peri Chicken er en kombination af kyllingebryst med brune fuldkornsris og rød peber i en krydret Peri Peri sauce. Måltiderne kan tilberedes på 3 minutter, hvilket gør dem ideelle til når du er på farten eller har begrænset tid til at lave mad. De er også perfekte at have med i tasken, så du er sikker på at have et måltid med højt proteinindhold ved hånden hele dagen.

Fordele vedProtein Meal

Peri Peri chicken giver over 29 g protein pr måltid, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hvert måltid har ydermere et lavt indhold af fetd og sukker og giver blot 5 g fedt og 6 g sukker per portion.

Hvem erProtein Meals egnet til?

Protein Meals er perfekt for alle der er på udkig efter et velsmagende måltid der har et højt proteinindhold , ,og lavt sukker- og fedtindhold. Disse måltider kan tilberedes på kun 3 minutter, hvilket gør dem perfekte at have med på farten og har brug for et velsmagende måltid. Måltidet kommer i en lille pose der gør dem nemme at have med dig.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 29g protein pr måltid
  • Lavt indhold af fedt og sukker
  • Klar på kun 3 minutter

Anbefalet brug

Tag toppen af posen og åbn ca. 2 cm. på hver side. Stil den oprejst i en mikrobølgeovn og varm på fuld effekt i 2-3 minutter (afhængig af hvor kraftig din mikrobølgeovn er). Lad retten stå ca. 1 min. efter tilberedning inden du spiser den. Må ikke genopvarmes.

Advarsel:.Indhold vil være varmt, når det tages ud af mikrobølgeovn

Ingredienser

kogt kylling (30%), vand, kogte brune fuldkornsris (15%), rød peber (9%), løg, Tomatpuré, ananas juice koncentrat, hvidløg, modificeret majsstivelse, Chilli, majsstivelse, Lemon juice koncentrat, hvidvinseddike, olivenolie, salt, koriander, røget Paprika, Cayenne Pepper.

Ernæringsinformation

PER 100g:
Energy (kJ/kcal): 402/95
Fat: 1.7g
of which saturates: 0.6g
Carbohydrates: 9.3g
of which sugars: 2.2g
Protein: 9.8g
Salt: 0.5g

PER 300g MEAL:
Energy (kJ/kcal): 1206/286
Fat: 5.1g
of which saturates: 1.8g
Carbohydrates: 27.9g
of which sugars: 6.6g
Protein: 29.4g
Salt: 1.5g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Hurtig tilberedning i micro, smager kanon godt og mætter længe.

Tue Mar 29 11:19:10 BST 2016 af

Jeg synes den er fin

Samlet:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

Jeg kommer til sent hjem, og så gider jeg nogen gange ikke lave mad. Så det altså bare lækkert at Myprotein laver de her hurtigretter der er sunde. Ellers kommer man hurtigt til at spise en masse junk food. Tak til Myprotein

Fri Oct 30 15:59:58 GMT 2015 af

Protein Meal - Peri Peri Kylling

Vælg billede

Protein Meal - Peri Peri Kylling