• Vegetarisk

    Vegetarisk

Proteindessert 200g

Velsmagende instant dessert

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

49 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Protein Dessert?

Protein Dessert er en lækker instant dessert med højt proteinindhold, som giver en unik proteinblanding af Micellar Casein, calciumkaseinat, valleproteinkoncentrat, og æggehvidepulver. Protein Dessert er perfekt om aftenen for alle med trang til noget sødt, og det er hurtigt og let at lave.

Protein Dessert Fordele

Protein dessert giver over 30 g protein pr servering, som vil bidrage til en vækst og vedligeholdelse i lean mass.

Hvem er Protein Dessert Velegnet til?

Protein Dessert er ideel for alle, der ønsker en lækker dessert, som aften snack. Protein Dessert kan også indtages på alle andre tidspunkter af dagen for at øge den daglige proteinindtag.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Lækker dessert med højt proteinindhold
  • Perfekt til alle med en sød tand
  • Over 30g protein pr servering

Anbefalet brug

Vores proteindessert er specialudviklet til at medvirke til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen. Prøv at tilsætte 2 store skefulde (50 g) i en Myprotein-shaker i 150-250 ml vand eller mælk, og omryst, indtil du får en jævn konsistens. Serveres bedst Serveres bedst køligt, så kom den i køleskabet i 10 minutter inden servering.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift.

Chokolade Pudding smag: Protein blanding (59%) (Micellart Kasein (Mælk), Kalciumkaseinat (Mælk), Valle Protein Koncentrat (Mælk), æggehvide pulver, hydroliseret Hvede Gluten peptider), Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Maltodextrin (Sulfitter), Fortykningsmiddel (Xanthan Gum), Kaliumphosphat, Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Sundae smag: Protein blanding (62%) (Micellart Kasein (Mælk), Kalciumkaseinat (Mælk), Valle Protein Koncentrat (Mælk), æggehvide pulver, hydroliseret Hvede Gluten peptider), Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Maltodextrin (Sulfitter), Fortykningsmiddel (Xanthan Gum), Kaliumphosphat, Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

per 100g:
Energi (kJ / kcal): 1513/358
Fedt: 7,2 g
heraf mættede fedtsyrer: 1,0 g
Kulhydrater: 10,4 g
heraf sukkerarter: 1,8 g
Protein: 62g
Salt: 0,4 g
Per 50g portion
Energi (kJ / kcal): 756/179
Fedt: 3,6 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
Kulhydrater: 5,7 g
heraf sukkerarter: 0,9 g
Protein: 31g
Salt: 0,2 g
Næringsindhold er baseret på smagsvarianten Strawberry. Andre varianter kan variere en smule.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.0

3.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Dessert

Samlet:

3

Blandbarhed:

2

Smag:

3

Effektivitet:

3

Havde troet det var en formage dessert, men var mere som en tykkere protein shake så blev ret skuffet. Smager okay og hvis man lige har lyst til lidt om aften er den okay at drikke og mætter ret meget

Mon Sep 07 17:52:37 BST 2015 af

Proteindessert 200g

Vælg billede

Proteindessert 200g