Recovery Plus Elite™

Verdens første restitutionsgel, med BCAA, glutamin og syrlig kirsebær koncentrat

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU
22 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Recovery Plus Elite™ er en del af vores informerede sports sortiment. Det informerede sportsprogram giver sikkerhed for, at produkter er blevet testet for forbudte stoffer ved HFL Sports, et verdensklasse sports anti-doping laboratorium.

 Recovery Plus Elite™ tilbyder alle de aktive stoffer forbundet med restitution, i en utroligt praktisk og lækker gel. Indeholdende 15g protein og 20g kulhydrater, giver Recovery Plus Elite™ dig mulighed for hurtigt at tage fat på genopbygningen af muskelvævet.  Om det er efter fitnesscentret, træningsbanen eller løbebanen, er Recovery Plus Elite™ tilgængelig til straks at kick-starte den afgørende genopbygningsproces.

Sammen med denne væsentlige formulering af protein og kulhydrater, er en række andre aktive stoffer, der er forbundet med muskelopbygning og reparation. BCAA (forgrenede aminosyrer), som udgør 35% af alt muskelvæv, er indarbejdet parallelt med tilsætningen af ​​glutamin. En 3-matrix elektrolytblanding er også blevet tilføjet, for at erstatte det tabte sved under træningen.

Desuden en blanding af B-vitaminer er blevet tilføjet til denne gel, der bidrager til en reduktion af træthed og udmattelseǂ, og assistere i en normal metabolisme af protein og kulhydrater¥. Syrlig kirsebærsaft koncentrat, et spændende nyt perspektiv på sportsernæringsmarkedet, er endnu en ingrediens i denne holistiske blanding.

Ud over denne imponerende række af aktive stoffer, indeholder hver Recovery Plus Elite™ kun 0,1g fedt, hvilket sikrer, at fokus for produktet ligger på genopbygningen af muskelvævet og genopfyldning af muskelglykogen. Recovery Plus Elite™ fås i to lækre smagsvarianter. Udsøgt smag, du vil ikke tro, at dette produkt er primært fokuseret på at støtte og fastholde din præstation.

Her hos Myprotein mener vi, at Recovery Plus Elite™ repræsenterer den næste generation af restitutionskosttilskud. Denne alt-i-én løsning både genopbygger og rehydrerer, Recovery Plus Elite™ er referencepunktet for at støtte den vedvarende ydeevne som din træning fortjener. Formuleret til at arbejde lige så hårdt som dig, Recovery Plus Elite™ er produktet dit træningssystem altid har higet efter.

- Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse. Kulhydrater bidrager til genopretning af normal muskelfunktion (sammentrækning) efter meget intensiv og / eller langvarig motion, der fører til muskel træthed og udtømning af ​​glykogen depoter i skeletmuskulaturen

ǂ  - Niacin / riboflavin / vitamin B6 / vitamin B12 bidrager alle til reduktion af træthed og udmattelse.

¥- Biotin bidrager til normal makronæringsstofskifte

Vigtige fordele

  • 15g protein, 20g kulhydrater, 0,1g fedt
  • Tilføjet BCAA og glutamin
  • Tilføjet elektrolytter og syrlig kirsebærsaft

Anbefalet brug

Vi anbefaler at indtage Recovery Plus EliteTM straks efter træning for den mest fordelagtige virkning, op til 3 gange dagligt.

Indtag som del af en balanceret og varieret kost. Ikke egnet til vegetarer og veganere. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fed.

Kirsebær: Græsk yoghurt (mælk) (26%), maltodextrin, vand, hydrolyseret kollagen, kirsebærsaft koncentrat (4%), surhedsregulerende middel (glucon delta-lactone), stabilisator (pektin), fermenteret blanding af forgrenede aminosyrer (0,4%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (solsikke lecithin)), elektrolytblanding (0,3%) (kaliumklorid, kalciumlaktat, magnesiumkarbonat), glutamin, naturlig aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), B-vitaminblanding (0,01%) (niacin, riboflavin, vitamin B6, thiamin, vitamin B12), sødemiddel (sucralose).

Jordbær: Græsk yoghurt (mælk) (26%), maltodextrin, vand, hydrolyseret kollagen, kirsebærsaft koncentrat (2%), surhedsregulerende middel (glucon delta-lactone), stabilisator (pektin), fermenteret blanding af forgrenede aminosyrer (0,4%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (solsikke lecithin)), elektrolytblanding (0,3%) (kaliumklorid, kalciumlaktat, magnesiumkarbonat), glutamin, naturlig aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), B-vitaminblanding (0,01%) (niacin, riboflavin, vitamin B6, thiamin, vitamin B12), sødemiddel (sucralose).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 brev (70g)

Næringsindhold

  Per 100g Per 70g
Energi 854 kJ/204 kcal 598 kJ/143 kcal
Fedt 0,1 g 0,1 g
  heraf mættede fedtsyrer 0,1 g 0,1 g
Kulhydrater 28 g 20 g
  heraf sukkerarter 4,9 g 3,4 g
Protein 29 g 20 g
Salt 0,19 g 0,13 g
  Per 100g (%RI*) Per 70g (%RI*)
Thiamin 0,4 mg (39%) 0,3 (27%)
Riboflavin 0,6 mg (41%) 0,4 mg (29%)
Niacin 6,9 mg (43%) 4,8 mg (30%)
Vitamin B6 0,6 mg (41%) 0,4 mg (29%)
Vitamin B12 1,1 µg (46%) 0,8 µg (32%)
Kalium 77 mg (4%) 54 mg (3%)
Kalcium 123 mg (16%) 86 mg (11%)
Magnesium 123 mg (16%) 86 mg (11%)

Andre næringsstoffer

  Per 100g Per 70g
Leucin 200 mg 140 mg
Isoleucin 100 mg 70 mg
Valin 100 mg 70 mg

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Jordbær

Samlet:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Jordbær er bedst.

Sun Mar 26 15:39:16 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Recovery Plus Elite™

Vælg billede

Recovery Plus Elite™
Back to top