Recovery Plus Elite™

Verdens første restitutionsgel, med BCAA, glutamin og syrlig kirsebær koncentrat

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

29 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Recovery Plus Elite™ er en del af vores informerede sports sortiment. Det informerede sportsprogram giver sikkerhed for, at produkter er blevet testet for forbudte stoffer ved HFL Sports, et verdensklasse sports anti-doping laboratorium.

 Recovery Plus Elite™ tilbyder alle de aktive stoffer forbundet med restitution, i en utroligt praktisk og lækker gel. Indeholdende 15g protein og 20g kulhydrater, giver Recovery Plus Elite™ dig mulighed for hurtigt at tage fat på genopbygningen af muskelvævet.  Om det er efter fitnesscentret, træningsbanen eller løbebanen, er Recovery Plus Elite™ tilgængelig til straks at kick-starte den afgørende genopbygningsproces.

Sammen med denne væsentlige formulering af protein og kulhydrater, er en række andre aktive stoffer, der er forbundet med muskelopbygning og reparation. BCAA (forgrenede aminosyrer), som udgør 35% af alt muskelvæv, er indarbejdet parallelt med tilsætningen af ​​glutamin. En 3-matrix elektrolytblanding er også blevet tilføjet, for at erstatte det tabte sved under træningen.

Desuden en blanding af B-vitaminer er blevet tilføjet til denne gel, der bidrager til en reduktion af træthed og udmattelseǂ, og assistere i en normal metabolisme af protein og kulhydrater¥. Syrlig kirsebærsaft koncentrat, et spændende nyt perspektiv på sportsernæringsmarkedet, er endnu en ingrediens i denne holistiske blanding.

Ud over denne imponerende række af aktive stoffer, indeholder hver Recovery Plus Elite™ kun 0,1g fedt, hvilket sikrer, at fokus for produktet ligger på genopbygningen af muskelvævet og genopfyldning af muskelglykogen. Recovery Plus Elite™ fås i to lækre smagsvarianter. Udsøgt smag, du vil ikke tro, at dette produkt er primært fokuseret på at støtte og fastholde din præstation.

Her hos Myprotein mener vi, at Recovery Plus Elite™ repræsenterer den næste generation af restitutionskosttilskud. Denne alt-i-én løsning både genopbygger og rehydrerer, Recovery Plus Elite™ er referencepunktet for at støtte den vedvarende ydeevne som din træning fortjener. Formuleret til at arbejde lige så hårdt som dig, Recovery Plus Elite™ er produktet dit træningssystem altid har higet efter.

- Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse. Kulhydrater bidrager til genopretning af normal muskelfunktion (sammentrækning) efter meget intensiv og / eller langvarig motion, der fører til muskel træthed og udtømning af ​​glykogen depoter i skeletmuskulaturen

ǂ  - Niacin / riboflavin / vitamin B6 / vitamin B12 bidrager alle til reduktion af træthed og udmattelse.

¥- Biotin bidrager til normal makronæringsstofskifte

Vigtige fordele

  • 15g protein, 20g kulhydrater, 0,1g fedt
  • Tilføjet BCAA og glutamin
  • Tilføjet elektrolytter og syrlig kirsebærsaft

Anbefalet brug

Vi anbefaler at indtage Recovery Plus EliteTM straks efter træning for den mest fordelagtige virkning, op til 3 gange dagligt.

Indtag som del af en balanceret og varieret kost. Ikke egnet til vegetarer og veganere. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fed.

Kirsebær: Græsk yoghurt (mælk) (26%), maltodextrin, vand, hydrolyseret kollagen, kirsebærsaft koncentrat (4%), surhedsregulerende middel (glucon delta-lactone), stabilisator (pektin), fermenteret blanding af forgrenede aminosyrer (0,4%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (solsikke lecithin)), elektrolytblanding (0,3%) (kaliumklorid, kalciumlaktat, magnesiumkarbonat), glutamin, naturlig aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), B-vitaminblanding (0,01%) (niacin, riboflavin, vitamin B6, thiamin, vitamin B12), sødemiddel (sucralose).

Jordbær: Græsk yoghurt (mælk) (26%), maltodextrin, vand, hydrolyseret kollagen, kirsebærsaft koncentrat (2%), surhedsregulerende middel (glucon delta-lactone), stabilisator (pektin), fermenteret blanding af forgrenede aminosyrer (0,4%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (solsikke lecithin)), elektrolytblanding (0,3%) (kaliumklorid, kalciumlaktat, magnesiumkarbonat), glutamin, naturlig aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), B-vitaminblanding (0,01%) (niacin, riboflavin, vitamin B6, thiamin, vitamin B12), sødemiddel (sucralose).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 brev (70g)

Næringsindhold

  Per 100g Per 70g
Energi 854 kJ/204 kcal 598 kJ/143 kcal
Fedt 0,1 g 0,1 g
  heraf mættede fedtsyrer 0,1 g 0,1 g
Kulhydrater 28 g 20 g
  heraf sukkerarter 4,9 g 3,4 g
Protein 29 g 20 g
Salt 0,19 g 0,13 g
  Per 100g (%RI*) Per 70g (%RI*)
Thiamin 0,4 mg (39%) 0,3 (27%)
Riboflavin 0,6 mg (41%) 0,4 mg (29%)
Niacin 6,9 mg (43%) 4,8 mg (30%)
Vitamin B6 0,6 mg (41%) 0,4 mg (29%)
Vitamin B12 1,1 µg (46%) 0,8 µg (32%)
Kalium 77 mg (4%) 54 mg (3%)
Kalcium 123 mg (16%) 86 mg (11%)
Magnesium 123 mg (16%) 86 mg (11%)

Andre næringsstoffer

  Per 100g Per 70g
Leucin 200 mg 140 mg
Isoleucin 100 mg 70 mg
Valin 100 mg 70 mg

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Recovery Plus Elite™

Vælg billede

Recovery Plus Elite™