• Gluten Free

    Gluten Free

Recovery XS

All-in-one Recovery

Smag
Pakke
Mængde

Få 1 kg Impact Whey Protein gratis - Køb tøj og gym essentials for 650 kr.

GRATIS IMPACT WHEY PROTEIN - Chokolad Brownie
Køb tøj og gym essentials for 650 kr. | Få 1 kg Impact Whey Protein gratis
Og spar 25% på alt | Brug Kode: SPAR25
Tilbuddet gælder til og med søndag d.  23.02.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
Køb nu
389 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Recovery XS er en af de mest fremadtænkende recovery produkter på markedet. Pakket med nogle af de fineste ingredienser til rådighed, Recovery XS vil bidrage med at fremme muskelvækst, kortere restitutionstid og den sørger for at have dig tilbage i træningscenteret, før du ved af det!

Recovery XS bruger et bevist forhold mellem post-workout kulhydrater og protein for at øge glykogen syntese og muskelvævs genopbygning , de to vigtigste mekanismer for optimal restitution. Kulhydrat og protein leveres via Waxy Maize Starch og Impact Whey isolate®, hhv. Waxy Maize Starch er en hurtigt optagelig kulhydrat, som hjælper til hurtigt at genskabe muskel glykogen med minimale maveproblemer. Whey Protein Isolate er et hurtigt optageligt protein og er også næsten fedt og laktose fri og er derfor ideel til opbygning af muskelmasse.

Derudover vil du finde hele 4,5 g aminosyrer og 3g af Creapure® per servering. Disse to ingredienser vil sikre, at dine muskler er fuldt lastet med energi og klar til din næste træningssession.

Recovery XS indeholder også 5,5 g af den fremragende aminosyre Leucin, som er afgørende for at skabe et miljø hvori det er lettere at fremme væksten af væv og har vist sig at øge proteinsyntesen. C-vitaminindholdet hjælper med at rense din krop for alle de uønskede giftstoffer og biprodukter som er resultat af motion, mens elektrolytterne hjælpe med at erstatte alle de væsentlige salte tabt gennem sveden.

 

ved at sætte den samme mængde kræfter i din restitution, som du gør i din træning vil det sætte dig langt foran konkurrenterne, så brug Recovery XS for at sikre din krop har alle de rigtige ingredienser til en hurtig og effektiv restitution.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Post Workout XS. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • optimale forhold mellem protein og kulhydrater
  • Inkluderer elektrolytblanding til at erstatte salte som er tabt gennem sved
  • Kan hjælpe med at reducere tiden det tager at restitution efter hård træning

Anbefalet brug

Recovery XS*TM* er en fantastisk shake til efter træning med flere gavnlige virkninger. Kulhydraterne bidrager til muskelrestitution, proteinet til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse, og kreatin bidrager til at øge styrken og kraftpræstationen. Tilsæt 3 store skefulde (90 g) i 400-500 ml vand i en Myprotein-shaker efter træning for at opnå de gavnlige virkninger af dette produkt. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning. ‡Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen. ¥Creatin øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g. kreatin.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Chokolade Mint : Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

Chokolade smag: Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

Jordbær Cream smag: Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), aroma, farve (rødbedeekstrakt), sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

Ernæringsinformation

Per 90g:
Energi: 275.9Kcal
Protein (som det er): 24,3 g
Kulhydrater: 50,2 g
Fedt: 0.3g

90g giver også:
Leucin: 5,5 g
Glutamin: 4.5g
Creapure ®: 3g
Vitamin C: 550 mg
Elektrolytter: 360mg

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(4 Kundeanmeldelser)

  • 5    2
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Gør det nemt

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Super nemt produkt, så man ikke skal stå og blande en masse sammen efter træning for at få alle de nødvendige kosttilskud ind.

Fri Nov 10 01:20:31 GMT 2017 af Ronni #1 Top Anmelder

Smager rigtig lækkert

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Rigtig god fordeling af kulhydrater og protein, der jo er med til at supplere hinanden og støtte restitutionen. Strawberry Cream kan lyde som en spøjs smagsvariant, men den er faktisk rigtig lækker med mælk!

Goes Well With:

Mælk

Mon Apr 24 16:03:18 BST 2017 af Nicolaj Lassen #1 Top Anmelder

Recovery

Samlet:

4

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

4

Chokolade... Noget af det værste jeg har smagt!

Thu Jul 21 03:07:51 BST 2016 af ZAKODA

Godt produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

5

Efter noget søgen fandt jeg Recovery XS, og det har gjort at jeg kommer hurtigere over et løbepas, og bliver klart til et nyt.

Thu Jun 02 21:20:18 BST 2016 af Powermann

Recovery XS

Vælg billede

Recovery XS
Back to top