Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Recovery XS V2, Chocolate Smooth, 2.5kg

Recovery XS

All-in-one Recovery

 • Glutenfri
DKK 329.0

Førpris: 389 kr

329 kr

Spar: 60 kr

4 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Oprydningsudsalg: alt skal væk! | Priserne er allerede nedsatte

Oprydningsudsalg: alt skal væk! Store rabatter på udvalgte produkter - Priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Recovery XS er en af de mest fremadtænkende recovery produkter på markedet. Pakket med nogle af de fineste ingredienser til rådighed, Recovery XS vil bidrage med at fremme muskelvækst, kortere restitutionstid og den sørger for at have dig tilbage i træningscenteret, før du ved af det!

  Recovery XS bruger et bevist forhold mellem post-workout kulhydrater og protein for at øge glykogen syntese og muskelvævs genopbygning , de to vigtigste mekanismer for optimal restitution. Kulhydrat og protein leveres via Waxy Maize Starch og Impact Whey isolate®, hhv. Waxy Maize Starch er en hurtigt optagelig kulhydrat, som hjælper til hurtigt at genskabe muskel glykogen med minimale maveproblemer. Whey Protein Isolate er et hurtigt optageligt protein og er også næsten fedt og laktose fri og er derfor ideel til opbygning af muskelmasse.

  Derudover vil du finde hele 4,5 g aminosyrer og 3g af Creapure® per servering. Disse to ingredienser vil sikre, at dine muskler er fuldt lastet med energi og klar til din næste træningssession.

  Recovery XS indeholder også 5,5 g af den fremragende aminosyre Leucin, som er afgørende for at skabe et miljø hvori det er lettere at fremme væksten af væv og har vist sig at øge proteinsyntesen. C-vitaminindholdet hjælper med at rense din krop for alle de uønskede giftstoffer og biprodukter som er resultat af motion, mens elektrolytterne hjælpe med at erstatte alle de væsentlige salte tabt gennem sveden.

   

  ved at sætte den samme mængde kræfter i din restitution, som du gør i din træning vil det sætte dig langt foran konkurrenterne, så brug Recovery XS for at sikre din krop har alle de rigtige ingredienser til en hurtig og effektiv restitution.

  'Vi ændrer navnet på dette produkt til Post Workout XS. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  keyBenefits
  • optimale forhold mellem protein og kulhydrater
  • Inkluderer elektrolytblanding til at erstatte salte som er tabt gennem sved
  • Kan hjælpe med at reducere tiden det tager at restitution efter hård træning
 • Anbefalet brug

  Recovery XS*TM* er en fantastisk shake til efter træning med flere gavnlige virkninger. Kulhydraterne bidrager til muskelrestitution, proteinet til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse, og kreatin bidrager til at øge styrken og kraftpræstationen. Tilsæt 3 store skefulde (90 g) i 400-500 ml vand i en Myprotein-shaker efter træning for at opnå de gavnlige virkninger af dette produkt. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning. ‡Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen. ¥Creatin øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g. kreatin.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

  Chokolade Mint : Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

  Chokolade smag: Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

  Jordbær Cream smag: Voksagtig majsstivelse, Valleproteinisolat (Mælk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatin Monohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytblanding (natriumklorid, kaliumsulfat, Di KALCIUMfosfat og magnesiumoxid), aroma, farve (rødbedeekstrakt), sødemiddel (Sucralose), emulgator (Sojalecitin)

 • Ernæringsinformation

  Per 90g:
  Energi: 275.9Kcal
  Protein (som det er): 24,3 g
  Kulhydrater: 50,2 g
  Fedt: 0.3g

  90g giver også:
  Leucin: 5,5 g
  Glutamin: 4.5g
  Creapure ®: 3g
  Vitamin C: 550 mg
  Elektrolytter: 360mg

  Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

4.5

4 Kundeanmeldelser

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Gør det nemt

Super nemt produkt, så man ikke skal stå og blande en masse sammen efter træning for at få alle de nødvendige kosttilskud ind.

Smager rigtig lækkert

Rigtig god fordeling af kulhydrater og protein, der jo er med til at supplere hinanden og støtte restitutionen. Strawberry Cream kan lyde som en spøjs smagsvariant, men den er faktisk rigtig lækker med mælk!
Goes Well With:
Mælk

Recovery

Chokolade... Noget af det værste jeg har smagt!

Godt produkt

Efter noget søgen fandt jeg Recovery XS, og det har gjort at jeg kommer hurtigere over et løbepas, og bliver klart til et nyt.

Back to top