T Matrix

Potente muskel forøgelser

Smag
Pakke
Mængde

End of month sale 💪 | Spar op til 60% | + 10% ekstra rabat ved køb over 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Vi har nedsat et enormt udvalg og hvis du skynder dig at bestille er du sikret en god deal.

+ 10% Ekstra rabat når du køber for min. 699 kr. | Brug koden: 10EKSTRA

Tilbuddet gælder til og med den 1. marts 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. 

KØB NU

Før: 289 kr 202 kr Spar: 87 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

T Matrix er et af de mest avancerede produkter til opbygning af muskelvæv der har ramt markedet. Ved hjælp af en videnskabeligt drevet formular, hjælpe T Matrix dig med at opnå dine mål for at øge din muskelmasse.

Ved at kombinere nogle af de mest spændende ingredienser til opbygning af muskelvæv der er tilgængelig, kan T Matrix tage din træning til det næste niveau ved at give enestående forøgelser. Mucuna Pruriens, Fenugreek og D Aspartic Acid har alle vist sig at have en positiv effekt på vækstniveauerne, samtidig med at skabe den mest positive balance for muskelvævets vækst. For yderligere at øge muskelmasse, er Beta Ecdysterone og Methoxv isoflavone blevet tilføjet for at øge protein syntesen og hjælpe med at skabe det optimale miljø til opbygning af muskelvæv.

Denne revolutionerende formel er specielt designet til seriøse atleter på udkig efter seriøse forøgelser i styrke og muskelmasse.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Unik, videnskabeligt drevet formel
  • Designet til styrke -og muskel forøgelser
  • Indeholder Mucuna Prureins, Fenugreek & D Aspartic Acid

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi at indtage 2 tabletter, 3 gange om dagen. Foretrækkeligt sammen med et måltid med højt proteinindhold. På træningsdage bør du tage 2 tabletter 15 minutter før træning, mens de resterende 4 tabletter bør tages som tidligere nævnt.

Portionsstørrelse:. 2 tabletter

portioner per beholder: 90

Ingredienser

Fyldemiddel (kalciumfosfat, Mikrokristallin cellulosa), D Asparaginsyre, Polyvinylpyrrolidon, Mucuna Pruriens 4:1, bukkehorn 4:1, Beta ekdysteron 90%, 5 Metyl-7-Methoxyisoflavone, antiklumpforbyggende middel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Tabletter

Portioner Per Beholder - 90 (180 Tabletter), 180 (360 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
D Asparaginsyre     250 mg
Mucuna Pruriens     200 mg
Bukkehorn     200 mg
Beta-Ecdysterone     30 mg
Methoxyisoflavone     20 mg

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Virker fint

Samlet:

4

Smag:

2

Effektivitet:

4

Hey, jeg har nu taget dette produkt i en uge, hvor jeg var påbegyndt mik træning igen. Jeg vil tage på, så det vil sige at jeg indtager 3000 kcal hver dag. Derudover træner jeg 6 gange om ugen, ved siden af dette produkt tager jeg ZMA. Indtil videre kan jeg se forskel på bare allerede en uge. Det er ikke kæmpe forskel, men jeg bemærker det. Min benkpress er steget med 5 kg. Squat med 5 kg også. Selvfølgelig er der for mange variabler til at sige at det er produktet der gør det, det kunne ligeså godt være ZMA eller de 3000kcal jeg indtager. Men, fint er det helt sikkert

Goes Well With:

Zma

Wed Aug 10 18:41:43 BST 2016 af

VIRKER!

Samlet:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Jeg prøvede T-Matrix i et par måneder, hvor jeg hurtigt kunne se og mærke resultaterne. Fik en fed pump når jeg trænede, og man kunne tydeligt se hvad der skete, og når man kan se så tydelige resultater bare når man træner så bliver du psykisk stærk samtidig. Jeg startede med overarme på 42-43 cm, og endte op på 45.5 cm hele vejen rundt. Jeg endte med at tage dips med 100 kg i bæltet udover min egen vægt som lød på 92 kg. Så 192 kg i alt. Jeg har desuden en knæ skade så det begrænser min bentræning, men selvom jeg kun trænede med "lette" kg, så fik jeg gode stænger af T-Matrix. Jeg skal hvert fald helt sikkert på sådan en tur igen. Det eneste minus ved T-Matrix er at man godt kan miste sex lysten. Jeg mistede den ikke helt, men tænkte ikke lige så meget på sex eller havde lige så meget lyst som jeg plejer imens. :) Prøv det, hvis i vil se resultater. Husk at gå til den til træning!

Goes Well With:

BCAA Pre Workout. True Whey Passer stort set med alt.

Wed Oct 14 16:34:49 BST 2015 af

T Matrix

Vælg billede

T Matrix