Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud
T Matrix

T Matrix

Potente muskel forøgelser

 • Vegatar
DKK
4 Kundeanmeldelser

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  T Matrix er et af de mest avancerede produkter til opbygning af muskelvæv der har ramt markedet. Ved hjælp af en videnskabeligt drevet formular, hjælpe T Matrix dig med at opnå dine mål for at øge din muskelmasse.

  Ved at kombinere nogle af de mest spændende ingredienser til opbygning af muskelvæv der er tilgængelig, kan T Matrix tage din træning til det næste niveau ved at give enestående forøgelser. Mucuna Pruriens, Fenugreek og D Aspartic Acid har alle vist sig at have en positiv effekt på vækstniveauerne, samtidig med at skabe den mest positive balance for muskelvævets vækst. For yderligere at øge muskelmasse, er Beta Ecdysterone og Methoxv isoflavone blevet tilføjet for at øge protein syntesen og hjælpe med at skabe det optimale miljø til opbygning af muskelvæv.

  Denne revolutionerende formel er specielt designet til seriøse atleter på udkig efter seriøse forøgelser i styrke og muskelmasse.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  keyBenefits
  • Unik, videnskabeligt drevet formel
  • Designet til styrke -og muskel forøgelser
  • Indeholder Mucuna Prureins, Fenugreek & D Aspartic Acid
 • Anbefalet brug

  Som et kosttilskud, anbefaler vi at indtage 2 tabletter, 3 gange om dagen. Foretrækkeligt sammen med et måltid med højt proteinindhold. På træningsdage bør du tage 2 tabletter 15 minutter før træning, mens de resterende 4 tabletter bør tages som tidligere nævnt.

  Portionsstørrelse:. 2 tabletter

  portioner per beholder: 90

 • Ingredienser

  Fyldemiddel (kalciumfosfat, Mikrokristallin cellulosa), D Asparaginsyre, Polyvinylpyrrolidon, Mucuna Pruriens 4:1, bukkehorn 4:1, Beta ekdysteron 90%, 5 Metyl-7-Methoxyisoflavone, antiklumpforbyggende middel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax).

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 2 Tabletter

  Portioner Per Beholder - 90 (180 Tabletter), 180 (360 Tabletter)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

        Per Portion
  D Asparaginsyre     250 mg
  Mucuna Pruriens     200 mg
  Bukkehorn     200 mg
  Beta-Ecdysterone     30 mg
  Methoxyisoflavone     20 mg

Kundeanmeldelser

4.25

4 Kundeanmeldelser

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Muskler og styrke

Giver lidt ekstra til både muskel- og styrkeopbygning.

Mærkbar effekt

Har nu anvendt produktet over en periode på 3 måneder og er meget tilfreds. Effekten er mærkbar og prisen er god.

Virker fint

Hey, jeg har nu taget dette produkt i en uge, hvor jeg var påbegyndt mik træning igen. Jeg vil tage på, så det vil sige at jeg indtager 3000 kcal hver dag. Derudover træner jeg 6 gange om ugen, ved siden af dette produkt tager jeg ZMA. Indtil videre kan jeg se forskel på bare allerede en uge. Det er ikke kæmpe forskel, men jeg bemærker det. Min benkpress er steget med 5 kg. Squat med 5 kg også. Selvfølgelig er der for mange variabler til at sige at det er produktet der gør det, det kunne ligeså godt være ZMA eller de 3000kcal jeg indtager. Men, fint er det helt sikkert
Goes Well With:
Zma

VIRKER!

Jeg prøvede T-Matrix i et par måneder, hvor jeg hurtigt kunne se og mærke resultaterne. Fik en fed pump når jeg trænede, og man kunne tydeligt se hvad der skete, og når man kan se så tydelige resultater bare når man træner så bliver du psykisk stærk samtidig. Jeg startede med overarme på 42-43 cm, og endte op på 45.5 cm hele vejen rundt. Jeg endte med at tage dips med 100 kg i bæltet udover min egen vægt som lød på 92 kg. Så 192 kg i alt. Jeg har desuden en knæ skade så det begrænser min bentræning, men selvom jeg kun trænede med "lette" kg, så fik jeg gode stænger af T-Matrix. Jeg skal hvert fald helt sikkert på sådan en tur igen. Det eneste minus ved T-Matrix er at man godt kan miste sex lysten. Jeg mistede den ikke helt, men tænkte ikke lige så meget på sex eller havde lige så meget lyst som jeg plejer imens. :) Prøv det, hvis i vil se resultater. Husk at gå til den til træning!
Goes Well With:
BCAA Pre Workout. True Whey Passer stort set med alt.

Back to top