• Vegetarisk

    Vegetarisk

Ultra Immune

Kraftfuld immun øgende formel

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

139 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Ultra Immune er en potent og omfattende kombination af ingredienser designet til at understøtte et sundt immunsystem, øge energi og vitalitet og bekæmpe stress som følge af intens motion.

Ultra Immune indeholder nogle af de mest betydningsfulde immun styrkende næringsstoffer såsomvitaminD3, beta-glucaner og zink. Den altomfattende formel indeholder også kraftfuldeantioxidanter, såsom resveratrol, vindruekerne ekstrakt og vitamin C. Disse antioxidanter hjælper kroppen med at bekæmpe toksiner og forurenende stoffer, der er kendt for at fremskynde infektion på kroppens immunforsvar. Endelig kombinerer Ultra Immune nogle fantastiske energi og styrke ingredienser som ginseng, magnesium, vitamin B6 og B12 der bidrager til at øge dit humør og energi niveauer.

Den videnskabeligt fokuseret formel samler en stærk samling afvitaminer,mineralerog antioxidanter for at bidrage til at støtte en aktiv livsstil og reducere sandsynligheden for at trætte immunsystemet og samtidig give dig den beskyttelse du har brug for, når man træner sit hårdeste.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kraftfuld immun øgende formel
  • Støtter kampen mod forkølelser og infektioner
  • Indeholder vitaminer, mineraler & antioxidanter

Anbefalet brug

Indtag 3 tabletter dagligt. Bør indtages i forbindelse med mad.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

fyldemiddel (Dextros, Mikrokristallin cellulosa), Vitamin C, Magnesiumoxid, Koreansk Ginseng Extrakt 10:1, Resveratrol 98%, antiklumforebyggende middel (Magnesiumstearat, Stearinsyre, kiseldioxid), Zinkcitrat, Betain Hydroklorid, Vitamin D3, vindruekerneextrakt 95% polyfenoler (Vitis vinifera L.), Beta Glukaner 90%, Vitamin B6, overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerol), Vitamin B12.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 3 Tabletter

Portioner Per Beholder - 30 (90 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
Vitamin D   38 µg 760%
Vitamin C   750 mg 938%
B6-vitamin   10 mg 714%
Vitamin B12   14 µg 560%
Magnesium   255 mg 68%
Zink   15 mg 150%
      Per Portion
Koreansk Ginseng Ekstrakt     200 mg
Resveratrol     50 mg
Betain HCL     30 mg
Ekstrakt af druekerner     15 mg
Betaglukaner     12 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Ultra Immune

Samlet:

5

Har altid haft et svagt immunforsvar (ofte ramt af sygdom), men efter at jeg er begyndt at anvende Ultra Immune, har jeg mindsket mine sygedage drastisk :)

Mon Feb 06 21:11:40 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Ultra Immune

Vælg billede

Ultra Immune