• Vegetarisk

    Vegetarisk

Ultra Immune

Kraftfuld immun øgende formel

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

199 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Ultra Immune er en potent og omfattende kombination af ingredienser designet til at understøtte et sundt immunsystem, øge energi og vitalitet og bekæmpe stress som følge af intens motion.

Ultra Immune indeholder nogle af de mest betydningsfulde immun styrkende næringsstoffer såsomvitaminD3, beta-glucaner og zink. Den altomfattende formel indeholder også kraftfuldeantioxidanter, såsom resveratrol, vindruekerne ekstrakt og vitamin C. Disse antioxidanter hjælper kroppen med at bekæmpe toksiner og forurenende stoffer, der er kendt for at fremskynde infektion på kroppens immunforsvar. Endelig kombinerer Ultra Immune nogle fantastiske energi og styrke ingredienser som ginseng, magnesium, vitamin B6 og B12 der bidrager til at øge dit humør og energi niveauer.

Den videnskabeligt fokuseret formel samler en stærk samling afvitaminer,mineralerog antioxidanter for at bidrage til at støtte en aktiv livsstil og reducere sandsynligheden for at trætte immunsystemet og samtidig give dig den beskyttelse du har brug for, når man træner sit hårdeste.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kraftfuld immun øgende formel
  • Støtter kampen mod forkølelser og infektioner
  • Indeholder vitaminer, mineraler & antioxidanter

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 3 tabletter, en gang om dagen. Bedst at tage om morgenen med mad. Alternativt på træningsdage indtag 2 tabletter om morgenen og en efter træning.

Portionsstørrelse: 3 tabletter

Portioner per beholder: 30

Ingredienser

fyldemiddel (Dextros, Mikrokristallin cellulosa), Vitamin C, Magnesiumoxid, Koreansk Ginseng Extrakt 10:1, Resveratrol 98%, antiklumforebyggende middel (Magnesiumstearat, Stearinsyre, kiseldioxid), Zinkcitrat, Betain Hydroklorid, Vitamin D3, vindruekerneextrakt 95% polyfenoler (Vitis vinifera L.), Beta Glukaner 90%, Vitamin B6, overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerol), Vitamin B12.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 3 Tabletter

Portioner Per Beholder - 30 (90 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
Vitamin D   38 µg 760%
Vitamin C   750 mg 938%
B6-vitamin   10 mg 714%
Vitamin B12   14 µg 560%
Magnesium   255 mg 68%
Zink   15 mg 150%
      Per Portion
Koreansk Ginseng Ekstrakt     200 mg
Resveratrol     50 mg
Betain HCL     30 mg
Ekstrakt af druekerner     15 mg
Betaglukaner     12 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Ultra Immune

Samlet:

5

Har altid haft et svagt immunforsvar (ofte ramt af sygdom), men efter at jeg er begyndt at anvende Ultra Immune, har jeg mindsket mine sygedage drastisk :)

Mon Feb 06 21:11:40 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Ultra Immune

Samlet:

5

Har altid haft et svagt immunforsvar (ofte ramt af sygdom), men efter at jeg er begyndt at anvende Ultra Immune, har jeg mindsket mine sygedage drastisk :)

Mon Feb 06 21:11:40 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Ultra Immune

Vælg billede

Ultra Immune