• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Vegan Blend

Smag
Pakke
Mængde

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 199 kr 139 kr Spar: 60 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Vegan Blend?

Vegan Blend kombinerer ærte protein isolat, brun ris protein og hamp protein for at levere et høj kvalitets, vegansk protein pulver med en bred vifte af essentielle aminosyrer og over 22g protein pr servering.

Vegan Blend Fordele

Avanceret blanding af ikke-mejeri proteinkilder giver en fremragende kombination af aminosyreprofiler, for at sikre at du modtager disse vigtige næringsstoffer optimalt. Aminosyrer er byggestenene i protein, så kostindtagelse kan hjælpe din krop opbygge og vedligeholde muskelmasse som en del af en struktureret trænings- og kostplan. Vegan Blend er en god kilde til de forgrenede aminosyrer (BCAA) leucin, isoleucin og valin som alle er anerkendt for den vigtige rolle, de spiller i muskeltræning.

På grund af plantens baserede ingredienser, er Vegan Blend også en god kilde af forskellige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler essentielle fedtsyrer og fibre. Ved at bruge ikke-GMO ingredienser og vores premium smags systemet, er Vegansk Blend en fantastisk smagende og naturlig måde at indtage en proteinholdig shake fri for mælk og soja.

Vegan Blend indeholder også DigeZyme®, en god fordøjelsesfremmende enzym blanding der er inkluderet for at hjælpe kroppen med at optage næringsstoffer fra indtaget mad. Det er en inklusion i Vegan Blend der giver dig mulighed for effektivt at udnytte de rige kilder til protein, som vores premium ikke-mejeri blanding.

Hvem er Vegan Blend egnet til?

Vegan Blend er en perfekt protein pulver løsning til enhver vegansk atlet eller rekreative fitness-gænger.

Hvornår skal jeg tage Vegan Blend?

Vi foreslår at tage Vegan Blend lige efter din træning, eller når du har brug for et protein boost hele dagen.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Velegnet til veganere
 • Over 22g protein pr servering
 • Fuld aminosyreprofil
 • Brun ris, ærte og hamp protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Chokolade smag: Protein blanding (65%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Naturell: Protein blanding (73%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase)

Ernæringsinformation

Per 30 g portion:

Energi: 472kJ
Energi: 113kcal
Protein: 22,6g
Kulhydrat: 3,7g
Fedt: 0,9g

Bemærk deissee ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret version. Ved valg af en aromatiseret version, vil det reducere proteinindholdet med ca. 3 % for de fleste varianter, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil bliver reduceret det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.5

3.5

(10 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

God vegansk blanding

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Smager godt og virker effektivt. Kunne blandes lettere, men ikke noget kæmpe problem.

Mon Jan 30 21:17:05 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Vegan Blend

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Ganske fin smag og effektivitet. Blandbarheden kunne være bedre, men også okay.

Mon Jan 23 20:24:33 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Generelt dårligt

Samlet:

2

Blandbarhed:

1

Smag:

3

Effektivitet:

4

Jeg har prøvet produkter der er langt bedre end dette. Jeg vil dog sige at smagen er ret god i forhold til det generelle produkt.

Fri Jan 20 08:33:47 GMT 2017 af

God smag, men ringe blandbarhed

Samlet:

4

Blandbarhed:

2

Smag:

3

Effektivitet:

4

Vegan Blend er utrolig grynet, og minder lidt om det vi kender fra ærteprotein og den slags. Smagen er god, ikke for sød og klistret, men en udmærket chokoladesmag.

Thu Oct 13 07:59:39 BST 2016 af

Veganerens basis

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Uundværlig basis protein 30-40g 3-4x dagligt med rismælk eller vand. Mixer fint og fin ved maven. Giver det ekstra protein der skal til for maksimal genopbygning og vækst, uden animalske produkter.

Goes Well With:

Rismælk, soyamælk, vand

Sun Jun 05 18:41:07 BST 2016 af

Vegan blend

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Ikke den bedste chokolade smag og meget melet når det skal drikkes....

Thu Mar 31 12:13:44 BST 2016 af

udemærket

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

4

Vegan blend er ganke udemærket, dog fortrækker jeg helst økologisk, hvilket denne desværre ikke er. Smagen er ikke den beste i natural, men kan nemt overdøves med rå kakao. Da den bliver meget tyk og grynet blandes den best med rismælk og vand, soja mælk er no go.

Goes Well With:

perfekt i pandekage dejen. post work out shake som bare hurting skal ned

Wed Mar 16 16:33:34 GMT 2016 af

okay, men plads til forbedring

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

5

Produktet gør hvad det skal, jeg får det jeg skal bruge og holder mig mæt længere. men smagen, der står som "ingen", er ikke go og man smager det igennem hvad som helst. Det ka jeg dog overleve, da jeg mener det er det bedste produkt jeg har adgang til.

Goes Well With:

Bruger det i smoothies, og milkshakes mm

Mon Jan 04 10:14:12 GMT 2016 af

Skal bestilles med smag!

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

5

Bestilte proteinen uden smag da jeg ikke er så vild med chokolade. Det har jeg fortrudt for den smagte desværre virkelig dårligt. Dog fin at blande op og fin imod maven.

Wed Dec 30 20:17:50 GMT 2015 af

God - til visse ting

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

5

Jeg bruger Vegan Blend (uden smag) til at blande i min havregrød hvor det fungerer perfekt. Smagen er god sammen med rug- og havregryn + evt. kanel og æble. Kan klart anbefales. Som shake kan det godt virke lidt grynet. Smagsneutral er det ikke (ærte-smag?) så her foretrækker jeg whey.

Tue Sep 15 09:38:09 BST 2015 af

Vegan Blend

Vælg billede

Vegan Blend