Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Vegan Blend

Med ærte, ris og hamp

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 109.0

Førpris: 199 kr

109 kr

Spar: 90 kr

16 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Kombinerer naturligt ærteprotein isolat, brun ris protein og hampprotein, vores Vegan Blend er en proteinrig shake fremstillet specifikt til veganere - fuldstændig fri for soja- og mejeriprodukter.

  Denne tri-blend er fyldt med essentielle aminosyrer og imponerende 22g protein per portion - perfekt til alle dine træningsmål.

  Hvad er fordelene ved Vegan Blend?

  Det førsteklassesproteinindhold, udvundet fra plantebaserede kilder, bidrager til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

  Det er en fantastisk kilde til BCAA, også. Disse er byggestenene for protein, hvilket udgør strukturen af nyt muskelvæv - utroligt vigtigt uanset, hvad dit mål er.

  Vi har også tilføjet DigeZyme® - hvilket leverer mere protease end noget andet fordøjelsesfremmende middel på markedet.

  Hvornår bør jeg indtage Vegan Blend?

  Dette er et "must have" kosttilskud for enhver veganer - sikrer at du får den mængde protein, du skal bruge hver dag.

  Bland blot i din yndlingssmoothie eller frugtjuice, eller prøv vores lækre Chocolate Smooth smag med mælk eller vand - før træning, efter træning eller når som helst på dagen.

  For endnu bedre resultater, prøv at kombinere med…

  Vegansk Protein Bar - få et plantebaseret proteinboost på den sødeste og mest simple måde, med 13g protein og vigtige kulhydrater for at holde energien oppe.

  Bemærk venligst, at mærkaterne på dette produkt er angivet på engelsk som minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også forekomme på enkelte produkter.

  Vigtige fordele
  • Specielt fremstillet til veganer
  • Over 22g protein
  • Brun ris, ærte- og hampprotein
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

 • Ingredienser

  Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

  Chokolade smag: Protein blanding (65%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Naturell: Protein blanding (73%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase)

 • Ernæringsinformation

  Per 30 g portion:

  Energi: 472kJ
  Energi: 113kcal
  Protein: 22,6g
  Kulhydrat: 3,7g
  Fedt: 0,9g

  Bemærk deissee ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret version. Ved valg af en aromatiseret version, vil det reducere proteinindholdet med ca. 3 % for de fleste varianter, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil bliver reduceret det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

3.81

16 Kundeanmeldelser

5 5
4 5
3 4
2 2
1 0
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Fantastisk!

Jeg har både prøvet den uden smag og den med Chocolate Smooth smag, og de er begge rigtig gode. Den uden smag er ikke fantastisk for sig selv (synes den smager meget af ærteprotein), men den kan sagtens bruges i bl.a. smoothies eller i overnight oats. Chocolate Smooth har derimod en lækker smag af kakao, og smager både godt for sig selv såvel som i bl.a. en smoothie. Pulveret blander sig desuden helt fint med vand. Og så er det jo en bonus at det er helt uden animalske produkter - hvor fantastisk!

Goes Well With:

Smoothie, overnight oats, shake (vand), mm.

Vegan protein

Den gør det den skal

Goes Well With:

Banan chlorella hvedegræs inulin bukkehornsfrø okinawakalk og frosne blåbær

Gode resultater!

Har fået fantastiske resultater ved brug af Vegan Blend. Har intet imod konsistensen, som er lidt tyk. Smagen kunne forbedres en smule, men smager fantastisk i smoothies med banan og risdrik!

Goes Well With:

Banan, Risdrik

Smager ok

Jeg syntes at det smager ok samt at det er nemt at blande. Jeg anbefaler at blande det med mælk.

Dårlig smag

Jeg er rimelig ærgerlig over, at pulveret smager så dårligt, at jeg er nødt til at blende det med bær, kakao, banan og peanutbutter, for at det er til at holde ud at drikke. Så ryger der desværre bare lidt af det nemme. Den smager på ingen måde af chokolade, hvis man ikke blander det med andet. Kun af høloft og græsmark. Rimelig ærgerligt for os, der gerne vil bruge vegansk produkter, at det skal smage så tamt.

Chocolate Smooth

God smag og gode gains!

God vegansk blanding

Smager godt og virker effektivt. Kunne blandes lettere, men ikke noget kæmpe problem.

Vegan Blend

Ganske fin smag og effektivitet. Blandbarheden kunne være bedre, men også okay.

Generelt dårligt

Jeg har prøvet produkter der er langt bedre end dette. Jeg vil dog sige at smagen er ret god i forhold til det generelle produkt.

God smag, men ringe blandbarhed

Vegan Blend er utrolig grynet, og minder lidt om det vi kender fra ærteprotein og den slags. Smagen er god, ikke for sød og klistret, men en udmærket chokoladesmag.

Back to top