• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Wheatgrass Powder

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

71 kr
Udsolgt

Produktoversigt

I løbet af de sidste par år er Wheatgrass Powder blevet et mere og mere populært ernæringstilskud, grundet det utal af sundhedsmæssige fordele til rådighed fra dette ernæringsmæssigt pakket super produkt.

Hvedegræs er det tidlige græsstadie af korn planter, taget lige efter spiring og er pakket med en række sunde næringsstoffer, herunder vitaminer mineraler og enzymer. Wheatgrass har også et højt indhold af klorofyl, som har vist sig at forhindre vækst og spredning af uvenlige bakterier.

Klorofyl er af samme struktur som hæmoglobin og har derfor vist sig at øge den iltbærende kapacitet i blodet. Klorofyl nedbryder kuldioxid og frigiver ilt. Iltet blod kan give mange sundhedsmæssige fordele, herunder øget energi, bedre hjernefunktion og ekstra forsvar mod usunde toksiner. Klorofyl fungerer også som en kraftfuld antioxidant, der neutraliserer giftstoffer i kroppen ved at rense blodet og udrensning af cellerne hjælper kroppen til at mindske virkningerne af skadelige giftstoffer og frie radikaler. På grund af det høje aminosyre indhold i hvedegræs, er det også et godt værktøj til at opbygge protein og støtte væksten af nyt væv.

Hvedegræs er også meget basalt i at hjælpe din krop til at balancere sin surhedsgrad.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Pakket med vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer
  • Kan forbedre hæmoglobin indholdet i blodet
  • Kraftfuld antioxidant

Anbefalet brug

Vores hvedegræspulver er fuld af gode stoffer og rig på både fibre og protein. Prøv bare at tilsætte 4 mini-skefuld (5g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Hvedegrass pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 4g:
Energi: 15.0cal
Protein (som det er): 982.0mg
Kulhydrater: 1,8 g
Fedt: 0g
Kostfibre: 1.2 g
Klorofyl: 21.0mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Wheatgrass Powder

Vælg billede

Wheatgrass Powder