SPAR 38% RABAT PÅ ALT* MED KODEN: 38DK +5% EKSTRA RABAT VED KØB FOR 200KR | SLUTTER OM: 0 0 : 0 0 : 0 0 : Timer 0 0 : Minuter 0 0 Sekunder

Power Leggings

Højtaljede Dry-Tech-leggings til kvinder

DKK

Power Leggings

Højtaljede Dry-Tech-leggings til kvinder

DKK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

SPAR 38% rabat på alt* | Brug kode: 38DK

SPAR 38% RABAT PÅ ALT* - KODE: 38DK

Brug kode: 38DK ved checkout

*Gælder ikke Kreatin, Clear Whey Isolate, smagsprøver, accessories, new in tøj og udvalgte produkter

Køb nu

Express Levering er muligt
Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.0 / 5 (4 Kundeanmeldelser)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Ville ikke bruge dem til træning

De virkede ok i starten, på trods af at de søger direkte op i skridtet.. Men efter træning var de helt slappe netop i skridtet. Gid man kunne lave en mellemting:). Derudover er de behagelige at have på, men jeg tror jeg holder mig til mine andre leggings når jeg skal træne.

Var dette til hjælp?

Alle burde eje et par

Første gang jeg bestilte et par var jeg slet ikke i tvivl om jeg skulle have et par mere, jeg har nu 7 par og jeg elsker og træne i dem. Det er de eneste jeg træner i! Hvis man er S, skal man dog bruge en M da de sidder meget stramt.

Var dette til hjælp?

Super leggings

Super lækre leggings!! De er tykke i stoffet, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Når de først er kommet over bagdelen sidder de rigtig pænt.  Jeg vil sige at de er semi-squat-proof. Jeg synes at man kan ane trusserne, men de er på ingen måde gennemsigtige

Var dette til hjælp?

Perfekte

Jeg elsker de her leggings! De sidder rigtig pænt, er 7/8 længde (ankel er synlig), meget flatterende og har detaljer på bagdelen. Jeg er 163cm og har en str. M. De har en lille lomme i taljen. De er true to size, men er en smule svære at få over numsen - men når de først er kommet på, sidder de perfekt.

Var dette til hjælp?