IMPACT UDSALG: SPAR OP TIL 70% PÅ ALT* + 10% EKSTRA MED KODE: MERE
| + GRATIS FRAGT NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

Bundter

Om Vores Pakker

Vi glæder os til at være en del af din rejse. Uanset om du tager de første skridt eller genopliver din fitnessflamme, har vi det perfekte brændstof til at kickstarte dit sundheds- og wellness-eventyr.


Der er fire proteinpakker at vælge imellem - Clear Protein, Impact Protein, Get Stronger og Diet - som hver især er designet til at passe til dine unikke mål. Uanset om du ønsker at opbygge slanke muskler, øge din udholdenhed, holde vægten eller opnå et generelt wellness-boost, så har vi din ryg. Det handler ikke kun om at komme i træningscenteret, men også om at pleje din krop med de rigtige ting.


Uanset hvilken pakke du vælger, har vi en mission om at sikre, at du når dine fitnessmål. Lad os sammen skabe positive, bæredygtige forandringer, der rækker ud over træningen.

Impact Protein Bundle

Giv den gas med Impact Protein Bundle. Med 40 portioner Impact Whey Protein Powder og en praktisk shaker er du klar til at kickstarte din fitnessrejse.


Impact Whey Protein har været en go-to siden dag ét og leverer en cremet shake, der er nem at blande, og som er fyldt med mindst 20 g protein pr. portion. Dette kraftfulde næringsstof er afgørende for muskelvækst og vedligeholdelse af sunde knogler, hvilket sikrer, at din krop føles og præsterer bedst muligt.


Er du ny inden for protein? Betragt Impact Protein Bundle som din fitness-værktøjskasse. Uanset om du er en erfaren professionel eller lige er begyndt, har denne pakke din ryg. Det handler ikke kun om, hvad du gør i træningscentret, men også om at støtte din krop bag kulisserne. Lad protein være dit hemmelige våben til at opbygge styrke og modstandsdygtighed.

Køb nu

Move30