SPAR 33% PÅ NÆSTEN ALT*
| BRUG KODE: 33DK

Influencer & Affiliate Partnerskab

Bliv en del af #TeamMyprotein

Vil du være en Myprotein ambassadør eller affiliate?

I vores kerne tror vi på styrken ved personlig vækst og evnen til at løfte dem omkring os.

Gennem din hjemmeside, blog eller sociale kanaler har du mulighed for at påvirke liv og skabe en positiv indvirkning. Og det bedste? Du kan også monetisere din passion, omdanne din dedikation til en indtægtskilde, der belønner både dine bestræbelser og din indflydelse.

LÆS MERE

Belønninger

Når du inspirerer andre til at investere i deres velvære, bygger du også en bæredygtig indkomststrøm for dig selv. Tjen provision på de salg, du genererer for os, med en procentdel på op til 8%.

Vi vil også give dig uovertruffen støtte med vores interne affiliate team samt eksklusive kampagner.

For at gøre aftalen endnu sødere tilbyder vi et 30-dages cookie-vindue. Det betyder, at ethvert køb foretaget af kunder inden for 30 dage efter at have klikket på dit affiliatelink vil tjene dig en provision. Så selvom de ikke træffer en øjeblikkelig beslutning, kan din indflydelse stadig mærkes, og du vil blive belønnet for den indflydelse, du har opbygget.

LÆS MERE

Tag springet

Hvis du tror, at din rejse kan inspirere andre til at omfavne en sundere livsstil og opnå deres fitnessmål, så tag springet og ansøg om at blive en Myprotein ambassadør eller affiliate.

Lad os opnå store ting sammen. Før du ansøger, skal du sørge for, at du opfylder betingelserne for affiliates.

Ikke interesseret i et affiliate partnerskab? Ingen bekymringer. Vi tilbyder en række andre måder at arbejde sammen med os på. Tjek den fulde liste over måder at arbejde med Myprotein på.

LÆS MERE