SPAR 33% PÅ NÆSTEN ALT MED KODE: 33DK
SPAR 40% PÅ SNACKS, DRIKKELSE OG BARER - INGEN KODE

Affiliate Programmet Forklaret

1. Fordele

Nedenstående viser, hvad du får fordel af, hvis du bliver en del af vores influencer og affiliate partnerordning:

  • Hurtig opsætning, start med at tjene med det samme
  • Op til 8% provision på tracked link salg
  • Stærk konverteringsfrekvens og fastholdelse
  • Internt tilknyttet team til at svare på anmodninger
  • 30 dages cookie og regelmæssige provisionsbetalinger.


2. Godkendelse

For at blive godkendt skal du være over 18 år, have et medie hvor det er muligt at dele et tracking link. Det kan f.eks. være en kost- eller træningsplan eller lignende.

Hvis overstående er opfyldt, bedes du sende en e-mail til maria.ogungbade49@thehutgroup.com. Husk at inkludere links til alle dine sociale medieprofiler eller en forklaring om hvor du gerne vil dele dette link, samt hvorfor du gerne vil være en del af #TeamMyprotein.

Vi godkender ud fra flere faktorer og den vigtigste er at din profil passer til Myprotein.

3. FAQ

For mere information henvises du til denne FAQ – klik her. Du kan finde svar på de fleste af de almindelige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål er du velkommen til at skrive til maria.ogungbade49@thehutgroup.com

4. Vilkår og betingelser

Kommissionen er underlagt vilkårene i AWIN affiliate ordningen. I henhold til betingelserne i affilaite ordningen vil du/klubben modtage kommission direkte fra AWIN. Myprotein er ikke forpligtet til at betale nogen form for kommission under affiliate aftalen. Cash for Club-ordningen (sammen med eventuelle produkter, som er købt eller leveret i henhold til eller i forbindelse med Cash for klubber ordning) er underlagt vores hjemmeside vilkår og betingelser.

Myprotein forbeholder sig ret til fra tid til anden at ændre vilkårene og betingelserne uden varsel. Med forbehold af paragraf 5 og punkt 6 er Myprotein ikke ansvarlig over for klubben i kontrakt, erstatning (herunder uagtsomhed) eller på anden måde for noget af følgende tab eller skader, der opstår som følge af eller i forbindelse med Cash for Club-ordningen (inklusive men ikke begrænset til forbrug og / eller brug af Myprotein-produkter):

  • (i) tab af fortjeneste;
  • (ii) tab af forretning;
  • (iii) tab af indtægter;
  • (iv) tab af goodwill eller skade på omdømme; eller
  • (v) ethvert indirekte, specielt tab eller skade, uanset hvad der er forårsaget,

Med forbehold af klausul 4 og klausul 6 er vores maksimale samlede ansvar i kontrakt, erstatningsret eller på anden måde (inklusive ethvert ansvar for uagtsom handling eller undladelse) uanset hvad der opstår som følge af eller i forbindelse med opfyldelsen af ​​vores forpligtelser i henhold til denne Cash for Club-ordning være begrænset til £ 10.000. Intet i disse vilkår og betingelser begrænser vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed, svig eller bedragerisk vildledende fremstilling og / eller ethvert andet ansvar, som ikke kan udelukkes ved lov.