Myprotein SmartShake Lite

3 for 2 på alt | Hvert 3. produkt er gratis* | Brug koden: 3FOR2

For hvert 3. produkt du tilføjer din kurv, giver vi dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med den 21. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr. 

KØB NU

29 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Myprotein SmartShake™ Lite er den nyeste tilføjelse til vores store udvalg af sports supplement shakers.med en imponerende 1 liter kapacitet er denne shaker ideel for dem der ønsker større vægtøgnings- eller måltidserstatningsshakes, samt funktion som en vandflaske holder dig hydreret under de intense træningspas.

Den konkave sekskant formede grill, er unik til SmartShake™, giver en lækker, klumpefri shake, mens skruelåget og flip-cappen sikre SmartShake™ Lite er lækkefri.

Lavet af høj kvalitets, holdbare BPA-fri plast, SmartShake™ Lite er velegnet til både opvaskemaskiner og mikrobølgeovn.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kæmpe 1 liters kapacitet
  • Lækre klumpfrie shakes
  • Stor tud til at forbedre indtag

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice ved hjælp af ml skala ridset på siden af shakeren. Tilføj pulver, derefter ryst. Ca. 5-6 ryst er normalt perfekt til en klumpefri shake.

Bemærk: Vore Shakers er ikke designet til at transportere væsker, deres tilsigtede anvendelse er at blande pulver og væske i til en lækker konsistens umiddelbart før indtagning.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein SmartShake Lite

Vælg billede

Myprotein SmartShake Lite