Myprotein Sports Bag

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

179 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein Sports Bag af Gymheadz er en let og holdbar taske, ideel til opbevaring og transport af alt dit tøj, kosttilskud og tilbehør til og fra træningscenteret.

Dette stilfulde og praktiske design omfatter sidehåndtag og en aftagelig skulderrem, med en rummelig hovedrum velegnet til alle jeres træningsgear og sidelommer til dine værdigenstande og tilbehør.

Tasken måler 50 x 35 x 35cm og leveres i sort med Myprotein logo på front og enden.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Stor sportstasken
  • Let og slidstærk
  • Perfekt til fitness

     

Ingredienser

420 denier 100% Polyester taske stof

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Bedste taske nogensinde

Samlet:

5

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

5

Denne taske har den helt perfekte størrelse samt opdeling af rum. Den passer perfekt til en hverdag hvor man skal have plads til træningstøj, arbejdstøj og madpakke. Holdbarheden på denne taske er ikke super høj, men taget betrakning af prisen, er den helt tilfredstillende.

Fri May 27 13:20:55 BST 2016 af

Myprotein Sports Bag

Vælg billede

Myprotein Sports Bag