Bulk Up Bundle

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

660 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Bulk Up Bundle indeholder 6 af de bedst sælgende produkter, der er specielt udvalgt til at bidrage til at fremme mærkbare resultater i størrelse og styrke. Bruges af bodybuildere, styrke atleter og dem, der ønsker at øge størrelsen af deres muskler, Bulk Up Bundle har en uovertruffen værdi for pengene og er designet til at give din krop de næringsstoffer, den har brug for, for at reparere og vokse sig større, for en hel måned.

Mere specifikt har hver af de masse bygnings kosttilskud der indgår i Bulk Up Bundle vist sig at øge størrelsen og styrken af musklerne, når de indtages på egen hånd. Men når de kombineres menes det at resultaterne, de giver er endnu større. Bulk Up Bundle indeholder Kreatinmonohydrat til at hjælpe dig med at øge styrke, MP Max® Total Gainer som er en protein/kulhydrat blanding til at hjælpe vækst og reparation af dine muskler, Milk Protein Smooth til at hjælpe reparation af dine muskler, når du sover, taurin for at hjælpe med at trække yderligere næringsstoffer ind i musklen, hvilket igen hjælpemidler restitution og vækst og Instant Oats til at levere en kvalitets kilde lav GI kulhydrater til at booste din træning.

Bulk Up Bundle er ideel til alle niveauer. Det kan bruges af erfarne atleter, der har brug for 30 dage kvalitets ernæring specielt til vækst af muskelvæv eller af dem, der ønsker at bryde træningsplateauer, eller dem der på udkig efter noget "ekstra" i deres kost. Endelig kan det også bruges af dem, der lige er startet ud med en træningsrutine og har brug for en bevidst designet supplement rutine.

Til at hjælpe dig se, hvordan Bulk Up Bundle kunne bruges, vi har sammensat et eksempel på en daglig kosttilskuds plan:

Pre Workout Shake
50 gram Instant Havre
3g taurin

Træning

Post Workout Shake
100 gram Total Gainer
5 gram Kreatinmonohydrat
3 gram Taurin

MP Max® Total Gainer (banan, 2720g): er en kalorieholdig, nærende drik til at hjælpe dig med at tilføje muskelmasse og størrelse.

Kreatinmonohydrat ( 250 g): Dokumenteret at hjælpe med at forbedre styrke og vækst og har vist sig at reducere den samlede restitutionstid og restitution mellem intense perioder med motion.

Instant Oats (2,5 kg): En fantastisk kilde til lav glykæmisk indeks ( GI) kulhydrater ideele til at booste din motionsrutine.

Taurin (250 g) en aminosyre, der fungerer som en celle volumiser der kan trække næringsstoffer i musklen, som kan støtte restitution og vækst.

Milk Protein Smooth (Chocolate Smooth 1 kg) Langsomt fordøjet protein, ideel til at indtage inden sengetid.

Myprotein Blender ´Bootle (600 ml): Myprotein Blender Bottle er den mest avancerede sports supplement flaske på markedet i dag, så du kan blande dine kosttilskud med en minimal indsats.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST, OG KAN ERSTATTES UDEN VARSEL AFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNINGERNE.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Enestående værdi for pengene
  • Dækker alle dine daglige behov
  • Ideel for dem der ønsker at tilføje muskelmasse

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Bulk Up Bundle

Vælg billede

Bulk Up Bundle