Energi og Endurance Bundle

Real Raspbær

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
909 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Om det er er lang distance løb eller cykling så giver denne bundle dig en lang række nøgleprodukter til at hjælpe med at maksimerer din træning. Så om dit mål er at, fodrer din krop eller at maksimerer dit potentiale med vores nye Energy & Endurance bundle.

The Energi og Endurance Bundle indkludere:

ENER:GEL, Orange

Denne energi gel indkluderer en essentiel blanding af elektrolytter til at hjælpe med vedligeholdelsen af din ydeevne under længere udholdendhedssport og øger dit vand indtag under fysisk træning.

TriCarb, Uden smag, 800g

TriCarb er en kulhydrat baseret drik med en unikg blanindg af tre slags kulhydrater som indkluderer: Maltodextring, fruktose, og paltoniose%reg:, Tri Carb giver dig også 500mg elektrolytter. Tricarb giver en kombination af elektrolytter og kulhydrater spom hjælper med vedligeholdelsen af musklere.

RE:CHARGE, Orange, 1.5kg

RE:CHARGE er en avanceret blanding af 17g protein, 55g kulhydrater og 1000mg elektrolyttere. RE:CHARGE indkluderer også 5g Creatione Monohydrater per portion og har intet fedt i. Udover det, vil protein pulveret med an fantastisk værdi.

MyBar Oats og Whey, Chocolate Chip

MyBar® Oats & Whey er en en en dejligt smagende og næringsrig snack for dem der gerne vil tilføje protein og kulhydrater til deres kost. Hver 88g bar indeholder hele 22g protein og giver fra mælk og why protein.

Glucosamine HCL, 360 Tabletter

Glucosamine er en naturlig forekomne næringsstof der er blandet med stor komponent af brusk som giver kropsvæv som bliver brugt til at absorberer stød og blødgøre dine led. Hver tablet indeholder en fantastisk værdi for pengene, og har 1000mg Glucosamine HCL. Glucosamine HCL giver 40% mere Glucosamine end normal Glucosamine Sulphate .

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG VIL BLIVE SKIFTET UDEN VARSENL.

Vigtige fordele

  • Indkluderer fem fatastiask smagende produkter
  • Fantastisk værdi for pengene
  • Ideel til dem der prøver at bliver i bedre form

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Energi og Endurance Bundle

Vælg billede

Energi og Endurance Bundle
Back to top