Muscle og Strength Bundle

Strawberry Cream

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

827 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

The Muscle & Strength Bundle kombinere en række af Myprotein’s mest populærer produkter til at hjælpe dig med dine træningsmål. Denne bundle indkludere 5 produkter, alle til en fantastsik pris og er den perfekte bundle til nybegynderen eller dem der gerne vil have en perfekt rækker produkter til at støtte din træning og kost.

The Muscle og Strength Bundle indkluderer:

Hurricane XS, Strawberry Cream, 2.5kg

Hurricane XS indkluderer en hæj protein kombination af Whey Protein Isolate og Whey protein Concentrat til at bidrage med vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Den giver også 5 g Creatin Monohydrate (Creapure®) som øger din fysiske præstationer i gentagende intensive intervaller af træning.

D-Aspartic syre, Uden smag, 250g

D Aspartic syre er en aminosyrer der principelt bliver formet i hypofysen, hypothalamus og testes. Dette produkt er 100% D Aspartic syre - intet tilføjet, intet taget væk.

Instant Oats, Uden smag, 5kg

Instant Oats er fra skotske havre og bliver malet ned til et ultrafint pulver for at give dig en kulhydratkilde med et lavt glukæmisk index, som nemt kan indtages som en drik, blandet med din favorit væske.

Tribulus Pro, 90 Tablets

Tribulus Terrestris ekstrakt er tilgængeligt med hele 95% Saponing (aktiv ingediens i Tribulus) indhold Tribulus Pro giver 300mg Tribulus per kapsel.

Taurine, Uden smag, 500g

Taurine er en naturligt forekommende aminosyre der bliver fundet i høje koncentrationer i hvide blodceller, skeletmuskler, centralnervesystemet så vel som hjertemusklerne.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG VIL BLIVER UDSKIFTET UDEN VARSEL I TILFÆLDE AF LAV LAGERBEHOLDNING.

Vigtige fordele

  • 5 fantastiske produkter i en bundle
  • Fantastisk værdi for pengene
  • Ideel for alle der er nye til træning

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Muscle og Strength Bundle

Vælg billede

Muscle og Strength Bundle