Nina Ross Fitnesspakkeløsning

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
579 kr
Udsolgt

Udsolgt

Tilgængelig: Udsolgt

Produktoversigt

Nina Ross Fitness Bundle

Som brugt af UKBFF 2013 Bikini vinder og UKBFF 2012 Body Fitness vinder Nina Ross, er denne bundle designet til at reducerer kropsfedt og opnå den krop du inderligt ønsker.

En super tilføjelse til enhvers kost, denne bundle inkludere 4 essentielle kosttilskud og en Myprotein Blender Bottle for at give dig redskaberne til at tage din træning til det næste niveau.

Nina Ross

"Jeg har arbejdettæt sammen med Myprotein og nøje udvlagt alle produkter i denne bundle. Jeg tror på at de alle er essentielle for at opnå den ønskede form som vi alle stræber i mod. Det er rigtig svært at få de rigtige næringstoffer når man træner, derfor bruger jeg denne bundle når jeg skal blive i den bedste form jeg kan" -Nina Ross 2013 UKBFF Bikini Champion

Inkludere:

CLA 1000mg 60 Softgels - Undersøgelser viser at det bygger muskelvæv, reducere kropsfedt og støtter et bedre helbred.

In:Fused 750g Tropical - En splinterny amino formular. Den kombinere en Instantised Branched Chain Amino Acid blanding med Glutamine, Taurine og 14 essentielle vitaminer og mineraler.

Total Nutri Greens 330g Tropical - Et bekvemt og effektivt kosttilskud til at øge dit daglige fugt og grønt indtag og øge dit generelle helbred.

Vitamin D3 180 Tabs - Rig på en række vitaminer og mineraler og en fantastisk all-round tilføjelse til enhver kost, grøn the giver en masse sundhedsmæssige fordele ved at indholde en række substanser.

Myprotein Blender Bottle 400ml – Indeholder en unik wirebold som virker lige som et piskeris eller en blender, den nedbryderdit kosttilskudspulver og fordeler det ligeligt i din væske.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Nina Ross Fitnesspakkeløsning

Vælg billede

Nina Ross Fitnesspakkeløsning
Back to top