Nina Ross Fitnesspakkeløsning

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 555 kr 444 kr Spar: 111 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Nina Ross Fitness Bundle

Som brugt af UKBFF 2013 Bikini vinder og UKBFF 2012 Body Fitness vinder Nina Ross, er denne bundle designet til at reducerer kropsfedt og opnå den krop du inderligt ønsker.

En super tilføjelse til enhvers kost, denne bundle inkludere 4 essentielle kosttilskud og en Myprotein Blender Bottle for at give dig redskaberne til at tage din træning til det næste niveau.

Nina Ross

"Jeg har arbejdettæt sammen med Myprotein og nøje udvlagt alle produkter i denne bundle. Jeg tror på at de alle er essentielle for at opnå den ønskede form som vi alle stræber i mod. Det er rigtig svært at få de rigtige næringstoffer når man træner, derfor bruger jeg denne bundle når jeg skal blive i den bedste form jeg kan" -Nina Ross 2013 UKBFF Bikini Champion

Inkludere:

CLA 1000mg 60 Softgels - Undersøgelser viser at det bygger muskelvæv, reducere kropsfedt og støtter et bedre helbred.

In:Fused 750g Tropical - En splinterny amino formular. Den kombinere en Instantised Branched Chain Amino Acid blanding med Glutamine, Taurine og 14 essentielle vitaminer og mineraler.

Total Nutri Greens 330g Tropical - Et bekvemt og effektivt kosttilskud til at øge dit daglige fugt og grønt indtag og øge dit generelle helbred.

Vitamin D3 180 Tabs - Rig på en række vitaminer og mineraler og en fantastisk all-round tilføjelse til enhver kost, grøn the giver en masse sundhedsmæssige fordele ved at indholde en række substanser.

Myprotein Blender Bottle 400ml – Indeholder en unik wirebold som virker lige som et piskeris eller en blender, den nedbryderdit kosttilskudspulver og fordeler det ligeligt i din væske.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Nina Ross Fitnesspakkeløsning

Vælg billede

Nina Ross Fitnesspakkeløsning