Recovery Pack

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 397 kr 318 kr Spar: 79 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Recovery Pack kombinerer 3 premium-produkter designet til at reducere muskelømhed og muskelvækst efter træning. Vi har kombineret Recovery Evo post-workout formel med den populære aminosyre L Glutamin og vores zink og magnesium formel i en praktisk pakke for at fremme en hurtig restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Recovery Evo (Strawberry & Apple, pose, 1,28kg), er et revolutionerende restitutions kosttilskud, som anvender den nyeste forskning for at fylde din krop med de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for en effektiv restitution. Den unikke ingrediens kombination er designet til at hjælpe med at fremme og fremskynde restitutionsprocessen, hvilket gør Recovery Evo en uundværlig komponent i enhver seriøs atlets ernæringsmæssige rutine.

L Glutamin (pose, 250g) er en essentiel aminosyre, der er kræves af hver muskel i kroppen, og er en af de vigtigste byggeblokke i dannelse af proteiner, som opretholder cellulær sundhed og vævsreparation.

Zink og magnesium (beholder, 90stk) er en kombination af to essentielle kostmineraler (zink og magnesium) og vitamin B6. Supplering med zink og magnesium kan forbedre restitution, øge vækstniveauer, og føre til større resultater i styrke.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 premium-produkter
  • Støtter restitution
  • Understøtter bedre resultater

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Recovery Pack

Vælg billede

Recovery Pack