Recovery Pack

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
397 kr
Udsolgt

Udsolgt

Tilgængelig: Udsolgt

Produktoversigt

Recovery Pack kombinerer 3 premium-produkter designet til at reducere muskelømhed og muskelvækst efter træning. Vi har kombineret Recovery Evo post-workout formel med den populære aminosyre L Glutamin og vores zink og magnesium formel i en praktisk pakke for at fremme en hurtig restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Recovery Evo (Strawberry & Apple, pose, 1,28kg), er et revolutionerende restitutions kosttilskud, som anvender den nyeste forskning for at fylde din krop med de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for en effektiv restitution. Den unikke ingrediens kombination er designet til at hjælpe med at fremme og fremskynde restitutionsprocessen, hvilket gør Recovery Evo en uundværlig komponent i enhver seriøs atlets ernæringsmæssige rutine.

L Glutamin (pose, 250g) er en essentiel aminosyre, der er kræves af hver muskel i kroppen, og er en af de vigtigste byggeblokke i dannelse af proteiner, som opretholder cellulær sundhed og vævsreparation.

Zink og magnesium (beholder, 90stk) er en kombination af to essentielle kostmineraler (zink og magnesium) og vitamin B6. Supplering med zink og magnesium kan forbedre restitution, øge vækstniveauer, og føre til større resultater i styrke.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 premium-produkter
  • Støtter restitution
  • Understøtter bedre resultater

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Recovery Pack

Vælg billede

Recovery Pack
Back to top