Rugby Pack

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

528 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Rugby spillere konkurrere i en af de mest fysisk krævende sportsgrene på planeten og skal derfor have lige store mængder af hurtighed, smidighed, kraft og styrke - en kombination der sjældent er nødvendig i enhver anden sport.

Rugby Pack kombinerer 3 produkter designet til at hjælpe rugby spillere med at opfylde de ekstreme krav, der stilles til deres kroppe. Vi har inkluderet Hurricane Evo et ’alt-i-én’ restitutions produkt, sammen med Tribulus Pro og Kreatinmonohydrat for at sikre maksimal ydeevne kan opnås.

Hurricane Evo (Choc Mint, pose, 1,8 kg), er et fantastisk ’alt-i¬-en’ sports kosttilskud der har til formål at fremme resultater i styrke og størrelse, samtidig med at støtte maksimal restitution. Pakket med en unik kombination af proteiner, kulhydrater, kreatin, aminosyrer og HMB, denne formel giver de vitale næringsstoffer, din krop kræver under intense perioder med træning.

Kreatinmonohydrat (pose, 250 g) har vist sig at hjælpe med at forbedre styrke og vækst. Kreatinmonohydrat har også vist sig at reducere den samlede restitutions tid og restitution mellem intense perioder med motion.

Tribulus Pro (beholder, 90stk) kan øge vækstniveauer for at forbedre restitution og resultater. Tribulus Pro indeholder hele 95% Saponin per 300 mg kapsel.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 premium-produkter til rugby spillere
  • Forbedre styrke
  • Hurtig restitution

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Rugby Pack

Vælg billede

Rugby Pack