Sports Performance Bundle

Chocolate Smooth

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
989 kr
Udsolgt

Udsolgt

Tilgængelig: Udsolgt

Produktoversigt

Opnå dine mål med Sports Performance Bundle. Denne bundle er specifikt designet til demd er vil maksimere sin træning. Indeholder 5 ag vores mest populærer produkter til en fantastisk værdi, vi giver dig alt hvad du har brug for for at opnå dine mål!.

The Sports Performance Bundle indkluderer:

Beta Alanine, Uden smag, 90 tabletter

Beta Alanine er en ikke-essentiel aminosyrer og er den eneste naturligt opstående beta-amino syre.

Omega 3, 250 Kapsler

Omega 3 er en essentiel fedtsyrer som er fundet i kost fra kilder som fed fisk; laks, makrel, sardiner. Når de bliver kombineret, EPA og DHA hjælper til normal hjertefunktion. DHA gjælper også med normal hjernefunktion og syn.

Exceed V2, Berry Blast, 600g

Exceed er en avanceret blanding af aminosyrer som indeholder Branched Chain Amino Acids (L Leucine, L Isoleucine og L Valine), Beta Alanine, Citrulline Malate og Vitamin B5, hvilket gør Exeed en af de mest avanceret ikke-stimulerende, styrke udholdendhed og energi kosttilskud på markedet.

Recovery XS, Chocolate Smooth, 1.8kg

Recovery XS er en unik kombination af protein, kulhydrater, vitamin C, kreatin og elctrolytter. Den indeholder 4,5g aminosyrer og 3g Creapure®per protion. Recovery XS giver over 25g protein per portion fra whey protein isolate hvilket hjælper til øget muskelmasse. Den giver også 3g kreation per portion hvilket hjælper med øger præstationer i korterere perioder af intensiv træning.

Vi ændre navnet på dette produkt til "Post Workout XS". Læg venligst mærke til at næringsindholder er det samme og kun navnet ændres.

MYPRE, Grape, 500g

MYPRE levere en lang rækker ingredienser som skal hjælpe med din performance*, reduceret træthed* og give dig optimalt fokus i gennem din træning*. MYPRE giver dig fire typer kreatin, det indkluderer; Creatine HCl, Creatine Ethyl Ester HCl, Creatine Monohydrate, og Creatine Monohydrate (Creapure®) hvilket øger fysiske præstation i kortere intense trænings intervaller* Den kombinerer også en omfattende blanding af koffein og guarana ekstrakt (paullinia Cupana) som giver 400mg koffein i 2 scoops. Koffein har bevidst at øge opmærksomheden.

For flere detaljer, besøg venligst vore induviduelle MYPRE side.

SMAGE, RPODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG VIL MULIGVIS BLIVE SKIFTET UDEN VARSEL ALT EFTER LAGERBEHOLDNING.

Vigtige fordele

  • 5 fantastiske produkter
  • Fantastisk værdi for pengene
  • Indkluderer Myprotein’s NYE preworkout - MYPRE

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Sports Performance Bundle

Vælg billede

Sports Performance Bundle
Back to top