The Big Deal Bundle

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 633 kr 506 kr Spar: 127 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

The Big Deal Bundle sætter et nyt niveau inde for ’værdi for dine penge’. Den mest omfattende og alsidige ernærings bundle til dato, ideel til alle, der ønsker at øge masse, tabe kropsfedt, forbedre atletiske præstationer og forbedre den generelle sundhed. På kun £ 49,99, har vi skåret vores priser til benet for at sikre at du får en ekstraordinær deal.

The Big Deal Bundle indeholder 7 specielt udvalgte kosttilskud, der giver din krop med en måneds forsyning af essentielle makro-og mikro næringsstoffer, din krop har brug for. Forskellige undersøgelser viser at atleter og dem, der fører en aktiv livsstil, kræver flere næringsstoffer end mindre aktive mennesker på grund af belastningen af kroppen under træning. Fra protein, kulhydrater (højt GI og lavt GI), essentielle fedtsyrer, vitaminer og kreatin, denne bundle vil sikre, at alle kroppens forhøjede ernæringsmæssige behov er opfyldt.

Vi har valgt Kreatinmonohydrat ril at hjælpe dig med at øge styrke, True Whey som en præmie protein blanding for at hjælpe vækst og reparation af dine muskler, Instant Oats for at hjælpe med at booste din træning, dextrose fremmer restitutionen efter en træning og Omega 3 og Daily Vitamins til at støtte den generelle sundhed.

Yderligere oplysninger: for at hjælpe dig med at se, hvordan The Big Deal Bundle kunne bruges, har vi sammensat et eksempel på en daglig kosttilskuds plan:

Morgenmad
100g Instant Oats
25g True Whey
2 x Omega 3

Frokost
1 x Daily Vitamins

Pre Workout Shake
100g Instant Oats
25g True Whey
5g kreatin monohydrat

Træning

Post Workout Shake
50g dextrose
25g True Whey

True Whey ( Chocolate Orange, 2,27 kg): Næste generations præmie valle proteintilskud. Ideel til alle, der leder efter at øge kvalitetsmuskelmasse.

Kreatinmonohydrat (250 g): Dokumenteret at hjælpe med at forbedre styrke og vækst og har vist sig at reducere den samlede restitutionstid og restitution mellem intense perioder med motion.

Omega 3 (90 kapsler): Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA), som kommer fra fiskeolie. Indeholder EPA og DHA som har vist sig at hjælpe hjernen, immunsystemet og hjerte-kar-funktion.

Daily Vitamins (60 tabletter): Omfattende multi-vitamin der har til formål at øge den generelle sundhed og forebygge vitaminmangel i din kost.

Instant Oats (2,5 kg): En fantastisk kilde til lav glykæmisk indeks (GI) kulhydrater, ideel til at boost din træningsrutine.

dextrose (1 kg): En simpel kulhydrat, der ligger meget højt på det glykæmiske indeks. Kan indtages for at give en hurtigt virkende kilde til energi eller til at forårsage en frigivelse af insulin og kick-starte restitutionsprocessen.

Myprotein Blender Bottle (600 ml): Myprotein Blender Bottle er den mest avancerede sports supplement flaske på markedet i dag, til at hjælpe dig at producere den lækreste shake med en minimal indsats.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST, OG KAN ERSTATTES UDEN VARSELAFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNINGEN.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Enestående værdi for pengene
  • Dækker alle dine daglige behov
  • Ideel for dem der ønsker at tilføje muskelmasse

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

The Big Deal Bundle

Vælg billede

The Big Deal Bundle