Træningsbrændstof pakkeløsning

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
38 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein Workout Fuel Sample Pack indeholder tre supplementer af høj kvalitet, designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. Kombinationen af Pulse® V4, Exceed og Recovery XS vil give dig de næringsstoffer, du har brug for før, under og efter træning og hjælpe dig med at tage din træning til det næste niveau.

Inkluderer:

Pulse® V4 17g – Berry Blast
Pulse® V4 er vores mest kraftfulde pre-workout til dato, designet til at levere uovertruffen energi og fokus samt sikre at du får maksimalt udbytte af hver eneste træning. Hvert indtag på 17g giver dig 9.2g af vores eksklusive ‘Perform and Pump’ blandning, der kombinerer Creapure®, AAKG, Beta Alanine, og Citrulline Malate der giver dig en uovertruffen og langvarig muskuløs vaskularitet.

Exceed® 20g – Tropical Storm
Nu med yderligere inddragelse af elektrolytter der forbedrer hydrering, er Exceed det ideelle supplement at bruge under intens træning. Exceed giver en avanceret blanding af aminosyrer og elektrolytter, udformet til at fremme energiproduktion, øge styrke og udholdenhed, forbedre restitueringsprocessen og øge muskelvækst.

Recovery XS (RTS) 90g- Chocolate Smooth
Pakket med nogle af de fineste kulhydrater og protein tilgængeligt, vil Recovery XS bidrage til at fremme muskelvækst og restituering, så du kan være tilbage i træningscentret på ingen tid. Det gør Recovery XS til den perfekte post-workout restitueringsløsning.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Forbedret ydeevne under træning
  • Forøger energi og fokus
  • Forbedrer restituering og muskel reperation

Anbefalet brug

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ingredienser

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Træningsbrændstof pakkeløsning

Vælg billede

Træningsbrændstof pakkeløsning
Back to top