Træningsbrændstof pakkeløsning

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

38 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein Workout Fuel Sample Pack indeholder tre supplementer af høj kvalitet, designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. Kombinationen af Pulse® V4, Exceed og Recovery XS vil give dig de næringsstoffer, du har brug for før, under og efter træning og hjælpe dig med at tage din træning til det næste niveau.

Inkluderer:

Pulse® V4 17g – Berry Blast
Pulse® V4 er vores mest kraftfulde pre-workout til dato, designet til at levere uovertruffen energi og fokus samt sikre at du får maksimalt udbytte af hver eneste træning. Hvert indtag på 17g giver dig 9.2g af vores eksklusive ‘Perform and Pump’ blandning, der kombinerer Creapure®, AAKG, Beta Alanine, og Citrulline Malate der giver dig en uovertruffen og langvarig muskuløs vaskularitet.

Exceed® 20g – Tropical Storm
Nu med yderligere inddragelse af elektrolytter der forbedrer hydrering, er Exceed det ideelle supplement at bruge under intens træning. Exceed giver en avanceret blanding af aminosyrer og elektrolytter, udformet til at fremme energiproduktion, øge styrke og udholdenhed, forbedre restitueringsprocessen og øge muskelvækst.

Recovery XS (RTS) 90g- Chocolate Smooth
Pakket med nogle af de fineste kulhydrater og protein tilgængeligt, vil Recovery XS bidrage til at fremme muskelvækst og restituering, så du kan være tilbage i træningscentret på ingen tid. Det gør Recovery XS til den perfekte post-workout restitueringsløsning.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Forbedret ydeevne under træning
  • Forøger energi og fokus
  • Forbedrer restituering og muskel reperation

Anbefalet brug

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ingredienser

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst de enkelte produktsider for detaljer.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.



Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Træningsbrændstof pakkeløsning

Vælg billede

Træningsbrændstof pakkeløsning