• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Activate

Stærkt virkende stimulerende middel

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

169 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Activate er en potent blanding af energi fremmende ingredienser, kombineret for at øge dit mentale fokus og fysiske præstationer Den avancerede kombination af Chocamine Plus, koffein , B vitaminer og Antioxidanter, bidrager til at øge energi-niveauer og samtidig forbedre hastigheden af dine tanker , dit fokus og den mentale klarhed.

Activate får dig til at stimulere dine neurologiske veje for at sikre din hjerne og muskler kommunikerer præcist, og for at sikre en fuldstændig koordinering under træningen. Når trætheden sætter ind i det centrale nervesystem (CNS), kan præstationer blive alvorligt hæmmet, I form af ringe motions intensitet og varigheden af træningen bliver kompromitteret. Centralnervesystemet kan blive træt langt hurtigere end dine muskler, og det er derfor vigtigt at holde de neurologiske veje og CNS aktivt for at hjælpe dig med at opnå det niveau af ydeevne, du har brug for.

En af de vigtigste ingredienser i Activate er koffein, som er blevet bevist i en række undersøgelser, at hjælpe med at forbedre styrke og udholdenhed. Hver servering Activate giver hele 80 mg koffein, som er mere end nogle af markedets mest populære stimulerende produkter. Tilføjelsen af B-vitaminer hjælper kroppen med at udnytte oplagret energi , mens antioxidante egenskaber, vindruekerneekstrakt hjælpe med at fjerne træthed skabt af frie radikaler, såsom mælkesyre. Endelig har vi medtaget Bioperine for at hjælpe din krop absorbere alle de stærke ingredienser der er i Activate.

Advarsel: Koffein er en kraftig stimulans. Ikke egnet til personer under 16 år, gravide eller ammende kvinder, folk med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller folk, der har søvnproblemer. Hver servering af Activate indeholder 80 mg koffein.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Activate - Pre Workout Pill. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kraftig stimulans
  • Hjælper med at øge fokus og energi
  • 80mg koffein per portion

Anbefalet brug

Vi anbefaler 2 kapsler, når du har brug for et mentalt boost. Må ikke overstige mere end 1 portion i timen eller 2 portioner på 24 timer.

Portionsstørrelse: 2 kapsler

Portioner per beholder: 45

Ingredienser

Chocamine*®* Plus (Chokoladepulverextrakt [Min. 12% Teobromine, Min. 8% koffein, Min 5% Polyfenoler], Fyldemiddel (tapioka stivelse), Smagstilsætning (vanille pulver, ingefær, allehånde, kanel)), vindruekerneekstrakt 50% OPC (Vitis vinifera L.), Vegetarisk kapsel (HydroxyPropylMethylCellulose), fyldemiddel (dicalciumphosphat), Vitamin B6, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), Sort Pebber ekstrakt (Piper nigrum L.) Bioperine*®*, Vitamin B12, biotin.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Kapsler

Portioner Per Beholder - 45 (90 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
B6-vitamin   10 mg 714%
Vitamin B12   1000 µg 40000%
Biotin   25 µg 50%
      Per Portion
Cocoa Extract     500mg
Ekstrakt af druekerner     190mg
Koffein     80mg
Sort peber-ekstrakt     5mg

 

* Reference intake of an average adult (8400kJ /2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.



Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Activate

Vælg billede

Activate