Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud
Activate

Activate

Stærkt virkende stimulerende middel

 • Vegatar
 • Vegansk
DKK
1 Kundeanmeldelser

KØB MERE, SPAR MERE:: få op til 30% rabat på din ordre* med kode: SPARMERE

KØB MERE, SPAR MERE:  Få op til 30% rabat på din ordre | Brug kode: SPARMERE
- Få 20% rabat på din ordre når du køber over 300 kr
- Få 25% rabat på din ordre når du køber over 600 kr
- Få 30% rabat på din ordre når du køber over 900 kr
Tilbuddet gælder til og med d.  19.06.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Activate er en potent blanding af energi fremmende ingredienser, kombineret for at øge dit mentale fokus og fysiske præstationer Den avancerede kombination af Chocamine Plus, koffein , B vitaminer og Antioxidanter, bidrager til at øge energi-niveauer og samtidig forbedre hastigheden af dine tanker , dit fokus og den mentale klarhed.

  Activate får dig til at stimulere dine neurologiske veje for at sikre din hjerne og muskler kommunikerer præcist, og for at sikre en fuldstændig koordinering under træningen. Når trætheden sætter ind i det centrale nervesystem (CNS), kan præstationer blive alvorligt hæmmet, I form af ringe motions intensitet og varigheden af træningen bliver kompromitteret. Centralnervesystemet kan blive træt langt hurtigere end dine muskler, og det er derfor vigtigt at holde de neurologiske veje og CNS aktivt for at hjælpe dig med at opnå det niveau af ydeevne, du har brug for.

  En af de vigtigste ingredienser i Activate er koffein, som er blevet bevist i en række undersøgelser, at hjælpe med at forbedre styrke og udholdenhed. Hver servering Activate giver hele 80 mg koffein, som er mere end nogle af markedets mest populære stimulerende produkter. Tilføjelsen af B-vitaminer hjælper kroppen med at udnytte oplagret energi , mens antioxidante egenskaber, vindruekerneekstrakt hjælpe med at fjerne træthed skabt af frie radikaler, såsom mælkesyre. Endelig har vi medtaget Bioperine for at hjælpe din krop absorbere alle de stærke ingredienser der er i Activate.

  Advarsel: Koffein er en kraftig stimulans. Ikke egnet til personer under 16 år, gravide eller ammende kvinder, folk med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller folk, der har søvnproblemer. Hver servering af Activate indeholder 80 mg koffein.

  'Vi ændrer navnet på dette produkt til Activate - Pre Workout Pill. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Kraftig stimulans
  • Hjælper med at øge fokus og energi
  • 80mg koffein per portion
 • Anbefalet brug

  Vi anbefaler 2 kapsler, når du har brug for et mentalt boost. Må ikke overstige mere end 1 portion i timen eller 2 portioner på 24 timer.

  Portionsstørrelse: 2 kapsler

  Portioner per beholder: 45

 • Ingredienser

  Kakaoekstrakt, vindruekerneekstrakt, vegetarisk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), fyldemiddel (dikalciumfosfat), vitamin B6, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Bioperine®), vitamin B12, biotin.

  Allergener:

  Fremstillet på et anlæg der håndterer mælk, soja, æg, gluten og produkter heraf.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 2 Kapsler

  Portioner Per Beholder - 45 (90 Kapsler)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion *RI
  B6-vitamin   10 mg 714%
  Vitamin B12   1000 µg 40000%
  Biotin   25 µg 50%
        Per Portion
  Cocoa Extract     500mg
  Ekstrakt af druekerner     190mg
  Koffein     80mg
  Sort peber-ekstrakt     5mg

   

  * Reference intake of an average adult (8400kJ /2000 kcal)

Kundeanmeldelser

4.0

1 Kundeanmeldelser

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Fokus

Gør at man får det helt rigtige fokus til træningen.

Kunder der har købt denne vare har også købt:

DMAE Powder

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
59 kr
Back to top