• Vegetarisk

    Vegetarisk

Bagning og Barer Pakkeløsning

Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Gratis Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Spar op til 55% på hele din ordre + 10% ekstra | Brug koden: DK10 + Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin ved køb min. 799 kr.

Tilbuddet gælder til og med d .25/08/2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr. 

Gratis Essential Vitamin Bundle er kun ved køb for min. 799 kr. gælder kun så længe lager haves og gælder kun til og med d. 21. august 2017, tilbuddet kræver ingen kode. Grundet Denne pakke er udsolgt erstattes denne bundle med  Omega 3, D-vitamin, Pill Box og Multivitamin.

The Golden Ticket: Køber du en pakke i perioden mandag d. 21 til fredag d. 25, vil du i din pakke modtage en Golden Ticket med en eksklusiv kode. 

KØB NU
Før: 464 kr 419 kr Spar: 45 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Bagning og Barer Pakkeløsningen giver dig en fantastisk startpakke til at skabe dine egne proteinbagte lækkerier og proteinbarer. Ved at tilføje protein til bagning eller lave proteinbarer har du de perfekte erstatninger til usunde snacks, eftersom du ved hvad der er i dem og du får alle fordelene af et proteinrigt måltid. Disse produkter kan ikke blot anvendes i bagning og barer, men de kan er også idéelle at tilføje til en sund hverdagskost.

Denne pakkeløsning inkluderer:

Instant Oats - uden smag 2,5kg

Dette er et fantastisk alternativ til hvedemel, der er rig på fibre og indeholder beta-glucaner. instant Oats kan males til havremel i en food processor og kan også anvendes i barer og havregrynskager.

Xanthan Gummi - 500g

Denne gluten frie form af opløselige kostfibre forbedrer tekstur i glutenfri bagning. Det hjælper med at binde de anvendte ingredienser og desuden tilføjer det fiber til din kost. Føj Xanthan Gummi til sundt bagværk eller endda til smoothies for at gøre dem tykkere.

Coconpure – 460g

Denne sunde, varmestabile madlavningsfedt anses for at være den sundeste madlavningsolie grundet dets unikke mættede fedtsyreindhold der er rig på laurinsyre og MCT’s. Det giver også en god og mild kokossmag til din madlavning eller dit bagværk. Erstat andre former for olie eller smør, hvis du foretrækker at være mejerifri når du bager og laver barer

FlavDrops – Toffee 50ml

Disse kalorie-, kulhydrat- og fedtfattige dråber er idéelle nåt du bager og laver barer, til at tilføje sødme uden det ekstra sukker. Fantastisk hvis du er på diæt og har en sød tand!

Impact Valleprotein – Vanilje 1kg

Vores Impact Valleprotein gør proteinbagning anderledes end almindelig bagning! Ved at tilføje protein til bagning vil, udover at gøre det en smule sværere eftersom det ikke er vil, bidrage til opbyggelse af muskelmasse, hvilket gør det til en fordelagtig tilføjelse. Vaniljesmagen gør din bagning mere alsidig eftersom du kan tilføje andre smage derudocer såsom kanel og andre krydderier, en række frugter og nødder for at give dit bagværk og dine barer smag.

Tørrede Tranebær – 500g

Naturligt rig på fibre, tilføj tørrede tranebær for smag, tekstur og sødme til dit bagværk.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG KAN UDSKIFTES UDEN VARSEL AFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNING.

Pakkeløsningens udsalgspris er baseret på et total af de individuelle produkters udsalgspris.

Vigtige fordele

  • Specielt udvalgte produkter til bagning og til fremstilling af barer
  • Kombinerer en række produkter til hverdagsbrug
  • Fantastisk værdi for pengene

Anbefalet brug

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ingredienser

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst produktets individuelle side for detaljer.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Bagning og Barer Pakkeløsning

Vælg billede

Bagning og Barer Pakkeløsning
Back to top