Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Beta Alanine

Øg muskel udholdenhed

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 99.0

Førpris: 119 kr

99 kr

Spar: 20 kr

5 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad er Beta Alanine?

  Beta Alanine er en ikke-essentiel aminosyre , der kombinerer med L - Histidine udgør Carnosine. Beta Alanine hæver Dipeptidcarnosine koncentrationen i musklerne og er nyttig for alle, der deltager i sport, der kræver eksplosive handlinger, eksempelvis sprint, styrketræning eller boksning og de der er involveret i udholdenhedstræning , der ønsker at sinke fremkommelsen af træthed.

  Hvad er fordelene ved Beta Alanine?

  Brugen af Beta Alanine vil bidrage til at øge produktionen af Dipeptidcarnosine. Øge koncentrationen af Dipeptidcarnosin i musklerne er afgørende for atleter da Carnosine kan øge muligheden for dine muskler til at arbejde hårdere og længere. Det kan også forhindre mælkesyre ophobning under intens træning, og dermed reducere træthed.

  Er der bivirkninger ved Beta Alanine?

  Beta Alanine kan forårsage en prikkende og skylende virkning på huden. Dette er en helt normal reaktion af kroppen og er ikke skadeligt. Det er således et fuldt ud lovligt produkt i Danmark.

  Hvornår skal du tage Beta Alanine?

  Beta alinine giver en såkaldt akut effekt og er derfor oplagt at bruge som preworkout inden du går igang med dine træninger. Hvis du tager et preworkout produkt, er der en rigtig god chance for dette indeholder Beta alinine i forvejen.

  Effekten fra Beta alinine er dog baseret på at øge Carnosine koncentrationer i musklerne over tid. Det er derfor ikke nær så vigtigt at indtage Beta alinine lige før træning, som det er at indtage det regelmæssigt over længere tid.

  For optimal effekt bør du derfor tage Beta alinine hver dag.

  Hvor meget Beta Alanine skal du tage?

  Under din loading fasen (dag 1-5) bør du indtage 1,5g (halvdelen af en lille MP Plast scoop) 4 gange dagligt, jævnt fordelt over hele dagen. Bedst at tage med vand eller frugtjuice mellem måltiderne

  Under vedligeholdelsesfasen (dage 6-35) bør du indtage 1,5g (halvdelen af en lille MP Plast Scoop) 2 gange dagligt, jævnt fordelt over hele dagen.


  Ved afslutningen af denne periode tag en 2 ugers pause før du starter din næste Beta Alanin periode.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Kan forsinke påbegyndelsen af træthed
  • Hjælper med at forbedre den fysiske præstation
  • Kan øge den fysiske kapacitet
 • Anbefalet brug

  Tilføj den ønskede mængde vand eller frugtjuice til din shaker. Tilføj 1,5g, ryst og indtag med det samme. Anvend 2 gange dagligt, helst mellem måltider i de første 4 uger, herefter en gang dagligt.

  Bemærk: Vi anbefaler at måle alle portioner med vægte der måler præcist. Selvom vi prøver at give et nøjagtigt mål med vores Myprotein scoops, er disse kun cirka beregninger og bør ikke erstatte et standardiseret måleapparat.

  Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt er et kosttilskud og bør derfor ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Opbevar på et køligt og tørt sted ude af børns rækkevidde.

 • Ingredienser

  Dette produkt er 100% Beta Alanine pulver med intet tilføjet eller taget væk.

 • Ernæringsinformation

  100% Beta Alanine

Kundeanmeldelser

4.8

5 Kundeanmeldelser

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Super

Super produkt. Virker bedre end forventet
Goes Well With:
Koffeinpillee

Godt produkt

Virker godt, giver lige det sidste skub under den sidste del af træningen.

Ikke meget smag

Smages ikke når det blandes med andre produkter. Kan også tages alene, men så smages det en meget lille smule (ikke noget specielt).

Effektivt beta alanin

Mærker hurtigt den prikkende fornemmelse i huden. Virker effektivt og smages ikke.

Som forventet

Det virker! Det giver lige et par reps mere bilder jeg mig ind. Smagen er fin idet det ikke smager af noget. Det blandes let i en shake.

Back to top