• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Chocamine® Plus (kako pulver)

Smag
Pakke
Mængde

3 for 2 på alt | Hvert 3. produkt er gratis* | Brug koden: 3FOR2

For hvert 3. produkt du tilføjer din kurv, giver vi dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med den 21. februar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr. 

KØB NU

169 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Chocamine® Plus er et kakao ekstrakt, som har den samme lugt, smag og beviste helbredsmæssige fordele som chokolade uden de unødvendige og ofte usunde ingredienser (som fedt og sukker). Det er et naturlig og sikker chokolade supplement, der kan hjælpe med at undertrykke appetitten og giver en mild stimulerende virkning.

Chocamine® Plus er blevet rapporteret at have en række sundhedsmæssige fordele, herunder mere energi, mindre appetit, øget lipolyse (fedtforbrænding), bedre humør, bedre koncentration, øget årvågenhed, forbedret fysisk præstation, øget sexlyst og sundhedsmæssige fordele.

Chocamine® Plus indeholder en række aktive ingredienser, der kombineret producere de forskellige sundhedsmæssige fordele, herunder methylxanthiner (theobromin, koffein og theophyllin), biogene aminer (phenylethylamin og tyramin), aminosyrer (phenylalanin, tryptophan og tyrosin) og mineraler (med et højt indhold af magnesium). Det er klart Chocamine® Plus indeholder mange gavnlige ingredienser, især for dem, der søger at stimulere CNS og mindske appetitten.

Chocamine® Plus er ofte tilsat vægttabs produkter, da det kombinerer en række forskellige ingredienser. I 1g Chocamine ® Plus der er ca 80 mg koffein

Advarsel: Vær forsigtig, når du dosere Chocamine® Plus, da det er et potent pulver og kan forårsage dårlig bivirkninger, når der tages godt stykke over den anbefalede mængde. Det anbefales ikke at indtage mere end 500 mg (Vi anbefaler at bruge digitale vægte) i én portion.

Chocamine® er et registreret varemærke. Patent # 7048941

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Naturlig ekstrakt der stammer fra kakao
 • Kan forbedre kroppens evne til at forbrænde fedt
 • Har vist sig at forbedre humøret og fysiske præstationer

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 500mg, én gang dagligt.

Tilføj 2 MP mini scoops (500 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Må ikke overstige anbefalede daglige dosis.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 230 mg (0,23 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% Chocamine® med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Chocamine®

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Chocamine® Plus (kako pulver)

Vælg billede

Chocamine® Plus (kako pulver)