Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Produktet du leder efter er blevet nedsat

Other customers purchased instead

Tilbud
Chocamine® Plus (kako pulver)

Chocamine® Plus (kako pulver)

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK
1 Kundeanmeldelser

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Chocamine® Plus er et kakao ekstrakt, som har den samme lugt, smag og beviste helbredsmæssige fordele som chokolade uden de unødvendige og ofte usunde ingredienser (som fedt og sukker). Det er et naturlig og sikker chokolade supplement, der kan hjælpe med at undertrykke appetitten og giver en mild stimulerende virkning.

  Chocamine® Plus er blevet rapporteret at have en række sundhedsmæssige fordele, herunder mere energi, mindre appetit, øget lipolyse (fedtforbrænding), bedre humør, bedre koncentration, øget årvågenhed, forbedret fysisk præstation, øget sexlyst og sundhedsmæssige fordele.

  Chocamine® Plus indeholder en række aktive ingredienser, der kombineret producere de forskellige sundhedsmæssige fordele, herunder methylxanthiner (theobromin, koffein og theophyllin), biogene aminer (phenylethylamin og tyramin), aminosyrer (phenylalanin, tryptophan og tyrosin) og mineraler (med et højt indhold af magnesium). Det er klart Chocamine® Plus indeholder mange gavnlige ingredienser, især for dem, der søger at stimulere CNS og mindske appetitten.

  Chocamine® Plus er ofte tilsat vægttabs produkter, da det kombinerer en række forskellige ingredienser. I 1g Chocamine ® Plus der er ca 80 mg koffein

  Advarsel: Vær forsigtig, når du dosere Chocamine® Plus, da det er et potent pulver og kan forårsage dårlig bivirkninger, når der tages godt stykke over den anbefalede mængde. Det anbefales ikke at indtage mere end 500 mg (Vi anbefaler at bruge digitale vægte) i én portion.

  Chocamine® er et registreret varemærke. Patent # 7048941

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Naturlig ekstrakt der stammer fra kakao
  • Kan forbedre kroppens evne til at forbrænde fedt
  • Har vist sig at forbedre humøret og fysiske præstationer
 • Anbefalet brug

  Som kosttilskud anbefaler vi 500mg, én gang dagligt.

  Tilføj 2 MP mini scoops (500 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Må ikke overstige anbefalede daglige dosis.

  1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 230 mg (0,23 g).

 • Ingredienser

  Dette produkt er 100% Chocamine® med intet tilføjet eller taget væk.

 • Ernæringsinformation

  100% Chocamine®

Kundeanmeldelser

5.0

1 Kundeanmeldelser

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

God ingrediens

Kan fint blandes i havregrød eller i en shake.

Back to top