• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Essential Valleprotein 60

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

76 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Essential Whey 60 er et fantastisk valleproteinkoncentrat, der er kold-filtreret til at give 60% proteinindhold. I sammenligning med produkter med højere proteinindhold, såsomImpact Whey IsolateogImpact Whey Protein, tilbyder Essential Whey 60 et mere afbalanceret forhold mellem protein ogkulhydrater. Dette produkt tilbyder eksklusiv værdi for pengene, blander godt og har en rigtig god smag. Vi garanterer at du ikke vil finde den samme høje kvalitet af protein til en lavere pris noget sted i Europa*!

Vores Essential Whey 60 giver over 18g protein pr 30g servering og har især et lavt fedtindhold, mens kulhydratindholdet gør det til et glimrende valg for dem der ønsker at tilføje størrelse og masse.Valleproteinkoncentrat har den højeste kendte biologiske værdi (BV) af alle kendte proteinkilder, så det sikres at din krop udnytter det protein du indtager for at hjælpe med opbygning af muskelmasse, muskelrestitutionog knoglesundhed. Valleprotein indeholder også høje niveauer af både essentiell og ikke-essentielleaminosyrersom støtte i udviklingen nyt og eksisterende muskelvæv.

Dette fantastiske valleproteinkoncentrat af højeste kvalitet, er blevet produceret for at sikre, at ingen denaturering af proteinet forekommer under fremstillingen, så du får den bedst mulige effekt afaminosyreindholdet. Den indeholder ikke genetisk modificerede organismer, og køerne der anvendes til at producere mælk, er ikke forsynet med nogen vækstfremmere. Essential Whey 60 er 100% valleprotein koncentrat og indeholder ikke andre indholdsstoffer.

Sporbarhed er en vigtig del af vores kvalitets overvågning. Vi arbejder med dedikerede europæiske valle-leverandører, så vi er i stand til at spore udbuddet af valle helt tilbage til kilden.

Aminosyreprofilen kan findes under "Certificater".

* Brug venligst vores online Price Matcher hvis du finder det samme produkt billigere et andet sted.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 60% protein indhold
  • Afbalanceret forhold mellem protein og kulhydrater
  • Ideel til opbygning og reparation af muskelvæv
  • Fremragende aminosyre profil
  • En sund måde at tilføje størrelse

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og æg.

Chokolade smag: Valle Protein Koncentrat (Mælk), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Valle Protein Koncentrat (Mælk), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Valle Protein Koncentrat (Mælk)

Vanilje smag: Valle Protein Koncentrat (Mælk), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 30g:

Energi: 123 kcal
Energi: 514 KJ
Protein: 18,2g
Kulhydrat: 9g
Fedt: 1,1g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Essential Valleprotein 60

Vælg billede

Essential Valleprotein 60