Jule Bundle

Cookies & Cream

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 764 kr 611 kr Spar: 153 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Julen er her igen og Myprotein har sørget for at dække dig ind på festlig træning og gaveindkøb. Vores Jule-pakke indeholder seks af vores mest populære kosttilskud til en fantastisk pris. Denne pakke er en perfekt julegave til enhver fitness-entusiast - eller kan ligeledes være en fremragende gave til digselv, en god ven eller én du elsker.

Vores jule-pakke indeholder:

Impact Whey Protein – Chocolate Smooth, 1kg

100% valleprotein-koncentrat af højeste kvalitet med over 20 g. protein per portion samt en omfattende aminosyreprofil. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Vitamin D3 - 180 kapsler

D3-vitamin har en række centrale sundhedsmæssige fordele; bidrager til den optimale absorption og udnyttelse af calcium og fosfor, normaliserer niveauer af calcium, opretholdelse af knogle og muskelfunktion samt funktion af immunsystem og celledeling.

Total Nutri Greens – Tropical, 330g

Total Nutri-Greens er en power-blanding af 22 forskellige planteekstrakter, frugter og fødevarer der er uforarbejdede og uraffineret. Total Nutri-Greens er fuld af naturligt forekommende næringsstoffer, med en bred vifte af frugt-pulver og alger, herunder; Spirulina, hvede græs, Acerola bær, broccoli, spinat blade, granatæble, æble-fiber, Tomat, hyldebær, blåbær og Chlorella.

Protein Hot Chocolate – 1kg

Protein Hot Chocolate er en lækker, velsmagende varm drik lavet med naturlig chokoladearoma der giver over 15 g protein per portion, der stammer fra en unik kombination af mælkeproteinkoncentrat, PeptoPro® (Casein Hydrolysater) og micelcasein. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Instant Oats – Uden smag, 2.5kg

Instant Oats er en kilde til kulhydrat og indeholder 4,4 g. beta-glucan pr 100g. Indtagelse af beta-glucaner fra havre eller byg som en del af et måltid, bidrager til at holde blodsukkeret stabilt efter et måltid.

Forgrenet Aminossyre (BCAA) – Raspberry Lemonade, 250g

Forgrenet aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder et 2:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrer anses for at være af afgørende betydning, da de ikke kan syntetiseres af kroppen, hvorfor det skal indtages fra kilder i den daglige kost.

Smagsvarianter, produkter og størrelser er som vist og kan uden varsel erstattes afhængig af lagerbeholdning.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fantastisk værdi for pengene
  • Sekt populære supplementer
  • Den perfekte trænings-julegave

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Jule Bundle

Vælg billede

Jule Bundle