Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Magnesium Citrate

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 49.0

Førpris: 109 kr

49 kr

Spar: 60 kr

3 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Magnesium er et mineral, der er afgørende for energiproduktion, muskelsammentrækning, nerveimpulstransmission og knoglemineralisering. Magnesium kan findes i en række fødevarer og er mest udbredt i grønne bladgrøntsager som spinat, nødder og kerner.

  Magnesium har en række vigtige funktioner i den menneskelige krop, herunder at lave den mad, vi spiser i til energi og sikre korrekt endokrine system funktion for at fremme sunde knogler. Magnesium er også påkrævet som en medfaktor for over 300 enzymsystemer. Blandt de systemer katalyseret af enzymer, er fedtsyre syntese, protein syntese og glukosemetabolismen.

  Fra et atletisk synspunkt det er nødvendigt for metabolismen af kulhydrater , proteiner og fedtstoffer til energi. Som en del af sin rolle i enzymernes aktivitet, der er involveret i overførslen af nerveimpulser og myofibrillære sammentrækninger. Derfor kan Magnesium spille en central rolle i produktionen af energi til både anaerob og aerob træning.

  Magnesium Citrate er en meget biotilgængelige form for magnesium, som giver mulighed for større optag i til dit system. Vores Magnesium Citrate er standardiseret til ca. 15 % magnesium indhold

  Advarsler: Magnesium Citrate kan have en afførende virkning, så du kan være nødsaget til at ændre vores 'Foreslåede Brug' til at opfylde dine personlige behov. Hvis du oplever disse bivirkninger anbefales det, at du reducere din dosis.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Understøtter energiproduktion
  • Fremmer knogle sundhed
  • Høj biotilgængelig kilde til magnesium
 • Anbefalet brug

  Som kosttilskud anbefaler vi 2.5 g Magnesium Citrate (giver ca. 400 mg magnesium), dagligt. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

  1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2.5g. (ikke inkluderet)

 • Ingredienser

  Dette produkt er 100% Magnesium Citrate med intet tilføjet eller taget væk.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 2g

  Portioner per beholder - 100 (250g), 200 (500g)

  Næringsindhold

    Per portion *NRV
  Magnesium 300 mg 80%

   

  * NRV- Næringsreferenceværdi

  Næringsindholdet er baseret på varianten uden smag, ved valg af alternative varianter kan næringsværdierne variere.

Kundeanmeldelser

3.67

3 Kundeanmeldelser

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Glad for købet

Rigtig godt supplement til kosten, hvis man ikke får nok magnesium. Fair pris og hurtig levering.

magnesium citrat

Jeg er i tvivl om det er det rigtige magnesium i har sendt mig. Har altid fået magnesium citrat med grønt på posen, og det smager normalt ikke af noget. De sidste 2 gange jeg har bestilt, har poserne været blå og det har en grim bismag. Kan i have sendt noget forkert? Derfor giver jeg min ordre lave karakter

Generelt velvære

De fleste mennesker får alt for lidt magnesium i den daglige kost. Det er min oplevelse at det desværre tager nogen tid at opbygge et tilstrækkeligt magnesium niveau i organismen, men det er en tid der er værd at vente på. Det er klart min oplevelse at, ikke mindst, mit psykiske overskud og generelle velvære er markant forøget efter et længerevarende stabilt indtag.Det er tydeligt at mit tidligere indtag af magnesiumoxid har været forgæves, idet optaget i organismen er alt for lille. Men efter skiftet til magnesiumcitrat fra "My Protein" er der sket en klar forbedring. I må nok tåle mig som fast kunde, så længe i fører produktet.

Back to top