• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Magnesium Citrate

3.6666666666666665

3 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Brug Kode: SPAR25

25% rabat - Brug kode: SPAR25

Tilbuddet gælder til og med d. 22.04.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
109 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Magnesium er et mineral, der er afgørende for energiproduktion, muskelsammentrækning, nerveimpulstransmission og knoglemineralisering. Magnesium kan findes i en række fødevarer og er mest udbredt i grønne bladgrøntsager som spinat, nødder og kerner.

Magnesium har en række vigtige funktioner i den menneskelige krop, herunder at lave den mad, vi spiser i til energi og sikre korrekt endokrine system funktion for at fremme sunde knogler. Magnesium er også påkrævet som en medfaktor for over 300 enzymsystemer. Blandt de systemer katalyseret af enzymer, er fedtsyre syntese, protein syntese og glukosemetabolismen.

Fra et atletisk synspunkt det er nødvendigt for metabolismen af kulhydrater , proteiner og fedtstoffer til energi. Som en del af sin rolle i enzymernes aktivitet, der er involveret i overførslen af nerveimpulser og myofibrillære sammentrækninger. Derfor kan Magnesium spille en central rolle i produktionen af energi til både anaerob og aerob træning.

Magnesium Citrate er en meget biotilgængelige form for magnesium, som giver mulighed for større optag i til dit system. Vores Magnesium Citrate er standardiseret til ca. 15 % magnesium indhold

Advarsler: Magnesium Citrate kan have en afførende virkning, så du kan være nødsaget til at ændre vores 'Foreslåede Brug' til at opfylde dine personlige behov. Hvis du oplever disse bivirkninger anbefales det, at du reducere din dosis.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Understøtter energiproduktion
 • Fremmer knogle sundhed
 • Høj biotilgængelig kilde til magnesium

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 2.5 g Magnesium Citrate (giver ca. 400 mg magnesium), dagligt. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2.5g. (ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% Magnesium Citrate med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Magnesium Citrate

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.6666666666666665

3.6666666666666665

(3 Kundeanmeldelser)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    1
Oprettet den

Glad for købet

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Rigtig godt supplement til kosten, hvis man ikke får nok magnesium. Fair pris og hurtig levering.

Sun Aug 14 22:06:08 BST 2016 af Lasse #1 Top Anmelder

magnesium citrat

Samlet:

1

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

2

Jeg er i tvivl om det er det rigtige magnesium i har sendt mig. Har altid fået magnesium citrat med grønt på posen, og det smager normalt ikke af noget. De sidste 2 gange jeg har bestilt, har poserne været blå og det har en grim bismag. Kan i have sendt noget forkert? Derfor giver jeg min ordre lave karakter

Wed Nov 25 21:50:06 GMT 2015 af Jane Borlev

Generelt velvære

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

De fleste mennesker får alt for lidt magnesium i den daglige kost. Det er min oplevelse at det desværre tager nogen tid at opbygge et tilstrækkeligt magnesium niveau i organismen, men det er en tid der er værd at vente på. Det er klart min oplevelse at, ikke mindst, mit psykiske overskud og generelle velvære er markant forøget efter et længerevarende stabilt indtag.Det er tydeligt at mit tidligere indtag af magnesiumoxid har været forgæves, idet optaget i organismen er alt for lille. Men efter skiftet til magnesiumcitrat fra "My Protein" er der sket en klar forbedring. I må nok tåle mig som fast kunde, så længe i fører produktet.

Tue Jun 09 21:34:11 BST 2015 af Lars

Magnesium Citrate

Vælg billede

Magnesium Citrate
Back to top