Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Malic Acid - 250G

Malic Acid

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 119.0

119 kr

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

25% rabat | Kode: SPAR25
+ Fri fragt*
+ Spar 50 kr på alt når du køber lakridsprodukter

25% rabat på alt | Brug kode: SPAR25

Tilbuddet gælder til og med d. 19.08.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Æblesyre er nært beslægtet med citronsyre, Vitamin C, som findes naturligt i en bred vifte af fødevarer herunder grønne æbler. Æblesyre kan være ganske bittert, og har været anvendt i mange år som aroma i en række forskellige slik, da det giver en skarp og pikant smag. Som kosttilskud er æblesyre værdsat for sin rolle i at hjælpe kroppen til at frigive energi fra mad, og har været forbundet med forbedret udholdenhed for atleter.

  æblesyre er en af de vigtigste frugtsyrer og produceres naturligt i en række planter, især i æbler. Når det indtages i kroppen som et supplement til en sund kost , har det vist sig at tilbyde øgede niveauer af energi, især under træning.

  Æblesyre bør være af særlig interesse for alle engageret i træning af udholdenhedsporstgrene såsom langdistanceløb eller cykling, da det har vist sig at tilbyde en forbedret præstation når de tages regelmæssigt. Æblesyre fungerer som en del af fordøjelsesprocessen som hjælper med at frigive energi fra fødevarer mere effektivt i situationer hvor cellerne mangler oxygen, såsom i de senere faser af en konkurrence. Brugen af æblesyre mens man træner eller konkurrere, giver de største fordele i det hypoxistiske stadier af motion, og forlænger den periode, hvor kroppen udfører på sit optimale niveau af effektivitet.

  Nyere medicinske forsøg har også vist forbindelser mellem anvendelsen af æblesyre som et kosttilskud, og en reduktion i smerte forårsaget af kronisk tilstand af Fibromyalgi, som er en langsigtet degenerativ lidelse, der forårsager smerte i hele kroppen, især i leddene.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Støtter frigivelse af energi fra mad
  • Tilbyder et løft under hypokistiske del af motion
  • Knyttet til forbedringer i kronisk Fibromyalgi
 • Anbefalet brug

  Som kosttilskud anbefaler vi 800mg, dagligt helst med et måltid. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice. 1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 340 mg (0,34 g).

 • Ingredienser

  Dette produkt er 100% æblesyre med intet tilføjet eller taget væk.

 • Ernæringsinformation

  100% æblesyre.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Andre kunder købte:

Back to top