• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Maltodextrin - Batch Tested Range

Batch Tested

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

89 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Maltodextrin er batch tested inden for World Anti-Doping Agency (WADA) rammerne og opretholder ISO 17025 akkreditering, hvilket forsikrer om at produktet er fri for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hvad er Maltodextrin?

Maltodextrin er et kompleks kulhydrat af høj kvalitet, der stammer fra majs, hvilket er en glimrende kilde til hurtigt frigivet energi.

Fordele ved Maltodextrin

Selvom Maltodextrin er et kompleks kulhydrat, ligger det temmelig højt i det glykemiske index (GI) lige under simple kulhydrater så som Dextrose. Kulhydrater bidrager til vedligeholdelse af normal hjerneaktivitet. Maltodextrin er 94% Kulhydrater.

Hvem er Maltodextrin egnet til?

For alle der er engageret i en langvarig fysisk træningsplan. At få den rette kost balance er absolut nødvendig. Kroppen kræver den rette ernæring for at kunne yde og udvikle sig optimalt. Uanset om nærring kommer fra mad eller kosttilskud, er det nødvendigt til mange formål.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Høj GI kulhydrat
 • Perfekt energi-kilde
 • Genopbygger hurtigt glykogen depoter

Anbefalet brug

Kulhydrater bidrager til muskelrestitution† efter træning med høj intensitet og/eller udholdenhedstræning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en store skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Maltodextrin (Sulfitter) (100%)

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 190.0 kcal
Kulhydrater: 47.0g
Protein (vejledende): spor heraf
Fedt: spor heraf

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

god

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

God

Thu Jan 21 10:50:10 GMT 2016 af

Maltodextrin - Batch Tested Range

Vælg billede

Maltodextrin - Batch Tested Range