Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud
PRO:LONG

PRO:LONG

Udholdenheds formel til under din træning

DKK
1 Kundeanmeldelser

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  PRO:LONG er en del af Myproteins Nutrient Timing Programmet, som er designet til at tilfredsstille dine krops særlige ernæringsmæssige behov før, under og efter træning eller en konkurrence.

  PRO:LONG er en unik formel, der kombinerer kulhydrater, protein og elektrolytter for at fremme hydrering og energiforsyning under fysisk aktivitet. Tages under træning eller konkurrence, PRO:LONG hjælper dig med at opretholde den fysiske intensitet du kræver.

  Den videnskabeligt drevne kombination af kulhydrater og elektrolytter er blevet udviklet for at fremme løbende hydrering under træningen. Et lille fald i hydrering eller elektrolytbalancen kan have en dybdegående indvirkning på den fysiske ydeevne, så det er afgørende, at du indtager væske under aktivitet. Vi har også inkluderet protein og aminosyrer for at opretholde proteinsyntese og reducere katabolisme da muskel ofte kan blive nedbrudt som en kilde til energi under langvarig motion.

  'Vi ændrer navnet på dette produkt til Energy ProLong. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Videnskabeligt drevet formel til under din træning
  • Hjælper med at hydrere og booste din træning
  • Pakket med hurtigtvirkende kulhydrater og elektrolytter
  • Indeholder PeptoPro® og Vitargo Pure®
 • Anbefalet brug

  Denne shake er blevet udviklet specielt til at øge hydrering† og forbedre præstationen under langvarig udholdenhedstræning†. Tilsæt 1 1/4 store skefulde (50 g) i 300-500 ml vand i en Myprotein-shaker, og drik det i løbet af træningen for at opnå fordelene ved dette produkt. †Kulhydrat-elektrolyt-opløsninger bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning og øger optagelsen af vand under fysisk træning.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde æg.

  Tropical : Pro:Long*TM* kulhydratsblanding (70%) (Maltodextrin, Dextros, voksagtig Bygstivelse (CarBarley*™*)), iBCAA (Leucin, Isoleucin, Valin, Sojalecitin), Valleproteinkoncentrat (Mælk) (4%), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolyter (Natriumklorid, kaliumsulfat, KALCIUM di-fosfat, magnesiumoxid), aroma, syre (citronsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose)

 • Ernæringsinformation

  Per 50g portion:
  Energi (kJ): 643
  Energi (kcal): 154
  Protein (g): 2,1
  Kulhydrat (g): 34,8
  Fedt (g): 0,0

  Hver 50g Servering indeholder også:
  iBCAA (g): 5,0
  C-vitamin (mg): 500
  Elektrolytter (mg): 500

  per 100g portion:
  Energi (kJ): 1286
  Energi (kcal): 308
  Protein (g): 4,2
  Kulhydrat (g): 69,6
  Fedt (g): 0,0

  Hver 100g Servering indeholder også:
  iBCAA (g): 10,0
  C-vitamin (mg) 1000
  Elektrolytter (mg): 1000

Kundeanmeldelser

4.0

1 Kundeanmeldelser

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Fan

Aldrig været stor fan af pre-workout, men det her giver den energi jeg har brug for.

Back to top