PRO:LONG

Udholdenheds formel til under din træning

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
209 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

PRO:LONG er en del af Myproteins Nutrient Timing Programmet, som er designet til at tilfredsstille dine krops særlige ernæringsmæssige behov før, under og efter træning eller en konkurrence.

PRO:LONG er en unik formel, der kombinerer kulhydrater, protein og elektrolytter for at fremme hydrering og energiforsyning under fysisk aktivitet. Tages under træning eller konkurrence, PRO:LONG hjælper dig med at opretholde den fysiske intensitet du kræver.

Den videnskabeligt drevne kombination af kulhydrater og elektrolytter er blevet udviklet for at fremme løbende hydrering under træningen. Et lille fald i hydrering eller elektrolytbalancen kan have en dybdegående indvirkning på den fysiske ydeevne, så det er afgørende, at du indtager væske under aktivitet. Vi har også inkluderet protein og aminosyrer for at opretholde proteinsyntese og reducere katabolisme da muskel ofte kan blive nedbrudt som en kilde til energi under langvarig motion.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Energy ProLong. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Videnskabeligt drevet formel til under din træning
  • Hjælper med at hydrere og booste din træning
  • Pakket med hurtigtvirkende kulhydrater og elektrolytter
  • Indeholder PeptoPro® og Vitargo Pure®

Anbefalet brug

Denne shake er blevet udviklet specielt til at øge hydrering† og forbedre præstationen under langvarig udholdenhedstræning†. Tilsæt 1 1/4 store skefulde (50 g) i 300-500 ml vand i en Myprotein-shaker, og drik det i løbet af træningen for at opnå fordelene ved dette produkt. †Kulhydrat-elektrolyt-opløsninger bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning og øger optagelsen af vand under fysisk træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde æg.

Tropical : Pro:Long*TM* kulhydratsblanding (70%) (Maltodextrin, Dextros, voksagtig Bygstivelse (CarBarley*™*)), iBCAA (Leucin, Isoleucin, Valin, Sojalecitin), Valleproteinkoncentrat (Mælk) (4%), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolyter (Natriumklorid, kaliumsulfat, KALCIUM di-fosfat, magnesiumoxid), aroma, syre (citronsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 50g portion:
Energi (kJ): 643
Energi (kcal): 154
Protein (g): 2,1
Kulhydrat (g): 34,8
Fedt (g): 0,0

Hver 50g Servering indeholder også:
iBCAA (g): 5,0
C-vitamin (mg): 500
Elektrolytter (mg): 500

per 100g portion:
Energi (kJ): 1286
Energi (kcal): 308
Protein (g): 4,2
Kulhydrat (g): 69,6
Fedt (g): 0,0

Hver 100g Servering indeholder også:
iBCAA (g): 10,0
C-vitamin (mg) 1000
Elektrolytter (mg): 1000

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)

  • 5    0
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Fan

Samlet:

4

Aldrig været stor fan af pre-workout, men det her giver den energi jeg har brug for.

Sun Aug 07 22:03:29 BST 2016 af Marie #1 Top Anmelder

PRO:LONG

Vælg billede

PRO:LONG
Back to top