Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Soy Protein Isolate - Unflavoured 1KG

Sojaprotein Isolat

Laktosefri med over 90% protein

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 109.0

Førpris: 129 kr

109 kr

Spar: 20 kr

12 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad er Sojaprotein Isolat?

  Sojaprotein er lavet af affedtede sojabønner ved hjælp af en streng proces, der fjerner langt størstedelen af ​​fedt og kulhydratindhold. Resultatet efterlader et produkt med 90% proteinindhold med en minimal mængde fedt og kulhydrat. 

  Fordele ved Sojaprotein Isolat

  Dette er et glimrende valg af protein for alle atleter og idrætsudøvere til at støtte en række træningsmål, da protein bidrager til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

  Hvem er Sojaprotein Isolat egnet til?

  Sojaprotein Isolat er det idéelle valg for vegetarer, veganere og dem med særlige kostbehov, som for eksempel laktoseintolerante. Sojaprotein Isolat er idéelt for enhver, der ønsker at øge sit daglige proteinindtag. Det anbefales at anvende Sojaprotein Isolat enten før eller efter træning eller blot i løbet af dagen, for at øge proteinindtaget.

  Vores kunders kostvalg er ekstremt vigtige for os. Mens dette produkt er fremstillet ved brug af ingredienser og processer der understøtter en vegansk kost, så bemærk venligst, at mejeripulver også anvendes inden for samme produktionsanlæg, og at krydskontaminering kan forekomme ved meget små niveauer.

  Bemærk venligst, at mærkaterne på dette produkt er angivet på engelsk som minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan være angivet på enkelte produkter.

  Vigtige fordele
  • Rig på vigtige aminosyrer
  • Højt proteinindhold og lavt indhold af fedt og kulhydrtaer
  • Betragtes som et komplet protein
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

 • Ingredienser

  For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, mælk og æg.

  Chokolade smag: Soja Protein Isolat (89%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

  Jordbær Cream smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

  Naturell: Soja Protein Isolat (100%), Emulgator (Sojalecithin)

  Vanilje smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

 • Ernæringsinformation

  Per 30g:
  Energi: 113.7 Kcal
  Protein (tør basis): 27,8 g
  Protein: 26.4g
  Fedt: 0,9 g
  Kulhydrater: 0,3 g
  Heraf sukkerarter: kun spor

  Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra versionen uden smag. Når du vælger en smagsvariant vil det reducere protein indholdet med ca. 3% for de fleste smage, men Chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8%.

Kundeanmeldelser

4.08

12 Kundeanmeldelser

5 5
4 3
3 4
2 0
1 0
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Rigtig fint vegansk proteinpulver

Jeg er absolut fan af dette proteinpulver. Jeg vil rigtig gerne undgå animalske produkter og synes at dette produkt har en helt fin smag som sagtens kan erstatte whey protein. Den er svære at blande, men brug et filter så er det fint. Og så er der mere protein i end i whey. FEDT!

Nice

det er super at få noget uden mælk og med god smag man skal bare lige huske at tilsætte lidt mere vand til end der står på pakken, men da jeg fandt ud af det blev det meget bedre både i smag og konsistent lækkert hurtigt og nemt.

5 Stjener

5 Stjener...!

Kommer an på varianten

Den neutrale er ikke den bedste, men Chocolate Smooth er meget god!

Fungerer fint, men foretrækker dog den almindelige whey protein

Købte produktet efter at jeg læste anmeldelserne om det; som nævnt tidligere er det en smule grynet, men synes ikk at smagen er så forfærdelig som andre får det til at lyde som. Har købt produktet uden smag, og kan bedømme at soja smagen klart er der, og det smager en smule salt uden noget som helst. Jeg bruger dog flavor drops med banan smag, da de var på tilbud på samme tid. Har en shaker på ca 750ml. og blander det op med 1,25 scoop som beskrevet, den bliver meget tykkere end den almindelige whey protein, men mætter til gengæld også meget mere. Plejer at drikke en shake om aftenen (normalt over 20-30min), mens jeg arbejder ved computeren. Det har stoppet mine late-night snack cravings pga. at en shake simpelthen bare mætter så meget.
Goes Well With:
Vand, flavor drops

God

Godt produkt. Jeg syntes den er en anelse grynet i smagen / konsistensen.

Chocolate smooth smag

Jeg købte dette som alternativ til whey protein. Jeg var meget skuffet først, fordi det går ikke så velsmagende med mælk eller yougurt. Men så prøvede jeg at sætte det ind på havregrød. Og det var så lækkert! Og med frosne bær på toppen! Yam! (Smag: Chocolate smooth).

Godt produkt, men elendig smag

Produktet i sig selv, set bort fra smagen, er et fint produkt. Ernæringen er god, og højt protein indhold. Tager man smagen og konsistensen, så er jeg ved at dø over hvor dårligt det er. Kan slet ikke klare smagen (chocolate smooth). Derfor anbefaler jeg kun dette produkt, hvis man ingen smagsløg har.

Superfint!

Dette produkt er superfint! Sojaprotein- isolat har et meget lavt kulhydrat- og fedtindhold, men til gengæld et hamrende højt proteinindhold, hvilket gør dette til et næsten rent proteinprodukt. Smagen er lækker, dog er konsistensen lidt grynet i forhold til Whey protein - men det er til at leve med!
Goes Well With:
Mælk, vand, havregryn, müsli, skyr, yogurt.

Uundværlig

Hver morgen pisker jeg et scoop med neutral soyaprotein-pulver op med vand, hvorved man opnår en fluffy konsistens. Topper med bær eller nødder. Det smager rigtig godt! Får meget mælk og yoghurt i løbet af dagen og derfor syntes jeg det er godt at variere lidt med dette soya-produkt. Det mætter godt og jeg syntes selv jeg har opnået en god effekt muskelmæssigt.

Back to top