• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Sojaprotein Isolat

Laktosefri med over 90% protein

4.333333333333333

6 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

129 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Sojaprotein isolat?

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Rig på vigtige aminosyrer
 • Højt proteinindhold og lavt indhold af fedt og kulhydrtaer
 • Betragtes som et komplet protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, mælk og æg.

Chokolade smag: Soja Protein Isolat (89%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Soja Protein Isolat (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Vanilje smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 113.7 Kcal
Protein (tør basis): 27,8 g
Protein: 26.4g
Fedt: 0,9 g
Kulhydrater: 0,3 g
Heraf sukkerarter: kun spor

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra versionen uden smag. Når du vælger en smagsvariant vil det reducere protein indholdet med ca. 3% for de fleste smage, men Chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8%.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.333333333333333

4.333333333333333

(6 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Chocolate smooth smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

Jeg købte dette som alternativ til whey protein. Jeg var meget skuffet først, fordi det går ikke så velsmagende med mælk eller yougurt. Men så prøvede jeg at sætte det ind på havregrød. Og det var så lækkert! Og med frosne bær på toppen! Yam! (Smag: Chocolate smooth).

Wed May 25 20:50:18 BST 2016 af

Godt produkt, men elendig smag

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Produktet i sig selv, set bort fra smagen, er et fint produkt. Ernæringen er god, og højt protein indhold. Tager man smagen og konsistensen, så er jeg ved at dø over hvor dårligt det er. Kan slet ikke klare smagen (chocolate smooth). Derfor anbefaler jeg kun dette produkt, hvis man ingen smagsløg har.

Wed Apr 20 15:45:16 BST 2016 af

Superfint!

Samlet:

5

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

4

Dette produkt er superfint! Sojaprotein- isolat har et meget lavt kulhydrat- og fedtindhold, men til gengæld et hamrende højt proteinindhold, hvilket gør dette til et næsten rent proteinprodukt. Smagen er lækker, dog er konsistensen lidt grynet i forhold til Whey protein - men det er til at leve med!

Goes Well With:

Mælk, vand, havregryn, müsli, skyr, yogurt.

Thu Jan 07 13:13:23 GMT 2016 af

Uundværlig

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

Hver morgen pisker jeg et scoop med neutral soyaprotein-pulver op med vand, hvorved man opnår en fluffy konsistens. Topper med bær eller nødder. Det smager rigtig godt! Får meget mælk og yoghurt i løbet af dagen og derfor syntes jeg det er godt at variere lidt med dette soya-produkt. Det mætter godt og jeg syntes selv jeg har opnået en god effekt muskelmæssigt.

Tue Nov 10 18:02:18 GMT 2015 af

Chocolate Smooth

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Jeg har ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten. Efter at have smagt "Vegan Blend" med smagen "Chocolate Smooth", som jeg overhoved ikke brød mig om, var jeg skeptisk over for dette proteinpulver. Men min skepsis blev heldigvis gjort til skamme; det smager rigtig godt. I forhold til valleprotein er smagen er en smule mere "rund" i det og konsistensen er noget tykkere. Det minder i det hele taget meget om kassein. Der er en svag bismag af soja, men det bemærkes næsten ikke. Værre er den lidt skarpe eftersmag og kradsende fornemmelse fra sucralosen, men det er også til at leve med. Det blander nogenlunde som valle, men der skal bruges lidt mere vand grundet den tykkere konsistens. Det kan, som med valle, godt betale sig at putte en smule vand i shakeren før pulveret. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere smagsvarianter. Især peanut-chokolade er en favorit.

Sat Oct 17 15:17:57 BST 2015 af

Strawberry

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super godt product.

Thu Sep 10 07:09:30 BST 2015 af

Sojaprotein Isolat

Vælg billede

Sojaprotein Isolat