• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Sukkerfri Sirup

Nu tilgængelig i kaffe og gylden sirup smagsvarianter!

3.6818181818181817

22 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
49 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vores sirup er naturligt aromatiseret med nul sukker og fedt, perfekt til at hælde på havregrød, pandekager og yoghurt. Plus de er tilgængelige i 13 fantastiske smagsvarianter:

Blåbær, flødekaramet, chokolade, ahorn, hindbær, ananas og kokos, vanilje, passionsfrugt, æble og kanel, gylden sirup og kaffe.

Tilføj lidt sødme til din mad uden af bekymre dig om ekstra kalorier, med vores skyld-frie sirup. Vi har hældt det i en flaske der kan klemmes, så du let kan hælde det ud, uden af svine. 

Vigtige fordele

 • Lækre, skyldfølelses-fri sirupper
 • Ingen fedt, sukker og kalorier
 • Perfekt til at toppe din yndlings dessert, pandekage eller grød

Anbefalet brug

Nyd som en lækker, skyldfri topping på din favorit dessert eller pandekager.

Opbevar på et køligt sted, ude af direkte sollys. Efter åbning, opbevar nedkølet og indtag indenfor 4 uger. Egnet til vegetarer og veganere.

Ingredienser

Flødekaramel smag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, salt, farve (sulfit ammoniak karamel), sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Chokoladesmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), farve (sulfit ammoniak karamel),surhedsregulerende middel (mælkesyre), kakaopulver, naturlige smagsstoffer, salt, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Ahornsmag:Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, salt, farve (sulfit ammoniak karamel), sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Blåbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), farve (anthocyaniner),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Hindbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), farve (anthocyaniner), naturlige smagsstoffer, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Æble- og Kanelsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), naturlige smagsstoffer, surhedsregulerende middel (citronsyre), kanel, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose), spirulinakoncentrat, saflorkoncentrat.

Passionsfrugtsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), naturlige smagsstoffer, surhedsregulerende middel (citronsyre), farve (carotener), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose).

Jordbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlige smagsstoffer, koncentrater (radise, græskar, æble, tomat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose).

Gylden Sirup: Vand, fortykningsmiddel (carboxymethyl cellulose, xanthangummi), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige aromaer, sødemiddel (sucralose), koncentrater (citron, saflor, æble, gulerod), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), farve (sulfit ammoniak karamel).

Kaffe Sirup: Vand, fortykningsmiddel (carboxymethyl cellulose, xanthangummi), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige aromaer, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), farve (sulfit ammoniak karamel), sødemiddel (sucralose).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 5g

Portioner per beholder - 80

Næringsindhold

  Per 100g
Energi 18 kJ/4 kcal
Fedt 0 g
  heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 0,6 g
  heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 0 g
Salt 0,33 g

 

Næringsværdierne er baseret på blåbær smagsvarianten, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.6818181818181817

3.6818181818181817

(22 Kundeanmeldelser)

Se alle anmeldelser
 • 5    7
 • 4    6
 • 3    6
 • 2    1
 • 1    2
Oprettet den
<
1
2
>

God til morgenmad

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Har kun smagt Butterscotch og den smagte som den skulle.

Goes Well With:

Pandekager, is og skyr

Wed Sep 06 18:43:39 BST 2017 af Isabel

Et sundere alternativ

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

3

Jeg er helt klart fan, når man snakker om sundere alternative i forbindelse med vægttab eller bulking. Fik bestilt en topping med toffee og hindbær - den med toffee er en smule synstetisk og en smule "too much". Vil langt fra sige den minder om toffee, dog god som supplement til den søde tand.

Goes Well With:

Skyr, pandekager, frugt og sundere desserter.

Wed Jul 19 18:53:47 BST 2017 af Emma Roxana

Chokolade

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Chokolade er perfekt til is!

Mon Feb 13 19:12:44 GMT 2017 af Simone #1 Top Anmelder

Meget frugt agtigt smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Jeg har kun prøvet butterscotch smagen og den er mere frugt agtigt end karamel agtig. Den smager fint men forventer man caramel bliver man skuffet jeg vil nok for fremtiden prøve dem med frugt

Goes Well With:

Pandekager

Fri Feb 03 08:24:13 GMT 2017 af Sussi

Sirup til morgenmad

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Bruger dette hver morgen på min skyr/yoghurt eller havregrød (afhængig af, hvor god morgenen er ;) ). Er ikke blevet skuffet af smagsvarianterne endnu, så jeg er yderst tilfreds!

Mon Jan 30 20:52:25 GMT 2017 af Lykke #1 Top Anmelder

Middel

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Efter min mening er siruppen en smule for tynd til at fungere som "sirup". Hvis den var en anelse tykkere, ville den være mere fyldig og lækker og mere anvendelig. Smagen er fin, dog er chokoladen syntetisk i smagen.

Goes Well With:

I shakes, oven på skyr/græsk youghurt og hytteost, pandekager, riskiks, grød

Wed Jan 25 09:53:15 GMT 2017 af Sebi0029

Nogle er gode, andre virkelig dårlige..

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Er vild med ahornsirup og butterscotch, men chokoladen er AFSKYELIG!! Smager ikke i nærheden af det den skulle minde om!!.. Får hindbær hjem i dag, så må vi se :)

Goes Well With:

Havregrød.

Wed Jan 04 07:14:38 GMT 2017 af Christa

Usmagelig

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Har købe sirup smager af absolut ingen ting ikke pengene hver.

Sat Nov 12 10:08:31 GMT 2016 af Kim

Chokolade + is = fantastisk blanding

Samlet:

5

Smag:

5

Har kun prøvet chokolade, men wow det smager godt! Jeg har allerede bestilt en ny sending, håber det bliver lige så godt :)

Goes Well With:

Is

Mon Oct 24 21:43:16 BST 2016 af Robert #1 Top Anmelder

God erstatning

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Fin erstatning for almindelig sirup. Smager godt.

Goes Well With:

Pandekager

Sun Oct 02 21:25:45 BST 2016 af Eske #1 Top Anmelder

Ahorn er godt

Samlet:

5

Smag:

5

Har kun prøvet ahorn, men den smager så også præcis som den skal.

Goes Well With:

Pandekager

Sun Aug 21 20:47:03 BST 2016 af Lasse #1 Top Anmelder

Kunne være bedre.

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Jeg har prøvet den med chokolade. Den fremstod meget syntetisk i smagen, og var en skuffelse. Derimod er jeg mere glad for 'butterscoth' den smager meget bedre, og minder mere og the real deal.

Sat Jul 09 16:06:46 BST 2016 af Sine

Okay, men ikke mere end det

Samlet:

3

Smag:

3

Det er et fint nok alternativ, når man ikke har andet at bruge. Chokolade synes jeg er den ringeste af dem, da den ikke smager særligt meget derhen af. Frugt-smagene smager bare ikke af så meget, og man kan ikke så godt fornemme forskellen på smagene, men de er okay. Den bedste er helt klart butterscotch, som smager mest af "den rigtige vare". (Maple har jeg ikke prøvet). Dog synes jeg fælles for dem alle, at teksturen ikke er særlig lækker... Den er ret slimet, der ville det havde været bedre, hvis den bare var tyndtflydende, når den nu ikke kan være cremet som det rigtige naturligvis. Over all okay, men køber ikke andre end butterscotch igen muligvis - prøver evt. maple.

Sat Mar 12 20:11:16 GMT 2016 af mis-bis

Kunstig

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Jeg prøvede den med chokolade, kan ikke anbefales da den smager meget kunstigt og overhovedet ikke af chokolade!

Sat Mar 12 11:41:07 GMT 2016 af F7

God smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Jeg købte maple-smagen og den smager ligesom de "rigtige". Brugte den dog i en kage, hvor den fik en lidt mærkelig konsistens, men smagen var den samme. Kan anbefales :)

Goes Well With:

Proteinpandekager

Thu Jan 28 12:58:00 GMT 2016 af Lea

Utroligt gode muligheder

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Det kan diskuteres om alle smagene har den tykke konsistens som andre mærker disker op med, men derimod har der jo også været kæmpe kritik af alle de andre mærkers troværdighed omkring mængden af kcal pr. 100 g. Her slår MySyrup rigtigt godt igennem med et pålideligt produkt, hvor jeg synes at smagen er rigtigt god - især butterscotch, Maple, rasberry - blueberry og chokolade kunne godt tåle et lille touchup, men i tankerne at de er så gode ernæringsmæssigt gør det absolut ingenting. Jeg er 100 % tilfreds.

Goes Well With:

Pandekager, vafler, smoothies, iskaffer og desserter.

Wed Aug 26 11:39:35 BST 2015 af Lars Pedersen

Super produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Kan bruges til morgenmad til din havregrød, pandekager, vaffler og meget andet

Tue Aug 25 16:46:52 BST 2015 af Ng

mangler smag.

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

2

Effektivitet:

5

jeg syntes det er en fed ide, men købte den med chokolade og jeg syntes at den er lidt tam i smagen. der skal en del på før smagen rigtig trænger igennem. prøver en af de andre næste gang.

Fri Aug 21 22:07:42 BST 2015 af chris

Okay

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Der kunne godt være lidt mere smag i. Smagen er god men ikke særlig kraftig.

Goes Well With:

Skyr med blåbær blandet op med vanilje proteinpulver

Tue Aug 18 11:02:26 BST 2015 af 1234

Rigtig god til pandekager

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Den er rigtig god til proteinpandekager, dog kunne jeg godt mangle lidt mere smag af sirup, som man kan få ved andre lign. produkter..

Mon Aug 17 12:45:47 BST 2015 af MathiasThem

Sukkerfri Sirup

Vælg billede

Sukkerfri Sirup
Back to top