Super Omega 3

Koncentreret fiskeolie

Smag
Pakke
Mængde

Køb veganog spar 30% på alt

VEGANUARY
Spar 30% på alt når du køber vegan
Og spar 25% på alt | Brug Kode: SPAR25
Tilbuddet gælder til og med torsdag d.  17. Januar 2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
309 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Super Omega 3 er en fiskeolie af høj styrke der giver et minimum af 760mg Omega 3 for hver 1000mg softgel, hvilket gør den til en af de højeste koncentrationer på markedet. Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA), som er blevet forbundet med opretholdelsen af et sundt hjerte, sunde led og cirkulation. Denne super stærke softgel er en nem måde at øge dit Omega 3 indtag, bidrager til at undgå Omega 3-mangel.

Super Omega 3 indeholder et minimum af 530mg EPA og 90 mg DHA. EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) er begge langkædede fedtsyrer, der har vist sig at give en række sundhedsmæssige fordele, herunder opretholdelse af normal hjerne, øjne og hjertefunktion.

Fra et atletisk perspektiv, tyder en række undersøgelser på, at brugen af EPA og DHA kan gavne både sportslige præstationer og konditionen. Nogle undersøgelser tyder også på at essentielle fedtsyrer synes at hjælpe med at bevare glukose energilagre, samtidig med at fremme brugen af fedt til energiproduktion.

Super Omega 3 er fremstillet under PureMax™ proprietære proces, som garanterer høj kvalitet, ren og potentfiskeolie, der er blevet ansvarligt udvundet. PureMax™ er en unik Omega 3 rensning og koncentrations teknologi udviklet gennem mange års forskning, udvikling og fremstillings erfaring. PureMax™ processen garanterer den højeste kvalitets fiskeolier ved at fjerne forurenende stoffer (som tungmetaller, dioxiner, pesticider og PCB, som har en tendens til at ophobe sig i fisk højt oppe i fødekæden), så de er på eller under de sikre niveauer, der er fastsat ved myndigheder som Europa-Kommissionen og den globale organisation for EPA og DHA.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fiskeolie med høj renhed
  • 58% EPA og 10% DHA
  • PureMax™ rensnings teknologi

Anbefalet brug

Indtag 1 softgel 1-3 gange dagligt. Bedst at indtage i forbindelse med et måltid.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Koncentreret og renset Omega 3 Fiskolie, Antioxidant (Vitamin E), kapselskal (gelatin, Glycerol).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Softgel

Portioner Per Beholder - 90 (90 Softgels), 250 (250 Softgels)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Total Omega 3     760 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid)     530 mg
DHA (Dokosahexaensyre)     90 mg
Other Omega 3 Fedtty Acids     140 mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)

  • 5    3
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Uheld

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Det sidste sending var der flere fisk kapsel der var ølagt så alle kapsel er kørt en i fisk olie ikke så lækkert Mvh Henrik

Sun Jan 08 07:30:41 GMT 2017 af Henrik

Kvalitet til ingen penge

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Højkvalitets fiskeolie til billige penge. Kan godt anbefales til andre.

Mon Dec 05 15:46:04 GMT 2016 af Alex #1 Top Anmelder

Et super køb.

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super Omega 3 er på højde med nogle af de dyre Omega 3 kapsler hvad indhold af Omega 3 angår. Du får helt sikkert et super kvalitetsprodukt til en super pris - her er sparet på prisen, men ikke kvaliteten.

Tue Aug 23 16:29:32 BST 2016 af Troldeviv

Fantastisk produkt

Samlet:

5

Det eneste produkt jeg har fundet hidtil med hele 76% omega 3! De fleste produkter ligger på omkring 30%, mens andre kvalitetsprodukter måske ligger på 50-60% og hvor resten så er ubrugeligt fiskefedt. Men 76%, så får man noget for pengene.

Goes Well With:

Al træning

Tue Jan 19 11:26:40 GMT 2016 af Askholm88

Super Omega 3

Vælg billede

Super Omega 3
Back to top