• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Ultra Colostrum (30% Ig)

Smag
Pakke
Mængde
REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
229 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Råmælk er den nærende væske, der produceres af pattedyr som føde til den nyfødte umiddelbart efter fødslen. Vores Ultra Colostrum er et kvæg afledt kosttilskud, rig på en række af biologisk aktive proteiner, immunoglobuliner (Ig),vitaminer,aminosyrerog andre vækstfaktorer (IGF-1 & 2), der understøtter opretholdelsen af muskelvæv, samt et stærkere immunforsvar.

Ultra Colostrum indsamles inden for de første 12 timer efter fødslen på årsbasis. Det er også frysetørret for at sikre, at ingen af de essentielle næringsstoffer er kompromitteret, samtidig giver det et mere bio-aktivt pulver. Denne grundige proces sikrer Ultra Colostrum en et friskere og mere næringstæt produkt i forhold til mindre, spray tørret råmælk indsamlet over de første 48 timer efter fødslen.

Råmælk er en af de ældste og mest usædvanlige fødevarer, der kan findes i naturen på grund af den tætte kombination af vækstfremmende og immune understøttende næringsstoffer. Inden den atletiske befolkning, har flere undersøgelser vist at råmælk er et værdifuldt redskab til at styrke muskelvævs vækst, mindske kropsfedt og øge ydeevnen. Disse fordele synes at tilskrives råmælkens evne til at styrkeaminosyreog kulhydrat optagelsen af tarmene samt dens potentiale til at øge niveauet af nogle af de vigtigste vækstfaktorer, såsom IGF-1 og 2.

De høje niveauer af IgG i råmælken har vist sig at yde omfattende immun styrke egenskaber, som kan vise sig afgørende for atleter der presser deres krop til det yderste. Mange atleter vælger at supplere med råmælk i særligt tunge perioder med træning, grunden til dette, er at de høje niveauer af Ig, har vist sig at øge optagelsen af næringsstoffer som følge af forbedring af den samlede tarm sundhed. Da en stor del af dit immunforsvar understøttes af fordøjelsessystemet, er det vigtigt, at du støtter mavesundhed med antistoffer, såsom Ig. Ultra Colostrum er standardiseret til 30 % Ig.

Det eneste råmælk der er indsamlet fra koen er det overskydende og det tages kun én gang når kalven er fuldstændigt fodret. Pleje af spædbarnet er producentens fremmest overvejelse, dens behov kommer altid først. De gårde der anvendes til indsamling af vores råmælk er stærkt overvåget og reguleret af den lokale regering og mejeriindustrien.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kan booste immunforsvaret
  • Kan fremme muskelvækst
  • Høj kvalitets colostrum

Anbefalet brug

Protein bidrager til muskelvækst og vedligeholdelse, så for at høste fordelene af dette produkt, anbefaler vi, at du tilføjer 7 1/2 små scoops (10g) til 150-250ml vand eller mælk i en Myprotein shaker 30 minutter før og/eller efter træning. Alternativt kan produktet indtages på alle døgnets tidspunkter for at øge proteinindtaget.

Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Produktet bør anvendes sammen med en aktiv livsstil og balanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og æg.

Naturell: fryse tørret råMælk (100%)

Ernæringsinformation

Per 10g servering:
Energi: 146kJ
Energi: 35Kcal
Protein (som-er): 6,85g
Kulhydrater: 3g
Laktose: 1,5g
Fedt: 0,2g

10g giver også:
Samlet Immunglobuliner: 30 %
IGF I & II: 2.8mcg/g
EGF: 1.6mcg/g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(2 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Ovenud tilfreds

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Har været ovenud tilfreds med dette produkt samt Myproteins service.

Mon Nov 07 16:26:24 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Godt supplement til hård træning!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Er du typen der træner hård, så er colostrum klart et godt supplement til at holde immunforsvaret oppe og sikre en bedre restitution.

Goes Well With:

Blandes nemt med sin kasein protein før sengetid!

Sat Jun 06 20:06:30 BST 2015 af

Ultra Colostrum (30% Ig)

Vælg billede

Ultra Colostrum (30% Ig)
Back to top