• Vegetarisk

    Vegetarisk

Methoxy Isoflavone

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

159 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Methoxy er et naturligt og effektivt kosttilskud med kraftfuld vævbygnings virkning, og ingen af de ubehagelige og farlige bivirkninger forbundet med mindre kosttilskud.

Det vigtigste mål for mange er at øge muskelmasse og forbedre definition. Methoxy-isoflavone har vist sig at tilbyde fordele mod begge disse må , når det kombineres med en proteinholdig kost og hård træning.

Methoxy-isoflavon er en af flavonoid gruppe af kemikalier, og derfor giver det en stærk antioxidant virkning i kroppen. Imidlertid har de primære områder inden for forskninge, som er blevet fulgt med hensyn til Methoxy-isoflavon, været i forfølgelsen af dens fordele som et bodybuilding kosttilskud.

Den største fordel ved methoxy-isoflavon er dens evne til at øge mængden af muskelmasse i kroppen takket være den måde, hvorpå det øger protein syntesen i hele kroppen. Det betyder, at når brugere af produktet spiser en proteinholdig kost er de i stand til at behandle næringsstofferne mere effektivt og få mere gavn fra deres kost.

I forskellige tests udført i de seneste år har methoxy-isoflavon vist sig at have en række fordele, når det gives som en del af en kost, herunder øget masse, højere knogletæthed, og et højere niveau af udholdenhed. Disse tre vigtige fordele, kombineret med dens mangel på bivirkninger betyder, at methoxy-isoflavone hurtigt er ved at blive et utrolig populært kosttilskud for folk, der ønsker at nyde gode fysiske resultater.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kan forbedre muskelmasse
  • Ingen bivirkninger hos mænd eller kvinder
  • Stærk antioxidant effekt

Anbefalet brug

Som kosttilskud, tag 1 til 2 kapsler 1 til 2 gange dagligt

Portionsstørrelse: 1 kapsel

Portioner per beholder: 90

Ingredienser

Methoxyisoflavone, kapselskal (gelatin), Antiklumpforebyggende middel (Magnesiumstearat, siliciumdioxid), fyldemiddel (Maltodextrin).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Kapsel

Portioner Per Beholder - 90 (90 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

Per Portion
Methoxyisoflavone150 mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Methoxy Isoflavone

Vælg billede

Methoxy Isoflavone