Gå til hovedindhold
Kosttilskud

Guide til kosttilskud for vægttab

Guide til kosttilskud for vægttab
Jamie Wright
Forfatter og ekspert1 år Siden
Se Jamie Wright's profil

Det er lige blevet nemmere at nå dine mål for vægttab med Myprotein's "build-your-own"-pakke. Nu kan du vælge et udvalg af produkter, der passer til dine specifikke behov, herunder protein, barer, snacks, pre-workout, kosttilskud og en shaker. Desuden får du en detaljeret vejledning med i købet, så du kan komme godt i gang.

Sammensæt dit eget bundle her.

FAQ

Hvad er det bedste kosttilskud til vægttab?

Proteinpulver er mit valg til vægttab. Det er en god idé at øge dit daglige proteinindtag, hvis du ønsker at tabe dig, da det kan bidrage til at øge mæthedsfornemmelsen, regulere blodsukkerniveauet og bevare den magre muskelmasse.

Derudover kan opretholdelse af lean muskelmasse øge dit stofskifte, hvilket kan gøre det lettere at tabe sig.

Hvornår skal jeg drikke protein shakes til vægttab?

Det er almindeligt sagt, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, men det, der virkelig er vigtigt, er at få en anstændig mængde protein til morgenmåltidet, da det kan hjælpe med at regulere blodsukkeret og holde dig mæt hele dagen igennem. Af disse grunde er der nogle gange ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med en protein shake.

Og af samme årsager er protein shakes også en fantastisk snack mellem måltiderne. De kan være med til at mindske fristelsen til at snacke for meget, hvilket er nyttigt, hvis du forsøger at opretholde et kalorieunderskud for at tabe dig.

Har jeg brug for kosttilskud for at tabe mig?

Kosttilskud kan være virkelig nyttige, når du er på slankekur, men de er ikke afgørende for at tabe sig. De vigtigste ting at fokusere på er energiforbrug og -forbrug, dvs. kalorier ind og kalorier ud. Når det er sagt, er protein og koffein begge gode til at støtte vægttab.

Men hvis du indtager mindre mad, end du normalt ville gøre, eller hvis du har foretaget væsentlige ændringer i din kost, er det muligt, at du går glip af nogle vigtige vitaminer og mineraler.

Ud over protein og koffein kan kosttilskud med multivitamin-, omega-3-fedtsyre- og D-vitamintilskud være værd at overveje under et kalorieunderskud for at hjælpe med at støtte den generelle sundhed. Men husk, at kosttilskud aldrig bør bruges som erstatning for en sund og afbalanceret kost - de udgør blot et nyttigt sikkerhedsnet.

Hvilke kosttilskud er bedst til at støtte vægttab?

For mig er der to ting at overveje, når man vælger kosttilskud til at støtte vægttab. Den første er appetitstyring, og den anden er at øge energiforbruget.

Med hensyn til appetitten er et proteintilskud, et koffeintilskud og et fibertilskud alle nyttige. Disse vil hjælpe med at styre sulten og sørge for, at du føler dig mere mæt.

For at øge energiforbruget kan du bruge et termogen (som Thermopure Capsules), da koffein (et stimulerende middel) kan hjælpe dig med at træne hårdere og længere. Thermopure Capsules har også den ekstra bonus af grøn te-ekstrakt - en populær ingrediens i kosttilskud til vægttab.

Hvilket proteinpulver er bedst til vægttab?

Mens stort set alle proteinpulvere er gavnlige for vægttab, kan kaseinprotein være særligt effektivt, fordi det tager længere tid at fordøje, hvilket betyder, at det er bedre til mæthed og regulering af blodsukkeret.

Hvis du følger en vegansk eller vegetarisk kost, er plantebaserede proteinpulvere et godt alternativ til kasein.

Og selv om det teknisk set ikke er protein shakes, er måltidserstatningsblandinger også gode til at støtte vægttab, da de er kaloriefattige, har et højt indhold af protein og fibre og indeholder tilsatte vitaminer og mineraler.

Hvordan skal jeg tage kosttilskud for at tabe mig?

Tja, det afhænger helt af dit mål.

Hvis dit mål er at forbedre dit generelle helbred, skal du overveje vitaminer og mineraltilskud, der kan hjælpe med at dække eventuelle ernæringsmæssige mangler.

Hvis dit mål er at styre sulten, skal du overveje at tage dine kosttilskud, når du er sulten og ikke bare på et tilfældigt tidspunkt på dagen.

Og hvis dit mål er at øge dit energiforbrug, skal du planlægge din indtagelse af kosttilskud efter din træning. Et termogen lige før træning kan hjælpe dig med at træne hårdere, end du ellers ville gøre.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.

Jamie Wright
Forfatter og ekspert
Se Jamie Wright's profil
Jamie Wright har en kandidatgrad i human ernæring og en BSc i sport og træningsvidenskab, og arbejder nu med flere organisationer samt driver sin egen private praksis for at hjælpe enkeltpersoner med deres ernæringsmæssige mål. Han er akkrediteret med Association for Nutrition og hjalp hundreder af klienter, fra mødre derhjemme til internationalt konkurrerende atleter, og arbejder inden for evidensbaseret, holistisk ernæringsprogrammering for at nå deres sundheds- og fitnessmål. Ud over at drive sin praksis bidrager Jamie regelmæssigt til det ernæringsfelt, der præsenterer og skriver på dets mange facetter. Han har haft sin forskning præsenteret på den britiske fedme-kongres såvel som oversøiske konferencer og har skrevet flere e-bøger, mens han bidrager til andre (herunder velgørende sportsorganisationer). Hans forskning har koncentreret sig om vægtstyring såvel som sports / træningspræstation og tilskud. En massiv sportsnød, ivrig fitness-gænger og elsker alle hunde relaterede ting, Jamies mål med at dele den erfaring og viden, han har fået fagligt og professionelt, er at give en kilde til klarhed i den enorme mængde af ""forkert information og støj"", der findes inden for sundheds- og fitnessbranchen.
myprotein