Kosttilskud

Hvad er Clear Whey Isolate? | En Game Changer til sommertræning

Vi rev reglerne ud af bogen for, hvordan protein shakes skal laves, da vi udviklede den saftige Clear Whey. Og med sommeren lige rundt om hjørnet er det tid til at fylde op igen til de svedige forårs-/sommertræninger.

Hvis du er lidt sent på den og ikke har prøvet vores saftige, forfriskende protein shake før, så lad os gøre dig bekendt med den. Her er alt, hvad du behøver at vide om Clear Whey.

Lad først ernæringsekspert Richie fortælle dig om whey protein…

Hvad er Clear Whey?

Vores Clear Whey Isolate er en protein shake med lavt sukkerindhold, der leverer imponerende 20 g protein pr. portion – og fås i tolv frugtagtige smagsvarianter, herunder Bitter Lemon, Mojito, Orange & Mango, Peach Tea og Rainbow Candy.

Clear Whey Isolate

 

Det varmere vejr er snart her, hvilket betyder, at det er det perfekte tidspunkt til at skifte dine klassiske, cremede shakes ud med dette saftige alternativ. Denne forfriskende protein shake er lige så smagfuld og fyldt med protein, og den er sprængfyldt med syrlig smag og perfekt til efter træning eller når som helst, du har brug for en forfriskende opkvikker.

Du skal blot blande en skefuld med vand, ryste og lade den trække i 15 sekunder, og så kan du nyde den. Hvis du føler dig virkelig ekstra, kan du endda servere den over is … hvis det ikke er en fantastisk drik ved poolen, ved vi ikke, hvad der er.

Leder du efter noget inspiration til clear whey? Prøv vores clear protein-slushies…

Den har endda fået 5-stjernet anmeldelser

Rossibop — “Best Protein Ever ⭐⭐⭐⭐⭐

Mixability: ⭐⭐⭐⭐⭐

Taste: ⭐⭐⭐⭐⭐

Effectiveness: ⭐⭐⭐⭐⭐

“Jeg har taget Impact Whey i årevis og var nysgerrig efter dette. Hvis du keder dig ved at drikke mælkeagtige shakes, så skift 100% til Clear Whey! Jeg fik Orange & Mango-smag, som smager utroligt og er meget mere forfriskende efter en træning.

Al – “A Game Changer ⭐⭐⭐⭐⭐

Mixability: ⭐⭐⭐⭐⭐

Taste: ⭐⭐⭐⭐⭐

Effectiveness: ⭐⭐⭐⭐⭐

“Et af de bedste produkter, som Myprotein har produceret langt hen ad vejen. Let, forfriskende og perfekt til efter træningen. 87 kcal og 20 g protein pr. portion er en ægte game changer. Det blandes meget nemt og smager fantastisk!”

Hvorfor har jeg brug for protein?

Så du er overbevist om den fristende smag af Clear Whey Isolate, men er ikke helt sikker på, hvorfor du har brug for en protein shake. Bare rolig, vi er her for at afklare tingene for dig…

Før vi overhovedet kommer ind på fitness-siden af tingene, er protein en vigtig del af din daglige kost, da det er med til at få tingene til at fungere, som de skal. Det er involveret i produktionen af hormoner og enzymer og er en del af alle celler i kroppen – det er en byggesten i muskler, brusk, hår, hud og negle.

Derfor kan en protein shake være en så vigtig tilføjelse til din træningsrutine – da den hjælper med at vækste og vedligeholde musklerne,1 og støtter alle de anstrengelser, du lægger i din træning.

Ernæringsekspert Jennifer Blow siger: “Protein er et vigtigt makronæringsstof i kosten. Det gennemsnitlige behov for en stillesiddende voksen er ca. 45-55 g om dagen, men for dem, der ønsker at opbygge muskler, kan det være op til 130 g protein om dagen for en gennemsnitlig person på 70 kg.”

Special Edition

Da Clear Whey er et af vores mest elskede produkter, er vi altid på udkig efter nye lækre måder at levere Clear Whey på, så dine smagsløg er på dupperne og dine makronæringsstoffer er i top. Her er blot et par af vores specialudgave smagsvarianter, som vi har på vores hjemmeside i øjeblikket. Skynd dig, de varer ikke evigt…

Jelly Belly

Giv din fitness rutine et smagsudtryk med Clear Whey Isolate – Jelly Belly Edition.

Vi har slået os sammen med det ikoniske gourmet jelly bean firma for at give dig fem utroligt saftige smagsvarianter i vores prisbelønnede Clear Whey formel.

Vi har taget nogle af de mest velsmagende og nostalgiske smagsvarianter og har blandet dem i Clear Whey, hvilket betyder, at hver shake er sprængfyldt med smag og leverer de vigtige makroerhvervelser.

20 g protein pr. portion og en saftig premium jelly bean smag – vi er begejstrede for den her.

Kort fortalt

Nogle gange er en cremet protein shake bare ikke lige det rigtige, især ikke efter en sommertræning. Det er her, Clear Protein kommer ind i billedet. En let, forfriskende variant, der garanteret rammer plet og giver dig de nødvendige makroer.

Og med nye specialudgaver af smagsvarianter, der dukker op til venstre, højre og midt på siden, skal du holde øje med disse kollektioner i begrænset oplag.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her