Kosttilskud

Hvad er Clear Protein? | Fordele, bivirkninger og dosering

Clear Whey har skabt mange bølger siden lanceringen og er blevet en fast favorit blandt trænere, der foretrækker en mere saftig drik end traditionelle valleprotein shakes. Clear Protein-familien er siden blevet udvidet, og der kommer jævnligt nye tilføjelser. Med Clear Gainer og Clear Vegan, der udgør sortimentet, kan det være svært at holde styr på alle varianterne, deres fordele, og hvilken der er bedst for dig.

Vi har fået hjælp fra ernæringsekspert Claire Muszalski til at tage os gennem hvert enkelt Clear-produkt og forklare, hvad de hver især gør, og hvordan de støtter dit mål. Læs helt til sidst for at få nogle super forfriskende Clear Protein-opskrifter, der er perfekte til det varmere vejr.

Clear protein

Hvad er Clear protein?

Så du er en Impact Whey-entusiast, men Clear Whey har fået øjnene op for dig. Begge er fremragende valg til at øge dine makroer, men der er nogle få forskelle, som gør dem velegnede til forskellige mål og lejligheder. Lad os se nærmere på dem.

Clear Whey har en lille fordel over Impact Whey med hensyn til proteinindhold. Med 21 g protein pr. portion sammenlignet med Impact Whey’s 20 g. Clear Whey har også færre kalorier, med 84 kalorier pr. portion sammenlignet med Impact Wheys 103 kalorier.

Men 20 kalorier og 1 g protein er ikke afgørende for dine makroer. Så hvilket protein du vælger, kan komme an på, om du foretrækker en cremet shake eller en saftig shake. Og når du har lyst til forfriskende smagsvarianter i det varmere vejr, er Clear Whey lige det, du har brug for.

Begge er praktiske måder at øge dit proteinindtag på – det kommer bare an på personlige præferencer, og hvad du har lyst til. Mit forslag? Prøv begge i vores forskellige pakker for at finde din favorit.

Hvad er de forskellige typer af Clear Protein?

I denne omfattende Clear Protein-guide vil vi opregne alle de forskellige varianter af Clear Protein, herunder de nyeste og de gamle varianter. Vi forklarer, hvad de gør, hvad de er lavet af, og hvordan de virker.

Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate er en klassiker med 20 g protein, nul fedt, nul sukker og kun 84 kalorier pr. portion.

Clear Whey blev kåret som “Best Sports Nutrition Product” ved European Specialist Sports Nutrition Awards i 2019 og er et pålideligt valg at komme i gang med, når du går ind i kosttilskudsverdenen. Og hvis en cremet shake ikke har passet dig før, er Clear Whey det ideelle alternativ til at støtte dine makroer.

Clear Whey bruger hydrolyseret valleproteinisolat af høj kvalitet til at give troværdige makroer i en saftig shake. Og har vi nævnt, at den fås i 16 forskellige smagsvarianter? Det omfatter klassikere som Peach Tea og Orange Mango samt nye favoritter som Rainbow Candy og Tropical Dragonfruit.

Hvad er Clear Whey Isolate? | En Game Changer til sommertræning

Kosttilskud

Hvad er Clear Whey Isolate? | En Game Changer til sommertræning

Sluk tørsten på en seriøs lækker og forfriskende ny måde.

2021-06-09 12:00:52Skrevet af Lauren Dawes

Clear Whey Gainer

Den Clear Protein sværvægter. Bogstaveligt talt. Clear Whey Gainer leverer 471 kalorier, over 60 g kulhydrater, 35 g protein og 7 g fedt til at støtte din bulkingrejse.

Sig farvel til de dage med tunge bulkingmåltider eller shakes, der efterlader dig med en følelse af at være klar til at sprænge. Bulking er lige blevet saftig.

Clear Whey Gainer er et let alternativ til gainer-shakes, så du føler dig frisk og klar til at restituere fra endnu et tungt træningspas. Det er det perfekte produkt til dem, der kæmper for at få nok kalorier og protein ned til at støtte deres bulk.

Clear Whey All-In-One

Leder du efter en shake, der rammer alle makroer? All-In-One er vejen at gå.

Du kombinerer protein til at opbygge og bevare muskler, kreatin til at maksimere din præstation i træningscenteret og kulhydrater og vitaminer til at øge restitutionen, alt sammen i én saftig shake.

30 g protein, 24 g kulhydrater og en unik blanding af 25 vitaminer og mineraler og kun 256 kalorier pr. portion. Med disse makroer er det en no-brainer.

Clear Vegan Protein

De veganske motionister går heller ikke glip af saftigt protein. Med 10 g planteprotein pr. portion er denne shake den perfekte protein-pick-me-up.

Clear Vegan Protein kombinerer ærteproteinisolat af høj kvalitet med B-vitaminer for at skabe en let og forfriskende drik, der lever op til makroerne hver gang. Den er lavet med ægte frugt og fås i mange forskellige smagsvarianter.

Vælg mellem citron og lime, ananas og grapefrugt, æble og hyldeblomst, jordbær, solbær, solbær, hindbærmojito og vandmelon.

Clear Sojaprotein

For dem, der foretrækker alternativer til ærteprotein, er sojaproteinisolat en god mulighed. 11 g protein pr. portion, tilsat C-vitamin og en sund dosis fibre.

Clear Soy Protein bruger sojaproteinisolat af høj kvalitet kombineret med C-vitamin, B-vitaminer og fibre for at skabe en forfriskende let shake med makroer, der ikke skuffer.

Vælg mellem Lemon og Lime eller Grape.

Verdens første Clear Soy Protein er landet | Soja er blevet saftig

Kosttilskud

Verdens første Clear Soy Protein er landet | Soja er blevet saftig

Endnu en innovation til den plantebaserede livsstil.

2021-09-17 16:00:49Skrevet af Monica Green

Clear Whey Meal Replacement

Et andet helt nyt vægttab tilbud er Clear Whey Meal Replacement. Det har et højt indhold af protein og fibre og et lavt indhold af sukker og fedt for at støtte et vægttabsmål.

23 g valleproteinisolat af høj kvalitet holder dig mæt, mens det lave sukker- og fedtindhold hjælper dig med at holde dig i et bæredygtigt kalorieunderskud.

Clear Whey Meal Replacement passer også på din tarm, idet hver portion indeholder 8 g præbiotisk inulin. Og med en blanding af 27 essentielle vitaminer og mineraler hjælper det med at støtte den generelle sundhed og velvære, hvis du skulle mangle noget.

Dette omfatter C-vitamin til støtte for dit immunsystem, D-vitamin til støtte for knoglesundhed og muskelfunktion og alle otte vandopløselige B-vitaminer til støtte for den generelle sundhed og velvære.

Det ideelle light-alternativ til at støtte dine vægttabsmål og en travl livsstil.

Hvilket Clear Protein er det rigtige for mig?

Ok, jeg ved godt, at al den information kan være lidt overvældende, da der er så meget at vælge imellem. Men ernæringsekspert Claire Muszalski er her for at give dig en oversigt over, hvilket protein der passer bedst til dine mål.

Bedst til bulking

Hvis bulking er dit mål, har du brug for tilstrækkelige kalorier (mere end du forbrænder), tilstrækkelig træning (for at opbygge muskler) og tilstrækkeligt protein (for at støtte muskelreparation og -vækst).1 Derfor skal du vælge et Clear Protein, der har et højt indhold af kalorier og protein.

Clear Whey Gainer er den bedste løsning til bulking på grund af dens kalorie- og proteinindhold. Hvis du får dit arbejde gjort i træningscenteret, vil Clear Whey Gainer gøre arbejdet med at hjælpe med at opbygge dine muskler til bulking. Med 35 g protein pr. portion og tilstrækkelige kulhydrater til restitution er Clear Whey Gainer det rigtige valg til efter træning eller til at øge dit samlede kalorie- og proteinindtag på ethvert tidspunkt af dagen.

Bedst til vægttab

Nøglen til vægttab er enkel: forbrænd flere kalorier, end du indtager.2 Det kan dog være svært, når du også forsøger at støtte dine muskler med protein. Når du forsøger at opnå et kalorieunderskud, skal du sørge for, at du får nok protein i din kost for at holde dine muskler med brændstof og sunde. Hvis du har nok protein i din kost, vil et kalorieunderskud resultere i et fedttab, mens du bevarer dine muskler.3

Der er to hovedmetoder til at opnå et kalorieunderskud: at spise mindre og træne mere. Clear Whey Meal Replacement er dit bedste bud på at holde sig til strenge kaloriemål. Hvis du virkelig begrænser dine kalorier og ikke presser dig for hårdt i fitnesscentret, er en måltidserstatning en god måde at få dit protein og resten af den næring, du har brug for i løbet af dagen.

Bedst til opbygning af lean muskelmasse

Når du skal opbygge lean masse, skal du udfordre dine muskler (normalt i form af modstandstræning) og spise nok brændstof (i form af protein) til, at dine muskler kan reparere og opbygge.4 Mens protein er nøglen til muskelopbygning, vil for mange kalorier – uanset kilden – føre til bulking. At vælge et klart protein med et højt proteinindhold og et lavt kalorieindhold er den bedste måde at opbygge magre muskler på.

Clear Whey Isolate er fyldt med 20 gram protein og har færre end 100 kalorier, hvilket gør det til det bedste Clear Protein til opbygning af lean muskelmasse. Clear Whey Isolate har et lavt indhold af sukker og fedt og giver valleprotein af høj kvalitet uden noget ekstra. Clear Whey Isolate er fantastisk til efter træning eller på ethvert andet tidspunkt af dagen.

Bedst for veganere

Veganske atleter indtager ingen fødevarer eller produkter fremstillet af eller fra dyr, hvilket udelukker valleprotein. Der findes masser af plantebaserede proteinalternativer, men mange af dem kopierer valleproteinets mælkeagtige konsistens. Hvis du er på udkig efter en forfriskende, klar vegansk proteinmulighed, er Clear Vegan Protein ideel.

Veganske kostvaner er baseret på alle plantebaserede fødevarer, hvilket gør det lidt mere udfordrende at nå et dagligt proteinmål. Clear Vegan Protein giver 10 g protein pr. portion plus halvdelen af dit daglige behov for B-vitaminer. B-vitaminer er et mikronæringsstof, der ofte mangler i veganske diæter.6
B-vitaminer hjælper med at støtte stofskiftet og energien, hvilket er vigtige komponenter for atleter og dem, der ønsker at bevare muskler. Andre kilder til veganske proteiner omfatter bønner, nødder, frø og sojaprodukter. Clear Vegan Protein er ærtebaseret protein, hvilket gør det velegnet til dem, der undgår sojaprodukter.

Clear Protein fordele

Et forfriskende alternativ til valleprotein

Selv om vi elsker OG Impact Whey, betyder det at have et lettere, saftigere alternativ, at du har et protein til enhver lejlighed. Clear Whey er et godt alternativ til Impact Whey til supervarme dage, hvor du har brug for noget mere forfriskende, eller hvor du bare ikke er i humør til Chocolate eller Vanilla.

Clear Protein er lavere i kalorier

Hvis du ønsker at skære noget kropsfedt ned og samtidig bevare dine muskler, er Clear Protein et godt valg, da det er lavere i kalorier og højt proteinindhold. En portion Clear Whey indeholder 20 g protein og kun 84 kalorier. Til sammenligning indeholder Impact Whey Protein 19 g pr. portion og 100 kalorier. Det er en lille forskel, men hvis du holder øje med dine makroner, tæller hver eneste af dem.

Det er beriget med vitaminer

Mange af Clear Family-produkterne er beriget med vitaminer for at tilføje til dens ernæringsprofil. En portion Clear Vegan indeholder halvdelen af dit daglige behov for B-vitamin, Clear Soy indeholder tilsat C-vitamin, og Clear Whey Electrolyte indeholder også tilsat C-vitamin.

Clear Protein er lettere for maven

Selv om de er fantastiske, kan en cremet proteinshake nogle gange være lidt for meget. Især når det bliver varmere, er et lettere alternativ en drøm efter træningen. Ligesom squash går Clear Protein godt ned på en varm sommerdag, men det giver også et makroboost.

Clear Protein kan hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmasse

Det er ingen hemmelighed, at protein hjælper med at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Kombineret med en god træningsrutine kan Clear Protein hjælpe dig med at opbygge seriøs muskelmasse uden at du behøver at overophede med store portioner eller kyllingebryst og protein shakes.

Vil du have mere info om, hvordan protein opbygger muskler?

Misforståelser om protein

Selv om protein er vigtigt for sundheden og gode præstationer i træningscenteret, kan for meget af ethvert næringsstof potentielt forårsage bivirkninger. Disse varierer mellem produkter og personer. Generelt er proteintilskud blevet forbundet med potentielle mindre bivirkninger såsom oppustethed, øget tørst, diarré og påvirkning af absorptionen af andre næringsstoffer (som f.eks. calcium).7

Oppustethed eller diarré

Oppustethed eller diarré (eller andre maveforstyrrelser) kan opstå af mange årsager. Store mængder af en hvilken som helst væske kan give en følelse af oppustethed. Andre gange kan disse bivirkninger skyldes en intolerance eller et fordøjelsesproblem i forbindelse med ingredienser. Nogle mennesker oplever f.eks. fordøjelsesproblemer med forskellige typer protein, f.eks. valle- eller ærtebaserede proteiner. Clear Whey kan forstyrre personer med laktoseintolerance. Det kan være nyttigt at finde ud af, hvordan de forskellige typer påvirker dig, og ikke at øge fiber- eller proteinforbruget dramatisk på én gang.

Nyre- og leverfunktion

Mens nogle tidlige undersøgelser gav udtryk for bekymring over de udfordringer, der stilles til nyre- og leverfunktionen i forbindelse med proteinrige diæter, har yderligere undersøgelser vist, at sunde personer slet ikke behøver at bekymre sig om proteinindtag på op til 2,8 g pr. kg kropsvægt pr. dag (mere end de fleste sportsfolk ville indtage).9,10

Øget tørst eller dehydrering

I lighed med frygten for, at protein får dine nyrer til at arbejde hårdere for fordøjelsen, fik tidlige undersøgelser nogle forskere til at mistænke, at personer, der indtager protein, kan have et øget tørstniveau eller væskebehov, der kan være forbundet med dehydrering.7 Senere undersøgelser viste imidlertid, at indtagelse af proteintilskud bidrog til at mindske tørst såvel som sult.10 Når du blander Clear Whey-produkter med vand, vil du sandsynligvis øge dit væskeindtag for dagen og hjælpe med at forhindre dehydrering, både før og efter træning.

Clear Protein dosering

Når det kommer til indtagelse af protein, er det vigtigt at vide, hvor meget man skal tage og hvornår. Clear Protein doseringsbehov varierer meget afhængigt af dine mål, din generelle ernæring, træningsplan og andre faktorer (f.eks. alder, vægt og køn). Generelt kan kroppen optage omkring 20-30 gram protein på et hvilket som helst tidspunkt.

Clear Protein til bulking

Når bulking er dit mål, vil indtagelse af 2,5 scoop portion af Clear Whey Gainer give den største mængde protein sammen med de kulhydrater og kalorier, der er nødvendige for bulking. Dette kan tages efter en træning eller som en bulking snack på ethvert tidspunkt af dagen.

Clear Protein til vægttab

Der er flere muligheder for at hjælpe med at støtte vægttab. Vægttab kræver et kalorieunderskud, hvilket betyder, at du ikke ønsker, at dit protein skal bidrage for meget til dine daglige kalorier. Clear Whey Isolate og Clear Vegan Protein kan indgå i en måltidsplan for vægttab.

Clear Protein til at opbygge lean muskelmasse

Clear Whey Isolate er det bedste valg, hvis du forsøger at opbygge lean muskelmasse, da det er vigtigt at få den største koncentration af protein pr. portion. Med en scoop, der giver 20 g protein og meget lidt sukker eller fedt, er en raffineret proteinkilde som Clear Whey Isolate din bedste mulighed.

Clear Protein for veganere

Når du følger en vegansk kost, overvåger du sandsynligvis nøje dit proteinindtag. Når du kender dine proteinmål, kan Clear Vegan Protein hjælpe dig med at opfylde dit daglige proteinbehov. Med 10 g protein pr. portion kan du bruge op til to scoops til at nå et indtag på 20 g som en drink efter træning eller som et proteinboost mellem måltiderne.

Clear Protein-opskrifter, som alle bør prøve

Du kan selvfølgelig bare ryste din Clear Protein op med noget vand, men hvis du leder efter noget at skifte din sædvanlige shake ud med, har vi masser af opskrifter, fra ispinde til slushies og geléslikkepinde.

Nogle af disse indeholder valle eller vegansk Clear Protein, men du skal bare udskifte det med dit Clear Protein efter eget valg og nyde det.

Clear Protein Mocktails

Hvem sagde, at du ikke kunne have mocktails og makroer?

Clear Whey Isolate Mocktails | 3 Delikate Idéer

Sunde Opskrifter

Clear Whey Isolate Mocktails | 3 Delikate Idéer

Vi har fået helt nye frugtagtige smagsvarianter af Clear Whey. Skål for det.

2021-06-16 17:32:14Skrevet af Lauren Dawes

Clear Protein Mojitos

Åh, også Mojitos…

Clear Whey Mojito Mocktails I 2 opskrifter

Sunde Opskrifter

Clear Whey Mojito Mocktails I 2 opskrifter

Mocktail efter træningen? Ja, tak.

2021-08-17 12:38:39Skrevet af Lauren Dawes

Clear Protein Slushies

Kast dig tilbage til din barndom med disse forfriskende Clear Protein Slushies

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Sunde Opskrifter

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Dette er forfriskning efter træning på et helt nyt niveau.

2020-06-27 04:39:58Skrevet af Lauren Dawes

Clear Whey Jelly Sweets

Endnu mere af en 90’er baby throwback – Jelly. Disse geléslik er kaloriefattige og proteinrige. De rammer plet på alle punkter.

Clear Whey Jelly Sweets | Protein Slik

Sunde Opskrifter

Clear Whey Jelly Sweets | Protein Slik

Kan du ikke slippe af med din søde tand? Prøv disse.

2022-04-23 11:15:12Skrevet af Lauren Dawes

Clear Whey Regnbue Is

Regnbue? Is slikkepinde? Protein? Ja, ja, ja, ja tak. Clear Protein Popsicles
Tag disse med til din næste grillfest, og de vil helt sikkert være en publikumsfavorit.

Clear whey rainbow ispinde | Protein is

Sunde Opskrifter

Clear whey rainbow ispinde | Protein is

Jep, vi benægter også, at sommeren er forbi.

2021-08-27 15:44:52Skrevet af Lauren Dawes

Kort fortalt

Med alle de nye tilføjelser til Clear-familien har protein aldrig været mere saftigt. Uanset om du er på udkig efter et lettere bulkingtilskud eller blot ønsker at øge dit vitamin- og proteinindtag, er der noget for enhver smag. Så lav en proteinfyldt mojito til grillfesten, eller køl ned med en Clear Whey Ice lolly. Mulighederne er uendelige.

FAQ

Er Clear Protein dårligt for dig?

Clear Protein er blot en alternativ måde at få det protein, som din krop har brug for for at opnå et optimalt helbred.

Hvor meget Clear Protein skal jeg tage?

Dette afhænger af dine mål og varianten af Clear Protein, men det er ideelt at tage mellem 20 og 30 gram protein pr. portion for at opfylde dit daglige behov for proteinindtag.

Vil Clear Protein øge kropsfedt?

Overskydende kalorier fra enhver kilde kan føre til vægtøgning. Men hvis du følger forslagene til portionering og dosering som en del af en generel sund kost og motionsrutine, bør dette ikke føre til øget kropsfedt.

Hvem bør og bør ikke tage Clear Protein?

Laktoseintolerance. Hvis du er meget følsom over for laktose, er det bedst at undgå alle vallebaserede clear proteiner.
Veganere. Clear Vegan er en passende mulighed, hvis du ønsker at undgå animalske produkter.
Intolerance over for ærteprotein. Hvis du tidligere har oplevet fordøjelsesmæssige bivirkninger fra ærteproteiner, kan det være bedst at undgå Clear Vegan-protein og i stedet prøve vallebaserede Clear Proteins.

Hvornår skal jeg tage Clear Protein?

Clear Protein kan tages lige efter din træning eller op til 24 timer senere for at hjælpe dine muskler med at restituere og genopbygge.10 Hvis du er på en restitutionsdag, kan Clear Protein stadig hjælpe dine muskler med at restituere og forberede dig til dit næste træningspas. At tage Clear Protein mellem måltiderne som en snack er en anden måde at øge dit samlede proteinindtag for dagen uanset træningstidspunktet.

Kan du tage Clear Protein uden at træne?

Ja. Vores kroppe har brug for protein hver dag, og indtagelse af Clear Protein hjælper os med at nå vores daglige proteinmål.

Skal man træne, når man indtager Clear Protein?

Selv om motion er nødvendig for at opbygge muskler, har vi alle brug for protein uanset vores aktivitetsniveau. Det kan tages af alle til enhver tid.

Hvad er forskellen mellem valleprotein og Clear Whey?

Almindeligt valleprotein har en cremet, mælkeagtig konsistens, mens clear whey har en lettere, forfriskende smag. De er begge fremstillet af proteinkilder af høj kvalitet.

Er Clear Protein vegetarisk?

Clear Whey er velegnet til vegetarer, da det ikke indeholder kød, men det indeholder mælkebaseret protein.

Er Clear Protein vegansk?

Clear Whey-protein er ikke egnet til veganere, men Clear Vegan-protein er fremstillet af ærteprotein og er egnet til veganere.

Er Clear Protein glutenfri?

Gluten findes i kulhydrater, så raffinerede Clear Proteiner indeholder ikke gluten i sig selv.

Kan du tage Clear Protein, hvis du er laktoseintolerant?

Niveauer af laktoseintolerance kan variere; mens laktose er sukker fremstillet af mælk og ofte raffineres i produktionen af valle, kan der forekomme spor af laktose i valleproteinprodukter. Vegansk protein er en bedre løsning for personer med laktoseintolerance og -følsomhed.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


 1. Tarnopolsky, M. A. (2008). Building muscle: nutrition to maximize bulk and strength adaptations to resistance exercise training. European journal of sport science8(2), 67-76.  
 2. Obert, J., Pearlman, M., Obert, L., & Chapin, S. (2017). Popular weight loss strategies: a review of four weight loss techniques. Current gastroenterology reports19(12), 1-4.  
 3. Leidy, H. J., Clifton, P. M., Astrup, A., Wycherley, T. P., Westerterp-Plantenga, M. S., Luscombe-Marsh, N. D., … & Mattes, R. D. (2015). The role of protein in weight loss and maintenance. The American journal of clinical nutrition101(6), 1320S-1329S.  
 4. Tarnopolsky, M. A. (2008). Building muscle: nutrition to maximize bulk and strength adaptations to resistance exercise training. European journal of sport science8(2), 67-76.  
 5. Buford, T.W., Kreider, R.B., Stout, J.R. et al. International Society of Sports Nutrition position stand: creatine supplementation and exercise. J Int Soc Sports Nutr 4, 6 (2007). https://doi.org/10.1186/1550-2783-4-6 
 6. Majchrzak, D., Singer, I., Männer, M., Rust, P., Genser, D., Wagner, K. H., & Elmadfa, I. (2006). B-vitamin status and concentrations of homocysteine in Austrian omnivores, vegetarians and vegans. Annals of nutrition and metabolism50(6), 485-491.  
 7. Anderson  SA, Raiten  DJ., eds Safety of amino acids used as dietary supplements. Bethesda, MD: Life Science Research Office, Federation of American Societies for Experimental Biology, 1991.  
 8. Hoffman, J. R., & Falvo, M. J. (2004). Protein–which is best?. Journal of sports science & medicine3(3), 118.  
 9. Reis, C. E. G. (2021). Discussion of “Whey protein supplementation and its potentially adverse effects on health: a systematic review”—Unsubstantiated claims of adverse effects of whey protein supplementation on human kidney and liver function. Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism46(1), 90-91.  
 10. van Loon, L. J. (2013). Role of dietary protein in post-exercise muscle reconditioning. In Nutritional Coaching Strategy to Modulate Training Efficiency (Vol. 75, pp. 73-83). Karger Publishers.  
 11. Tipton, K. D., Elliott, T. A., Cree, M. G., Aarsland, A. A., Sanford, A. P., & Wolfe, R. R. (2007). Stimulation of net muscle protein synthesis by whey protein ingestion before and after exercise. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism


Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her