Shakes, Smoothies & Shots

Clear Whey Isolate Mocktails | 3 Delikate Idéer

Vi shaker din sommer lidt op med tre helt nye smagsvarianter af Clear Whey.

Vores foretrukne frugtagtige protein sortiment er lige blevet endnu mere saftigt med tre fantastiske nye tilføjelser – blodappelsin, pineapple og forfriskende fersken.

Clear Whey Isolate er ideel til at holde dig hydreret under træning i varmere vejr, samtidig med at du får et nyttigt hit af kvalitets whey protein til at støtte dine træningsfremskridt. Clear Whey Isolate er et must have til dit supplement.

Opskriftsprofilen @healthy_floflo serverer tre uimodståelige mocktail opskrifter, som du kan afprøve denne sommer. Dine ferieplaner er måske usikre, men vi kan garantere, at disse lækre drinks vil give dig en lille smag af stranden, uanset hvor du nyder dem.

Uanset om du er ude efter en frisk, citrusagtig Blood Orange Spritz, en kølig og cremet Piña Colada eller en delikat White Peach Bellini – vi har din ordre. Skål for det!

Hver serverer 1

Ingredienser

Blood Orange Spritz:

Piña Colada:

White Peach Bellini:

Fremgangsmåde

1. Tilsæt først vand og Clear Whey Isolate til en shaker og ryst den, indtil den er glat og kombineret. Lad det sætte sig i et par sekunder, så skummet forsvinder.

2. Tilsæt et pres appelsin til Blood Orange Spritz, kokosmælk til Piña Colada eller ferskenpuré til White Peach Bellini og ryst også godt. Hæld derefter hver drink op i et glas med is – gennem en si, hvis du har en si.

3. Hvis du laver Blood Orange Spritz, skal du fylde op med et skud limonade for at få lidt brus og pynte med appelsinskiver. Til Piña Colada’en tilføjes ananasskiver og et maraschinokirsebær for et tropisk twist, og til White Peach Bellini’en fyldes op med sodavand eller mousserende vand. Skål for det!

Næringsindhold pr. portion:

  Kalorier  Protein  Kulhydrat  Fedt 
Blood Orange Spritz  94  20.1g  2.7g  0.1g 
Piña Colada  131  20.4g  2.1g  4.3g 
White Peach Bellini  129  20.4g  10.6g  0.1g 
Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Sunde Opskrifter

Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Disse sodavandsis er super frugtagtige og super forfriskende og er fyldt med protein.

2022-06-08 15:00:14Skrevet af Lauren Dawes

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Sunde Opskrifter

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Dette er forfriskning efter træning på et helt nyt niveau.

2020-06-27 04:39:58Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her