Dessert & Snacks

Clear Whey Jelly Sweets | Protein Slik

Kan du ikke slippe af med din søde tand? Prøv disse.

Disse lækre proteinrige jelly sweets fra @healthy_floflo er ideelle til en øjeblikkelig måde at genoplade efter en træning. De er forstærket med nogle få scoops af vores Clear Whey Isolate og er ikke kun sprængfyldt med frugtagtig smag, men de er uden tilsat sukker og kommer med et nyttigt hit af protein for at støtte dine træningsfremskridt.

Det er ret nemt at lave en portion af disse sunde godbidder og opbevare dem i køleskabet, så du altid har dem klar, når trangen melder sig.

Antal: 18

Ingredienser

Til det lyserøde lag:

Til det hvide lag:

  • 150 g fedtfattig yoghurt
  • 50 ml havremælk
  • ½ pose gelatine

jelly sweets

Fremgangsmåde

  1. Til det frugtagtige første lag tilsættes vand og Clear Whey Isolate til en shaker og rystes, indtil det er helt blandet uden klumper. Hæld derefter væsken i en gryde, og tilsæt gelatineposerne. Lad gelatinen “blomstre” ved at lade den stå i et minut eller deromkring.
  2. Rør i blandingen for at kombinere den og varm den lidt op ved svag varme – du vil se, at konsistensen bliver glat, men sørg for, at den ikke bliver for varm og ikke koger. Når den er varm, hældes den i et fad eller en bakke og sættes i køleskabet i mindst 4 timer.
  3. I mellemtiden kan du lave dit cremede lag ved at komme yoghurt og mælk i en gryde sammen med en halv pose gelatine. Lad gelatinen blomstre igen, bland den så igennem og varm den op, ligesom du gjorde med det første lag.
  4. Når du er klar, hælder du det hvide lag oven på det første lag og stiller det tilbage i køleskabet i 3-4 timer, så geléen kan stivne.
  5. Skær den i tern og nyd den med det samme eller opbevar den i køleskabet i et par dage.

jelly sweets

Find flere Clear Whey opskrifter her:

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 18
Totalt fedtindhold 0,1g
Total kulhydrater 0,8g
Proteiner 3,4g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her